Herkku-puhelin
Yksityislääkärin vastaanotolla 1
afdorites

Tämä on ensimmäinen kerta kun kirjoitan tarinaa muitten luettavaksi.

Olen lähtenyt polkupyörällä lääkärin vastaanotolle. Päivä on kuuma ja aurinkoinen ja minulla on vain kesämekko ja ohut puuvillatakki päällä. Pyöräilen rantatietä pitkin iloisin mielin ja saavun ison rakennustyömaan luokse. Työmaan telineillä rakennusmiehet tekevät töitä pelkissä shortseissa ja ihastelen lihaksikkaita vartaloita salaa aurinkolasieni takaa. Miehetkin huomaavat minut ja joku viheltää perääni. Vilkas mielikuvitukseni laukkaa heti ja kuvittelen miten tuollainen lihaksikas iso rakennusmies ottaisikaan minut puoliväkisin ja ihanan miehekkäästi. Hameeni alla tunnen pientä värinää ja samassa tajuan että minullahan ei ole lainkaan pikkuhousuja! Olen menossa lääkäriin ja olen lähtenyt liikenteeseen kuten aina, ilman pikkuhousuja ja nyt on jo niin kiire etten ehdi sellaisia edes ostaa. Mitäköhän lääkäri ajattelee jos huomaa asian?

Jatkan pyöräilyä ja lopulta saavun yksityislääkärin vastaanotolle isoon kivitaloon. Astun sisään rappukäytävään ja kiipeän isot kiviset portaat ylös toiseen kerrokseen. Saavun ovelle jossa lukee "lääkärin vastaanotto" ja avaan oven. Oven takana on valoisa odotustila, jossa on muutama nahkasohva ja toisella seinustalla vastaanottotiski. Tiskin takana istuu valkoisessa sairaanhoitajan asussa nuori vaalea tyttö, joka toivottaa minut tervetulleeksi. Hei, voit laittaa päällysvaatteet tuohon naulakkoon ja istuutua odottamaan. Ihmettelen miksei minun tarvitse lainkaan ilmoittautua, mutta enempää ajattelematta laitan takin naulakkoon ja istun sohvalle.

Saisiko olla kahvia tai teetä, tai ehkä jotain luettavaa? vastaanoton tyttö tiedustelee minulta. Otan kahvia ja luen jotakin naistenlehteä, jossa on juttu geishakuulien vertailusta. Olen juuri päässyt kohtaan, jossa kerrotaan kuinka kuulien ja vibralla varustetulla dildolla on mahdollista saada aikaan lähes loputon määrä jatkuvia orgasmeja, kun minut herättää unelmista sinun äänesi.

No niin Marita, tervetuloa peremmälle sitten". Katsahdan ylöspäin ja näen edessäni komean lääkäri miehen, olet tumma ja lyhyet tummat hiukset. Päälläsi on lääkärin valkoinen takki ja kaulassa stetoskooppi. Pidät ovea auki ja nousen ylös ja astun sisään huoneeseesi. "Ole hyvä ja istu tuohon alas Marita" sanot ja saan istua mukavaan nojatuoliin. Tunnen nenässäni partaveden tuoksun ja hiukan pelokkaana vilkuilen ympärilläni olevia lääkärin tutkimuslaitteita ja etenkin isoa tutkimuspöytää.

"Niin mikäs sinulla olikaan vaivana Marita, kysyt. Kerron minulla olevan vatsavaivoja aina silloin tällöin. "vai niin , no nouseppa tuohon tutkimuspöydälle, niin tunnustelen hiukan vatsaa, sanot ja käyn selälleni leveälle tutkimuspöydälle. Asettelet pääni alle tyynyn jotta minulla olisi mukavampi olla "ole vain aivan rento" sanot ja alat varovasti tunnustella vatsaani mekkoni läpi. Tunnen isot ja voimakkaat kätesi kyljilläni ja sitten vatsallani. Painelet vatsaani varovasti ja ammattimaisesti, sitten tunnustelet hiukan alempaa ja aina nivustaipeesta saakka. Suljen silmäni ja rentoudun käsittelyssäsi "hmmm.. tästä on hiukan vaikea tunnustella riittävän tarkkaan, voisitko ottaa vatsan alueen paljaaksi Marita".

Makasin siinä tutkimuspöydällä ja pyysit mua riisumaan vatsan paljaaksi. Ujostellen lasken mekkoni olkaimet alas ja alta paljastuvat kauniit valkoisten rintsikoiden peittämät rinnat, et voi pitää katsettasi poissa rinnoistani, kun käyn jälleen makuulle ja nännini nöpöttävät pystyssä. Vatsani on paljas ja mekkoni on rytyssä lantiolla. Tunnen lämpimien käsiesi koskevan kuumaa vatsani ihoa ja tunnustelusi muuttuu hyväilyksi.

Hmmm.. en tiedä oikein mikä sinua vaivaa.. pitää tehdä tarkempi tutkimus. Sinun pitää tutkia minua hiukan sisältäpäin, eli voisitko ottaa takapuolen paljaaksi ja kääntyä kyljellesi Marita?" samalla puet käsiisi ohuet kumiset tutkimushansikkaat ja kaadat käsiisi liukastusvoidetta. Käännyn kyljelleni ja arkaillen nostan mekkoani, niin että pyllyni paljastuu. Huomaat, että minulla ei ole pikkuhousuja lainkaan. Lasket kätesi pakaralleni ja raotat peppuani, näet kauniit pilluni huulet haaravälissä ja pienen peppureikäni. Avaat pakaroitani hiukan ja tunnen miten sormesi koskettaa peppureikää. Painat sormesi hitaasti, mutta vaativasti peppuuni sisään. liukas kumihansikkaan peittämä keskisormesi painuu sisääni ja kuulet miten ynähdän hiljaa, lopulta koko sormesi on sisällä minussa ja alat tunnustella peppuani, sormesi pyörii siällä ja seuraat miten reagoin tilanteeseen. peppuni yläreunassa tuntuu olevan kohta josta pidän, koska aina kun sormesi osuu siihen, ynähdän. Keskityt tutkimaan juuri tuota kohtaa ja liikutat sormeasi pari kertaa sisään ja ulospäin, sitten liikautat lantioni ja kuulet kovemman voihkaisun, tiedät että pidän tunteesta ja painat sormen kokonaan pohjaan saakka ja pyöräytät pari kertaa, sitten alat vetää sormea ulos hitaasti ja lopulta poistut pepustani.

Hmm.. hiukan vaikea sanoa, Marita, kyllä kaikki tuntuu olevan ihan hyvin mutta ehkä pitää tehdä varmuuden vuoksi muutama tutkimus.. sanot.

Voit käydä taas selällesi ja sinä nostat sellaiset jalkatuet, joihin voin laittaa kantapääni. Nostat tutkimuspöydän sivusta metalliset tuet joihin alat asetella jalkojani, tuet ovat todella leveällä ja haarani ovat aivan auki kun saan kantapääni telineisiin. yritän kurkkia sinua makuulta epätoivoisena. Sytytät ison tutkimusvalon ja suuntaat sen haaroihini, hetken vain tuijotat jalkojeni välissä avautuvaan näkyä, punaiset pillunhuulet ovat avautuneet ja aivan kuin ne olisivat kosteat ja kimaltelevat. Puet käsiisi uudet puhtaat hansikkaat ja istut tutkimuspöydän päässä olevalle jakkaralle ja alat tutkia minua.

Yritän kurkkia mitä haaroissani tapahtuu, mutta kehoitat minua laskemaan pääni alas, "taidat olla marita sen verran jännittynyt, että minun pitää laittaa sinun jalkasi kiinni näihin telineisiin sanot ja samalla pujotat paksut siteet molempien nilkkojeni ympärille ja sidot jalkani telineeseen kiinni. Sitten keskityt minu tutkimiseen. Tunnen miten sormesi koskevat reisiäni ja sitten toinen kätesi laskeutuu häpykummulleni. Toinen kumihanskan peittämä kätesi koskettaa pilluni huulia ja sormesi levittävät huulia hiukan auki. Valo on niin kirkas ja kuuma, että se lämmittää mukavasti haarojani ja yritän kurkkia mitä teet minulle "eikö sinun pääsi pysy siellä alhaalla Marita?" pitääkö sua sitoa hiukan enemmänkin sanot ja nouset ylös. .

Katselet minua ja painat pöydän reunalla olevaa nappia. Yritän ylettyä jalkojani sitoviin siteisiin ja avata ne. Yritän anella sinua avaamaan siteet ja rimpuilla tutkimuspöydällä. Samassa oven avaa Minna "hyvä kun tulit Minna, sanot hoitajalle" täällä on pieni ongelma, meidän pitää sitoa potilasta vähän paremmin. Minna ottaa kaapista isot paksut valkoiset siteet ja yhden mustan huivin. Alatte sitoa minua käsistä kiinni pöytään, sinä pitelet kättäni kiinni ja Minna sitoo sen kiinni metallisiin rakenteisiin. Ensin toinen käsi ja sitten toinen käsi ranteesta pöydän kaiteisiin kiinni. Sitten sidotte vielä lantioni kiinni tutkimuspöytään ja anelen itkunsekaisella äänellä ettette tekisi minulle mitään. Lopulta Minna tarttuu hiuksiini kiinni ja sinä sidot viimeisen mustan huivin ja sidot sillä silmäni. .

Kuulen miten juttelet Minnan kanssa vieressäni, mutta koska viimeinen side meni myös korvieni päälle, en saa oikein selvää, mitä puhutte. Kuuma tutkimuslamppu lämmittää edelleen haarojani ja samassa tunnen miten reisiäni aletaan hieroa. Sitten sormet saapuvat pilluni huulille ja aivan kuin klitoristani suudeltaisiin samalla. Yksi sormi painuu sisääni ja alkaa hieroa pimperoani sisältäpäin, nyt olen varma, että klitoristani hyväilee kieli ja kuumat huulet, sitten sormi vetäytyy pois pillustani ja olen jo aivan märkä, sitten sormen tilalle tulee jokin pehmeä ja paksu

palaute on tervetullutta

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute