Herkku-puhelin
Näpäytys
Pilve

Vilkuilin kelloa malttamattomana ja odottelin viisareiden etsiytymistä oikeisiin asemiin, kello kuuden kohdille, jolloin Sannin pitäisi tulla ja ilta voisi alkaa. Tosin päätähtemme, Jiri, saapuisi vasta seitsemältä, mutta niin oli tarkoituskin. Näin saisimme Sannin kanssa aikaa valmistautua henkisesti tulevaan ja voisimme sopia miten pitkälle näpäytykseni veisimme.

Jiri, minun pitkäaikainen poikaystäväni, oli täydellisen tietämätön illan suunnitelmista, tai ei täysin. Kyllähän olin Jirille informoinut, että Sanni tulisi meille viettämään iltaa viinin ja juorujen sekä mahdollisen ravintolan merkeissä, tosin viini oli ainut mikä piti paikkansa kertomastani. Yllätystenhän kuului olla yllätyksiä ja sellaisen olin Jirille suunnitellut, tosin itsekkäistä syistä. Minun miehinen mies, kun ei ottanut uskoakseen, että en muutaman minuutin jyystöstä saanut muuta kuin pahan mielen. Totta kai hänen kookas elin sai minut räjähtävään orgasmiin ja höyläpenkkinä oleminen oli märin fantasia mitä kuvitella saatoin, tai niin Jiri tuntui vakaasti uskovan huolimatta keskustelu yrityksistäni. Tämän kuvitelman olin päättänyt musertaa, sillä niin kivat kuin omat sormeni olivatkin, alkoivat ne jo kyllästyttää ja kaipasin jotain muuta, nimittäin toista ihmistä ja laadukasta seksiä!

Kun kellon viisarit näyttivät kuutta, soi ovikello. Kiiruhdin avaamaan ovea ja käteni tärisivät jännityksestä. Sanni seisoi ovella vetimissä, joita en olisi ikinä hänen uskonut käyttävän. Päällä oli kireä ja luvattoman niukka musta Pvc mekko. Paljon arvailuiden varaa mekko ei jättänyt vaan esitteli kernaasti Sannin täyteläistä vartaloa, saaden rinnat tursuamaan ja pienestä kumarruksesta pakaratkin. Naurahdin epäuskoisena ystävälleni. "Päätit sitten panna parastasi", totesin päästäessäni parhaan ystäväni sisälle. "No, et kyllä jää kakkoseksi. Veikkaan, että sulla ei ole mitään tuon alla", Sanni virnisti. Hymyilin ilkikurisesti takaisin. Sanni kohotti tuomaansa viinipulloa ja kysyi avaisimmeko sen. Nappasin pullon Sannilta ja kehotin häntä tekemään olonsa kotoisaksi sillä välin, kun kaataisin meille lasilliset.

Hetken taisteltuani viinipullon kanssa, sain korkin irti ja kaadettua meille lasilliset. Kiikutin juomat olohuoneeseen, missä Sanni istui lokoisan oloisena muhkealla nojatuolillamme. Ojensin lasin Sannille ja istuin itse sohvalle. Hetken olimme aivan hiljaa. Sanni katseli vastapäisestä peilistä itseään ja minä hämmentelin lasia kädessäni. "Tuo teidän peili on aika härski. Ootteks te koskaan harrastaneet seksiä sen edessä?" Sanni hymyili irstaasti ja minä purskahdin nauruun. "Jos me tekisimme Jirin kanssa muutakin, kuin peiton alla, pimeässä, höyläys harjoituksia, niin tuskin tämä olisi tarpeellista", puuskahdin.

Nauroimme Sannin kanssa mielikuvalle, joka sanoistani syntyi. Kuinka minä ja Jiri yrittäisimme pitää peiton päällä, valot kiinni ja silmät suljettuina ja olla ihan hipihiljaa. Se kuulosti niin absurdilta ja silti oli niin totisen totta. Nousin ylös ja astelin stereoitteni luokse. Kun kumarruin stereoiden ylle laittaakseni Cd:n sisään Sanni naurahti. "Mitä nyt?" Nostin kysyvästi kulmakarvojani. "Sulla ei todellakaan ole mitään alla! Kaikki sun herkut näkyy peilin välistyksellä mulle", Sanni tirskahti. Käänsin pääni peilin suuntaan ja huomasin takamukseni olevan kuin tarjottimella, kuin kutsuen sisään. Ajatus sai vereni kiertämään nopeammin ja Sannin intensiivinen katse sydämeni lyömään raskaammin. Katsoin peilistä Sannia silmiin. "Mehän voisimme ihan hyvin harjoitella ennen Jirin tuloa", Sanni ehdotti hiljaa. Yhtäkkiä rento tunnelma oli muuttunut kiihottuvaksi ja jännittyneeksi. Puna nousi kasvoilleni ja mutisin myöntävää vastausta, vaikka nyt, kun tosi tilanne oli päällä, olisin vain tahtonut juosta kirkuen sängyn alle piiloon.

Sanni nousi ja astui taakseni. Olin vieläkin kumartuneena stereoitteni ylle, Cd kotelo avonaisena kädessäni. Näin peilistä miten Sanni hipaisi pakaroitani ja tunsin sen vielä selvemmin sävähdyksenä läpi kehoni. Menin hämilleni ja työnsin Cd:n stereoihin ja kuulin miten Cd soitin pyörähti käyntiin. Sanni tarttui kädestäni ja vei minut peilin eteen seisomaan, jääden itse taakseni. Sanni kurkotti kätensä rinnoilleni ja painoi suudelman niskaani, katsoen peilistä minua silmiin. "Eikö olekin kiihottavan näköistä", Sanni kysyi kuiskaten. Hänen hengityksensä tuntui lämpimänä ja raskaana niskassani ja kädet jotka vaeltelivat rinnoillani, piirsivät ympyrää kovettuneille nänneilleni saivat hengitykseni salpaantumaan. Ynähdin myöntymisen merkiksi. Seurasin Sannin täyteläisiä huulia, kun ne jatkoivat matkaansa olkapäilleni ja mietin miten kiihottavan näköiset ne olisivat Jirin paksun elimen ympärillä. Ajatus kiihotti, mutta vielä enemmän se, mitä nuo huulet saisivat aikaan minun kosteikossani.

Vaikka olinkin suunnitellut tätä yksin ja yhdessä Sannin kanssa, olin yhtäkkiä hämilläni, peloissani ja utelias. Liikuttelin hermostuneesti käsiäni ja Sanni tarttui niihin. "Rentoudu, anna kun minä näytän", hän kuiskasi ja tarttui käsiini. Toisen käden hän ohjasi rinnoilleni ja toisen reittäni pitkin hameeni sisään. Katsoimme molemmat peilin kautta, miten kätemme etsiytyivät haaroihini ja nostivat hametta ylemmäs, pois tieltä. Näky oli irstas ja kuitenkin kaikkea sitä mitä olin toivonut. Sormet jotka leikkivät klitoriksellani saivat minut ynähtelemään nautinnosta. Nojauduin vaistomaisesti Sanniin ja avasin jalkojani hiukan lisää.

Sanni näykki korvanlehteäni ja hieroi herkimpääni sormet kietoutuneina sormiini. Näky kiihotti häntäkin, ja kuulin miten hän hengitti raskaammin ja raskaammin korvaani. "Eikö olekin ihanaa", hän huokaisi ja ja hieroi nopeammin jalkoväliäni, työntäen välillä sormiaan sisääni. Ynisin myöntymiseksi ja työnsin lantiotani meidän sormiamme vasten ja vaadin lisää, enemmän. Huohotin raskaammin ja tunsin miten huippu läheni ja läheni. Kun olin saavuttamaisillani sitä, Sanni lopetti ja talutti minut nojatuolille.

Hän rullasi hameeni ylös, istutti minut alas ja suuteli suulleni. Hänen kätensä vaelsivat levottomina pitkin vartaloani. Välillä hän painoi sormensa klitorikselleni, saaden minut vavahtamaan ja henkäisemään syvään. Upotin sormeni Sannin pitkiin ruskeisiin hiuksiin ja huokailin Sannin käsien kiihottaessa minua taitavasti. Pian hänen huulensa aloittivat vaelluksen alaspäin. Hän vapautti rintani ja poimi nännini suuhunsa, imi, lipoi ja näykki, saaden minut vavahtelemaan nautinnosta ja tuhansien sähköiskujen kiiriessä sykkivään vakooni. Pian hänen huulensa siirtyivät alemmaksi. Tunsin hänen kuuman hengityksensä reisilläni ja kielenkärjen kosketuksen. Sanni teki pieniä pyöreitä liikkeitä kohti pilluani ja hengitin kiivaasti odottaessani tuon kielen kosketusta märässä pillussani.

Kun vihdoin, ikuisuuden tuntuvan ajan päästä hänen kielensä koski klitorikseeni tuntui että räjähdän. Huohotin raskaasti ja anelin lisää. Sanni lipoi ja nuoli ja työnsi sormensa samalla sisääni. Katsoin peilistä meidän kahden rietasta peilikuvaa ja kiihotuin vieläkin enemmän. Olin tulla hulluksi nautinnosta ja halusta, joka vain kasvoi ja kasvoi sisälläni. Nostelin lantiotani Sannin suuta vasten ja inisin, kun hänen kielensä tanssi rytmikkäästi helmelläni. Tarrasin käsilläni nojatuolin nojista kiinni ja ynisin. Tunsin Sannin sormet peräaukollani ja sen kuinka hän painoi hellästi aukkoani. Se tuntui taivaalliselta, en ollut ikinä tuntenut mitään niin ihanaa.

"Nai minua", huohotin ja Sanni työnsi sormiansa peräaukkooni ja emättimeeni, samalla hänen kielensä pyöri nopeaan tahtiin klitoriksellani ja minä tanssin allon harjalla, jollaisella en ollut ikinä, edes itsekseni, ollut. Tunsin miten kaikki sumeni ympäriltäni ja vain nautinto joka räjähti sisälläni miljoonaksi pieneksi ilotulitukselle oli ainut minkä tajusin. Selkäni työntyi karrelle ja minä työnsin lantiotani Sannin suuta vasten tarttuen hänen hiuksiinsa kuin hukkuva. Huusin nautintoni ilmoille ja olin varma, että menettäisin tajuni, räjähtäisin siihen paikkaan. Vavahtelin nojatuolilla ja haukoin henkeä, kuin hukkuva. "Herran jumala, se oli taivaallista", huohotin epäuskoisena. Sanni hengitti raskaasti ja hänen silmissään paistoi kiihottuneisuus. Olin raukea, mutta myös valmis vastaaman Sannin katseen kutsuun, joka pyysi yhtä riettaita, ellei riettaampiakin asioita minulta. Hänen kätensä vaeltelivat levottomina reisilläni, saaden minut värisemään ja pysymään tunnelmassa viellä mukana ja tunsin miten jälleen halu alkoi hitaasti polttaa sisälläni.

Jatkunee, kun aikaa löytyy

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute