Herkku-puhelin
Tuntematon herra
Tuntematon Herra

Soitan sovittuna aikana ovikelloasi, avaat oven silmäsi tiukasti liinalla ja teipillä sidottuna, orjan ei tarvitse nähdä Herraansa. Käsken sinut lattialle mahalleen, kierrän tarkastamassa asunnon, onko orjani valmistautunut. Pöydälle on siistiin riviin asetettu erilaisia piiskoja, ratsupiiska, useita notkeita pajuvitsoja, ilkeän näköisiä itse tehtyjä ruoskia.

Asuntoon on järjestetty paikkoja mihin orjan saa sidottua kiinni avuttomiin asentoihin, kaikki näyttäisi olevan kunnossa. Herralle on myös järjestetty suolapalaa ja juotavaa. Astelen luoksesi, käsken sinut ylös ja riisuuntumaan. Riisut paitasi ja hidastellen housusi, yrität peitellä käsilläsi kaluasi. Polvillesi orja, astun eteesi ja käsken ottamaan sen esiin, nuole sitä. Kädet vavisten riisut housuni, nuolet kaluani joka puolelta, lopulta yrität ottaa kalun suuhusi. Otan hiuksistasi kiinni, lupasinko ottaa suihin orja? Et Herrani vastaat. Nouse ylös!

Nouset yrittäen peitellä seisovaa kaluasi, kädet pois orja! Vai seisoo orjalla, enköhän saa sen loppumaan orjalla ei ole lupaani seisottaa. Vien sinut valmistelemiesi kahleiden luokse, lattiassa on kahleet joissa jalat joutuvat levälleen, kattoon on laitettu käsikahleet jotka voin köydellä kiristää niin korkealle että joudut seisomaan varpaillasi. No niin orja lasket jokaisen iskun, jokaisesta muusta inahduksesta tulee viisi iskua lisää.

Otan notkean pajuvitsan ja astelen taaksesi, sivallan pari nopeaa iskua pakaroillesi, orja laskee kuuliaisesti. Jakelen kovia iskuja reisille ja pakaroille, lopuksi vetäisen muutaman kovan lyönnin takaapäin Haarojen väliin jolloin vitsa osuu palleille. Ulvaiset tuskasta unohtaen laskea iskut. Vai ei orja tottele Herraansa, ja vielä seisottaakin pientä kyrpäänsä. Otan valmistamasi ruoskan ja astelen eteesi, opetan sinut tottelemaan orja. Kohotan ruoskan ja sivallan sillä suoraan seisovalle kalullesi, ruoska kiertyy kalun ympärille ja sen pää iskeytyy palleillesi. Ääni vavisten tuskasta lasket iskun, isken uudestaan ja yhä uudestaan. Kymmenen iskun jälkeen lopetan, irrotan kätesi ka käsken sinut polvillesi. Nyt tyydytät Herrasi, käytät ainoastaan suutasi ja varokin jos hukkaat pisaraakaan… Opetuksesi on vasta alussa….

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute