Herkku-puhelin
Minä&kaveri&vaimoni
Ei enään haaveita!

Vaimoni on 36v. blondi, puolipitkät hiukset ja muutama lisäkilo joka kuitenkin pukee häntä erinomaisesti, pyöreäpeppuinen, lyhyehkö ja Rinnat hieman roikkuvat mutta ovat suurehkot.

Itse olen tavallisen näköinen ja kalulla on pituutta 21cm. Iältäni olen 34v.

Seksiä on riittävästi, mutta vuosien varrella olen fantasioinut jos jonkinlaisesta seksistä...tämän toteutin.

Panemme normaalisti aina töistä tullessamme joka toinen päivä...toisinaan hän ottaa vain suihin mutta perseeseen saan laittaa hyvä jos kerran kk. Tämä biologinen aika alkoi lähestyä ja samalla alkoivat ajatukseni lennellä.

Soitin eräälle ystävälleni Harrille, joka itsekseen asustelee, ja jutellessamme niitä näitä ohjasin keskustelua naisiin... lopulta kysyin että panisiko hän vaimoani jos saisi? Hän on ystävästäni erittäin hyvän näköinen, että panisi varmasti jos saisi!

Ehdotin että hän tulisi klo. 18.00 ovelle ovikelloa soittamatta ja odottaisi minun avaavan hänelle oven niin katsottaisiin sitten miten käy.

Perjantai-iltana.

Nousimme portaat ylös vaimoni kanssa ja suoraan sänkyyn. Riisuin hänet alasti ja sanoin..." Nyt sä oot mun seksi-orja, ja teen mitä haluun sulle, onko selvä!" -" Mitäköhän sä aiot?"

Sidoin hänen kätensä yhteen ja sängynpäätyyn.

Jalat levälleen ja koukkuun ylös, sängynpäätyyn.

Silmille musta side ja suuhun huivi ja toinen pään ympäri, peittäen korvat.

Aloitin nuolemisella, nuolin hänen pilluaan lipaisten perse-reikää toisinaan. Nuolin pitkin vedoin kuunnellen miten hän hymisi hiljaa, liikutellen sidottuja jalkojaan ylöspäin. "Odotas vähän..." ja "juoksin" avaamaan oven Harrille...hän tuli hiljaa perässäni riisuutuen samalla.

Nähdessään vaimoni Harri suorastaan innostui ja oli menossa jo päälle...menin itse hänen edelleen ja näytin että odottaisi...

Jatkoin nuolemista ja katsoin kuinka vaikerointi alkoi uudelleen...hän availi sormiaan ja puristi nyrkkiin...nousin päälle ja työntelin isohkoa kaluani hänen pilluunsa puoliväliin ja takaisin... vaimoni "rimpuili" kiihottuneena ja työnnyin kokonaan kerralla, iskien kalun pohjaan asti rajusti muutaman kerran pysähtyen pillun perukoille...pyörin ja vatkasin... Avasin jaloista narut ja pyöräytin vaimoni toisin päin kontilleen, selän painoin notkolle ja jalat hieman haralleen... nuolin pepunreikää käyden kielenkärjelläni toisinaan pillussa...

Nousin pois sängystä ja näytin Harrille että siinä ois..." pane perseeseen"

Katsoin kuinka Harri nousi sängylle ja asetteli kaluaan vaimoni persereikään... vaimoni työntyi hieman vastaan... kalun pää pujahti sisään ja vaimoni säpsähti...pikkuhiljaa Harri työni kaluaan vaimoni perseeseen...kunnes pääsi puoliväliin ja veti takaisin...ja sisään...kunnes liukui paremmin... Harri alkoi nussia kovempaa ja syvemmälle...kunnes pääsi perille asti pysähtyen hetkeksi sinne...vetäen kalun pois kokonaan... katsoin kuinka vaimoni persereijästä oli tullut suuri reikä...kunnes Harri työnsi kalunsa takaisin vetäen sen taas ulos...

Näin kuinka Harri nautiskeli työntäessään kaluansa vaimoni perseeseen...kuinka vaimoni nautti tästä herkusta jota yleensä hyvä jos kestää...( Kaluni on liian iso?)

Harri alkoi panna Vaimoani siten että koko sänky heilui eteen-taakse ja vaimoni vaikeroi kovaäänisesti,

hirveä läiske kävi kun Harrin etumus osui vaimoni perseeseen...Harri ähkäisi ja pelkäsin vaimoni säpsähtävän, mutta ei...hän oli helpottuneen näköinen kun vatkaaminen perseeseen loppui.

Vedin Harrin pikaisesti alas, vaatteet mukaan ja nopeasti ulos...riensin takaisin yläkertaan ja kun vaimoni vielä oli polvillaan, näin kuinka hänen perse-reikänsä oli suuri reikä, josta valui Harrin spermaa,

alas pillulle...

menin polvilleni hänen taakseen ja varovasti kielen kärjelläni koskettelin hänen pilluansa...vedin koko kielelläni alhaalta pillusta ylös asti vetäen kaikki Harrin spermat suuhuni ja pyörittelin kieltäni vaimoni persereijässä...

Päästin hänet pois, menimme pesulle ja puhelimme miltä se oli tuntunut...Mitä luulette? Miltä tuntui ?

Minusta tuntui hyvältä ja aion naittaa vaimoani toistekin!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute