Herkku-puhelin
Naamiaisissa
polgara

Kaverini houkuttelit minut mukaan naamiaisiin. Hän oli etsinyt kuulemma minulle todella hyvin sopivan asun ja nyt olin menossa sitä kokeilemaan. Toivon että se olisi kuin säkki peittäisi kaiken näkyvistään mutta ystäväni tuntien odotan pahinta. Pääsen kaverilleni ja kävelen yläkertaan. Makuunhuoneen sängyllä on pukuni, mutta millainen.

Yläosa on tiukka korsetti mallinen ja alaosa leviää vanteiden avulla mahtavaksi teltaksi. Väriltään melkein musta, viininpunaiseen vivahtaen. Kaverini tulee myös makuuhuoneeseen iloisesti höpisten, kuinka minä tulin hänen mieleensä kun asun näki ja kaikkea muuta. Idea naamiaisista ei oikein vieläkään innosta, mutta lupaan kokeilla pukua ainakin. Asun mallista johtuen riisun kaikken muun pois paitsi alushousuni ja sukat nauhoineen. Ensiksi puen aluspaidan ja hameen. Paita on hyvin avonainen jättäen melkein rintani paljaaksi, hyvä että nännini jäävät piiloon. Alushame on melko tavallinen kun sitä vertaa nykyisiin, erona vain leveys. Sitten kaverini auttaa päälleni vanteilla olevan päälihameen, se on malliltaan hieman lantiomallinen.

Toivottavasti korsetti peittää ettei jää tyhmää rakoa. Sitten päälipaita joka on yhtä avonainen kuin aluspaitakin, näin asu ei ole kauhean paha, mutta korsetti puuttuu vielä. Se on samaa kangasta ja väriä kuin itse asukin. Pidän sitä paikoillaan kun kaverini selän takana pujottelee naruja paikoilleen. Katson itseäni peilistä kuinka korsetti kiristyessään asettuu rintojen alle nostaen niitä, työntäen yhteen. Nyt paitakaan ei tunnu niin avonaiselta, kuitenkaan yhtään enempää peittämättä. Korsetti suoristaa selkäni ja vetää vyötärön esiin. Tuoden lanteiden kaaren vielä esille ennen kuin alkaa alaosa joka kätkee kaiken muun. Asussa on vaikea hengittää kun nyörit on kiristetty mahdollisimman tiukkaa.

Katson itseäni peilistä ja vaikka minulla on huomattavasti enemmän päälläni kuin normaalisti tunnen itseni täysin alastomaksi. Kaverini istuttaa minut peilin eteen ja alkaa harjata hiuksiani. Kampaus tarvitsee myös kuulemma tehdä, hiukset kootaan sykeröllä pään päälle josta muutama kihara jää roikkumaan. Vielä meikki niin olen kuulemma valmis. Käännyn valoa kohti ja annan toisen tehdä kaiken työn. Oloni on kuin todellisella aatelisneidolla joka ei itse voi edes laittaa kenkiä jalkaan. Kasvoni saavat täydellisen meikin joka kuitenkin peitetään naamiolla. Kaulaani tulee vielä koru joka valuu rintojen väliin saaden minut sävähtämään kylmyydellään.

Tahtomattani olen alkanut kiinnostumaan naamiaisiin menosta, joka tytön haave olla edes hetken prinsessa, nyt olisin sitä. Kaveri menee vaihtamaan omat vaatteet ja minä katselen itseäni peilistä. Hmm rintani näyttävät todella hyviltä kun ne työntyvät melkein täysin esiin korsetin ansiosta. Kaverini saapuu ja hän on valinnut asukseen harlekiinin asun. Nyt olemme valmiit lähtöön. Tilaamme taksin joka vie meidät isolle talolle. Ovella meitä on vastassa hovimestari joka toivottaa meidät hyvin sulavasanaisesti tervetulleiksi.. Yritän nykiä yläosaa peittämään edes hieman enemmän kun tunnen kuinka jokaisen miehen katse eksyy rinnoilleni ja kaulakorua pitkin niiden väliin. Tuollainen huomio kyllä imartelee ja saa minut myös innostumaan asustani.

Huomaan pitäväni katseiden keräämisestä. Katselen kaikessa rauhassa ympärilleni. Eihän kukaan tiedä kuka olen naamio kasvoilla... Eräässä nurkassa seisoo mies pitkään mustaan viittaan pukeutuneena, samantapainen naamio kasvoillaan myös. Viitta kätkee mitä hänellä on sen alla kertoen kuitenkin että hyvin solakka mies on kyseessä. Jään katsomaan häntä ja varmaan hän vaistoaa katseeni koska hetken kuluttua ensiksi kääntyy minuun päin ja sitten lähtee kävelemään minua kohti. Hän pyytää tanssiin ja annan miehen johdattaa minut lattialle. Hän on hyvä tanssija mutta hengittäminen tiukassa korsetissa on vaikeaa ja hengästyn pian. Mieskin huomaa tämän rintojeni kohoilusta ja ehdottaa että menemme katsomaan mitä muualla on tarjolla.

Kävelemme yläkertaan yhdessä huoneessa on räsypokka menossa, kaikilla naamiot vielä kasvoillaan. Toisessa huoneessa harrastetaan ryhmäseksiä, sängyllä on kaksi paria ja ehdin näkemään että toinen miehistä pani takaapäin naista joka nuoli toisen naisen pillua jota taas toinen mies nuoli. Hmmm aika kiihottava näky täytyy myöntää.

Seuraamme ryhmää hetken, miehen käsi minun vyötäröllä. Ryhmä huomaa meidät ja viittoo mukaan. Jatkamme kuitenkin matkaa miehen kanssa seuraavaan huoneeseen, joka on tyhjä. Sänky on pyöreä ja sen yläpuolella on peili. Isot ikkunat on peitetty paksuilla verhoilla ja huoneen valaisee vain sängyn vieressä olevat lamput. Mies vetää minut syliinsä kiertää kädet hoikalle vyötärölleni ja suutelee varovaisesti huuliani. Tahtoisin jo paljon enemmän mutta tiukka asuni saa vain rintani nousemaan hengityksen tahdissa. Mies siirtyy taakseni avaten korsetin nauhoja.

Tunnen kuinka keuhkoni saavat taas ilmaa. Hengitän syvään ja nojaan taakse päin tuntien huulet niskassani. Painan pääni miehen olkapäähän nauttien suudelmien tunnusta, kuinka vaativat ne ovatkaan. Miehen kädet kiertyvät vatsalleni ja rinnoilleni, puristaen ne kämmenien sisäänsä. Painaen itsensä niin kiinni minuun kuin vain mahdollista vannehameeni kanssa on. Mies huomaa itsekin etä se on tiellä ja alkaa avata sen kiinnityksiä. Kohta hame tipahtaa jalkoihini ja astun ulos siitä. Pääsen takaisin syliin ja ohuen alushameeni läpi tunnen kuinka miehen kyrpä painuu mahaani vasten kovana, valmiina. Odottaen vain että se pääsisi pois housuistaan. Mies riisuu vihdoin myös viittansa pois ja näen mitä hänellä on siellä alla. Musta puku joka on kuin parhaimmasta vampyyri elokuvasta. Puku nuolee vartalon jokaista lihasta, niiden värähdys näkyy kankaan värähdyksenä.

Kangas on pingottunut kalun kohdilta äärimmilleen. Voin vain kuvitella kuinka tukalat oltavat kyrvällä tuossa puristuksessa on. Huoneessa on yhdellä seinällä iso peili ja nyt seuraan miehen toimia sen kautta. On kuin joku toinen olisi hyväiltävänä, mies kääntää minut uudestaan kasvot kohti peiliä ja ollen itse selkäni takana. Hän paljastaa ensiksi toisen rintani ja sitten toisen. Katselen peilistä kuinka kädet kulkevat mahallani, rinnoillani ja kaulallani. Taivutan päätäni taakse jotta mies voi suudella jälleen kaulaani nyt jo hieman kovemmin imien, kieli seikkailee korvani takana, kädet kiihottavat minua muuten. En enää luota ääneni ja en voi kuin voihkia nautinnosta.

Koitan hyväillä miestä selkäni takana, mutta hän ravistaa käteni pois. Hitaasti hän riisuu paitani suudellen joka senttiä joka sieltä paljastuu. Käännyn sivuttain miehen sylissä, kaiken seuraaminen peilistä on äärimmäisen kiihottavaa ja en halua hukata hetkeäkään. Mies kumartuu rintojeni puoleen ottaen ensiksi toisen suuhunsa sitä imien, kielellä nänniä kiusaten. Toinen rinta saa kädellä tehtynä samanlaisen kohtelun. Alushameeni tipahtaa pois myöskin. Olen jo pelkät stringit jalassa miehen edessä. Hänellä on kaikki vaatteet päällä ja tahtoisin riisua jo hänet mutta taas mies ravistaa käteni pois kun sitä yritän tehdä.

Hän johdattaa minut sängylle jolloin näen kaiken myös katossa olevasta peilistä, hitaasti mies suutelee mahaani. Kädet hyväilevät kylkiäni. Näen ja tunnen niiden liikkeet. Hitaasti hän liikkuu alaspäin, peruuttaen jalkojeni väliin. Huulet kulkevat kohti kumpuani suudellen kangasta joka sitä vielä peittää. Käteni hamuavat miehen päätä löytäen lyhyeksi ajellut hiukset. Niistä juuri ja juuri saa kiinni. Kohotan lantiotani miehen suuta vasten ja hän painaa kädellään mahastani minua vasten sängyn patjaa. Sormillaan hän valuttaa stringejen naruja alas riisuen minut kokonaan alastomaksi. Nyt vihdoin hän myös sallii minun koskevan itseensä.

Avaan paidan napit sormillani tunnustellen sen alta paljastuvaa rintakehää. Hänellä on erittäin vähän karvoja josta minä tykkään. Kohottaudun sängyllä sen verran että pääsen suutelemaan myös paljastuvaa ihoa. Annan huulieni kulkea solisluulta toiselle siitä laskeutuen kohti nänniä, kuinka se kohoaa kieleni alla. Käteni ovat jo löytäneet housun kauluksen ja hetkeksi pysähdyn perehtymään sen kiinnitykseen. Siinä ei olekaan tavallista nappia vaan hakanen joka on piilossa kankaan alla. Saan sen auki ja samoin vetoketjun. Mies huokaa helpotuksesta kun silmäni laajentuvat hämmästyksestä. Osasin odottaa isoa, mutta kun kalu on vapautettu housujen puristuksesta näyttää se valtavalta.

Huokaan ajatuksesta minkälaista nautintoa tuolla voi saada. Nousen sen verran ylös sängyltä jotta saan riisuttua sekä housut, kengät ja sukat pois. Lähestyn nyt kyrpää toiselta suunnalta miehen jalkojen välistä. Hitasti vaanien kuin kissa konttaan kohti nivusia ja annan silmieni levätä tuossa erittäin houkuttelevassa näyssä. Hipaisen sormellani miehen vielä kankaan verhoamaa kalua, saaden hänet sävähtämään. Vedän kiimatippojen hajua sisääni. Tietäen että minä saan niiden valumisen aikaan. Alan nyhtää kalsareita pois tieltä suun alta paljastuva kalu on kuin veistos, terskan kärki on värjäytynyt jo sinertäväksi, kalun varsi on suonikas ja suhteellisen suora. Suorastaan liian täydellinen ollakseen silmieni edessä.

Karvat hän on leikannut lyhyeksi ja sulkiessani käteni varren ympärille on minulla ongelmia saada sormeni ylettämään sen ympärille. Sanoessani miehelle että hänellä on isoin koskaan tavanneistani. Hän vain murahtaa että minulla on pieni käsi. Siirrän silmäni palleihin. Nekin miellyttävät silmääni. Kuin kaksi pientä palloa ei roikkuvia vaan kauniisti alle kiinnittyneitä. Posliineiksi ajeltuina. Ne houkuttelevat koskettamaan, nuolemaan.

Kumarrun kalun puoleen haluten maistaa sen makua mutta mies on erimieltä. Ottaen käsistäni kiinni hän kääntää minut makaamaan sänkyyn. Pitäen yhä käsistä kiinni suutelee vatsaani. Sormillaan lähestyen helmeäni kohotan lantiotani malttamattomana mutta käsi joka on pidellyt minun käsiäni aloillaan painaa mahasta kohti patjaa. Käännän katseeni peilin ja jälleen tuo ulkopuolinen olo palaa. Näen miehen kumartuneena puoleeni, kalun joka seisoo hänen jälkojen välissä. Itseni puolittain kiinni pidettynä allaan.

Sormet löytävät helmen ja olo katoaa saman tien kun mies kiihottaa minua tietäen kuinka nautin hänen käsittelystään. Pilluni valuu jo valtoimenaan ja en malttaisi odottaa että saan kyrvän sisääni. Lantioni lähtee liikkeelle itsestään kun orgasmi lähestyy. Pääni heittelehtii patjalla, huuliltani nousee vaikerrus. Jolloin mies vapauttaa käteni ja ottaa toisen käden avukseen. Työntäen sormensa minun sisääni muutamalla runkkausliikkeellä hän saa kerän mahani pohjassa aukeamaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute