Herkku-puhelin
Yö kolmistaan....
sasu

On alkuilta...istumme iltaa kahdestaan luonani..minä ja minun ihana naiseni. Meillä on monta tuntia aikaa. Monta ihanaa tuntia, joista olen taas haaveillut niin paljon. Emmekä tietenkään halua hukata illasta hetkeäkään. "haluan pöhköttää sut ihan sekaisin", sanotkin heti kun olemme kengät saaneet jalasta. "Ihanaa rakas", vastaan sinulle ja otan sinua kädestä kiinni ja menemme yhdessä suoraan makuuhuoneeseen. "On ollut ikävä sua", sanon ja suutelen sinua. Vastaat kiihkeästi suudelmaani ja suutelemme hitaasti ja suloisesti toisiamme. Ihan kuin yhteisestä päätöksestä katsomme toisiamme silmiin ja hymyillen alamme riisua vaatteitamme. Kaikki pois saman tien.

Siirrymme sänkyyn jatkaen suudelmaa. "Maistut hyvälle", sanot minulle. Ja minä vain hymisen nauttien huuliesi kosketuksesta. Kätesi hyväilee minua niskasta ja siirryn vierestäsi osittain sinun päällesi. Sivelen pehmeää ihoasi kädelläni. Sinun kauniit rintasi odottavat innolla kosketustani, sillä nännisi ovat jo ihanasti kovettuneet. Ja kosketukseni saa ne vieläkin kovemmiksi. "Mun on pakko sanoa näille hei...", sanon ja kutitan kielelläni varovasti nänniäsi. Huokaat ihanan kiihottavasti ja en malta olla ottamatta nänniäsi kokonaan suuhuni. Imen sitä hellästi ja pyöritän kieltäni sen ympärillä. Luoja miten ihanaa on tuntea kun alat hengittää kiihkeämmin. Suutelen toista nänniäsi, joka malttamattomana on odottanut huuliani.

Kohotat ylävartaloasi hiukan kaarelle ja se kiihottaa minua valtavasti. Haluan antaa sinulle ihanan tyydytyksen pian, sillä tiedän sinunkin odottaneen tätä hetkeä taas pitkään. Himokkaasti näykkien ja nuollen kuljen vatsaasi pitkin kohti ihanalta tuoksuvaa pilluasi. Työnnät vartaloasi vasten suutani jo aivan kiimaisena. Olen itsekin aivan tuoksusi huumassa ja työnnän kieleni suoraan sisääsi. Voihkaiset ääneen. Hieron kahdella sormellani himosta paisunutta klitoristasi ja annan hetken viedä mukanaan. Nuolen sinua työntäen kieltä niin syvälle kuin saan ja hieron samalla nopeammin ja nopeammin.

Tunnen kuinka pillusi alkaa supistella jo pian ja kiihdytän tahtia, kunnes laukeat voimallisesti suuhuni. Annan sinun tulla ja rauhoitan kosketustani, mutta vain hetkeksi. Hengityksesi hiukan tasaantuu ja yrität vetää minut ylös. "Ehei rakas, tämä oli vasta alkua", sanon sinulle ja katson sinua silmiin ja työnnän kolme sormeani pilluusi syvälle samalla. "Aah....", huudat ääneen. Vedän hitaasi sormia pois ja saman tien työnnän ne takaisin. Huudat uudestaan. Toistan liikettä aina hiukan voimistuvin liikkein ja otan toisen käden avuksi ja hieron sillä ihanasti vielä lisää turvonnutta klitoristasi. Olet niin märkä kuin olla voi. Ihanaa nestettäsi valuu pitkin pyllyvakoasi ja se on kauniin näköistä. Nuolen sinua sieltä täältä ja se saa sinut aina värähtämään lisää.

Runkkaan pilluasi rajusti ja tunnen sormissani tiukkaa puristusta, kun orgasmi alkaa tehdä tuloaan. Pillusi supistelee kauan ja haukot henkeäsi yrittäen olla huutamatta. Se ei kuitenkaan onnistu. Pidän sormet pillussasi paikallaan niin kauan kuin tunnen siellä ihanaa supistelua. Sitten olen valmis tulemaan viereesi ja suutelemaan huuliasi. Maistun ihan pillusi mehuilta, mutta se kiihottaa sinua itseäsikin.... Samassa kuulemme avaimen kääntyvän ovessa. Mieheni ei malttanutkaan antaa meidän olla kahdestaan kauempaa. "Vai niin", naiseni sanoo hymyillen, "vai tällainen juttu tänään".

Iloinen virnistys kasvoillaan mieheni kurkistaa sisään, ja sanoo: "saanko jo liittyä seuraanne suloiseen, kun ei oikein saunailta poikien kanssa nyt innostanut enempää?" "Saat jos lupaat täyttää kaikki toiveemme", sanon. "Totta kai, aina valmiina", ja vaatteesi lentävät alta aika yksikön päältäsi. Ihana iso kullisi onkin jo varsin hereillä. Tulet lähellemme ja suutelet meitä molempia vuorotellen. "Mikäs olisi homman nimi?" kysäiset. "Aloin juuri kiusaamaan tätä ihanaa naista, se on tainnut olla puutteessa", sanon. Ja sinä katsot minua viettelevästi nauraen. "Ai jaa, olen vai?" "Vai silleen, no eihän niin saa olla", mieheni sanoo ja siirtyy suoraan haaroihisi ja avaa reitesi uudestaan ihan auki. "Tämähän on ihanan märkä pillu", mieheni sanoo ja työntää kielensä pilluun, jota hän on saanut maistaa enenenkin ja joka juuri on toennut minun kosketuksestani.

Katsot minua nautinnon utuistamin silmin ja sanot silmilläsi, suutele minua nainen. Mieheni nuolee ihanaa minun kosketuksen valmiiksi kostuttamaa pilluasi ja tunnen kuinka nautit siitä. Mieheni nousee polvilleen ja ottaa kullinsa käteen ja hieroo sillä pilluasi. Ihana mielihyvän ääni lähtee kurkustasi. Kauaa ei mieheni halua kiusata itseään eikä sinua, vaan työntyy sisääsi yhdellä survaisulla. Työnnät lantiotasi vastaan ja nautit siitä, kun kova mieheni kulli on syvällä sisälläsi. Hän pitää sitä kauan syvällä sinussa ennen kuin aloittaa ihanan nainnin kanssasi.

Siirryn nuolemaan rintojasi ja sormeni eksyvät litimärkään pilluusi. Hieron klitoristasi kiivaasti mieheni naidessa kanssasi kiihkeästi. "Mä haluan nuolla sua samalla", saat sanotuksi kiihkosi seasta ja käännyn päällesi. Pilluni on kaikesta ihanasta näystä myös litimärkä vaikka et ole vielä edes koskenut sitä. Suutelet pilluani kiimaisesti ja työnnät kielesi sisääni. Pyörität sitä sisälläni raivoisasti. Mieheni nai pilluasi lujaa, juuri niin kuin sinä tykkäätkin.

Hieron sormillani pilluasi ja välillä yritän sitä hiukan myöskin nuolaista. Samalla tunnen kuinka työnnät sormesi pyllyyni ja tuntuu että saan pieniä orgasmeja monta peräkkäin. Sinäkin saat samaan aikaan ja sormiesi liike pysähtyy sisälleni. Mieheni näyttää myös orgasmin merkkejä ja olen onnellinen siitä, että näytät saavan ihanasti ennen kuin mieheni on pakko vetää kalunsa sisältäsi ja ruiskuttaa lastinsa päällemme. Vedät sormesi minusta ja käännyn ympäri suutelemaan huuliasi. Täriset vieläkin horkassa ja halaan sinua. Mieheni tulee kiinni selkääni ja suutelee niskaani ja hyväilee kehoani. Tunnen kuinka hänen kullinsa seisoo edelleen kovana ja vaativana. Ja pian tunnenkin sen työntyvän sisääni takaapäin.....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute