Herkku-puhelin
Risteilyllä osa 1
Jay Hendriks-65

Olin varannut laivalta sovitusti Commodore-hytin. Leikkiin kuului, ettemme nähneet toisiamme ennen laivan lähtöä.

Kävin hytissä suihkussa, ajoin parran ja vaihdoin hieman parempaa ylleni. Tunsin pientä jännityksen väreilyä vatsanpohjalla. Laiva lähti satamasta ja lähdin hytistäni kohti laivan kävelykatua. Olimme sopineet, että olit laivan peräosassa sijaitsevassa baarissa.

Jännitys kohosi ja hymähdin itsekseni sille. Toisenlainen jännitys sykki haarojeni välissä ja sain pyristellä hetkeksi eroon eroottisista ajatuksista.

Istuit baaritiskillä. Olit pukeutunut ja meikannut itsesi upeasti. Suunnistin viereesi ja kysyin, että oliko viereinen paikka vapaa?

Katsoit pitkien silmäripsien alta arvioivasti ja nyökkäsit. Tarjouduin ostamaan sinulle drinkin. Sitten juttelimme niitä näitä kuin ventovieraat. Menimme istumaan pöytään ja jatkoimme jutustelua. Jossain vaiheessa tunsin pöydän alla kätesi puristuksen reidelläni. Katsoit minua merkitsevästi ja kätesi kokeili haarojeni väliä. Hetkessä kaluni kovettui ja hymähdit hyväksyttävästi.

Käteni etsiytyi reidellesi ja eteni hitaasti kohti määränpäätä. Kasvosi punehtuivat hieman kun käteni löysi kohteen. Tunsin kosteuden housujeni läpi. Silmäsi loistivat kiihkosta ja kysyit, että löytyisikö minulta yösijaa?

Minulla oli pieni ongelma poistuessa pöydästä, sillä etumukseni kovettuma erottui selvästi. Se huvitti sinua selvästi ja minulla oli täysi työ kätkeä se.

Pian kuitenkin pääsimme hyttiini ja suutelimme kiihkeästi. Käteni hakeutuivat hyväilemään rintojasi. Sitten työnsit minut puolihaluttomasti minut eroon ja avasit housujeni vyön ja pudotit ne nilkkoihini. Riisuit nopeasti alushousuni ja kaluni ponnahti vapauteen. Laskeuduit kontillesi eteeni ja vedit varovasti esinahkan taakse. Kaluni päässä kiilteli tippa spermaa.

Otit hellästi terskan suuhusi ja huokaisin ääneen. Pidit suutasi paikoillaan ja ohjasit käsilläsi lantiota pieneen edestakaiseen liikkeeseen. Se sai minut huohottamaan ja varoitin, että moisen käsittelyn seurauksena laukeaisin pian.

Lopetit imemisen ja aloit nuolla kalun vartta sekä kiveksiä. Se sai minut huohottamaan yhä äänekkäämmin. Minun piti käskeä sinua lopettamaan.

Ohjasin sinut polvilleen sängylle pylly pystyssä ja nopealla liikkeellä riisuin hameen ja pikkuhousut.

Upotin takaapäin kieleni kosteikkoosi. Ynähdit mielihyvästä ja nuolin kiihkoissani pilluasi. Kieleni vaelteli kaikkialla herkillä alueilla saaden sinut työntämään pyllyäsi kasvojani vasten. Huohotuksesi kiihtyi orgasmin lähestyessä, mutta juuri ennen h-hetkeä lopetin nuolemisen.

Nousin seisomaan taaksesi ja ohjaisin suonikkaan kaluni hitaasti upottaen kuuman märkään pilluusi. Huokaisimme mielihyvästä ja aloitin hitaasti kiihdyttää tahtia. Työnsit lantiotasi vaativasti vasten omaani ja tunsin että omaa purkautumiseni läheni vääjäämättä.

Kiljahtaen sait oman orgasmisi ja pillusi kouristeleminen kaluni ympärillä oli minulle viimeinen pisara. Orgasmin aallot kulkivat kuin sähköiskut läpi vartaloni. Vetäisin kaluni pillustasi ja sperma purkautui ryöppyinä lämpimänä pyllysi päälle. Sitten upotin uudelleen kaluni sisääsi ja jatkoin naintia pumpaten loput siemennesteet syvälle sisääsi.

Vaivuimme sängylle makaamaan vierekkäin. Hymyilit ja kysyit: "Joko ehtisimme riisua vaatteet kokonaan?"

"Jo vain! Ja emmeköhän keksi yhteisellä pesulla jotain mukavaa ajankulua?"

Otit puolikovan kaluni käteesi ja sanoit: "Joko mennään?"

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute