Herkku-puhelin
Risteilyllä osa 2
Jay Hendriks-65

Istuuduit ammeen reunalle ja polvistuin eteesi. Käsisuihkun avulla huuhtelin pilluasi käyttäen välillä sormea sisällä. Saippuoit silmieni edessä kevyesti haarojen väliä ja huuhtelin saippuan käsisuihkulla pois.

Vaihdoimme paikkoja, istuin vuorostani ammeen reunalle ja tulit polvilleen eteen huuhdellen lämpimällä vedelle kaluani. Hyväilit toisella kädellä kiveksiäni ja kalun vartta, joka alkoi kovettua uudelleen täyteen mittaansa.

Nuolaisit huuliasi ja kysyit: "Entä jälkipesu?"

Autoin sinut ylös ja johdatin sinut hytin sängyn luo.

"Miten olisi molemminpuolinen jälkipesu?", kysyin.

Asetuin makaamaan sängylle ja tulit päälleni. Tunsin kuinka suusi otti kaluni hellään käsittelyyn. Kasvojeni edessä avautui kiihottava näkymä. Levitin sormillani häpyhuulia erilleen ja huuleni vasten pilluasi. Kieleni alkoi tehdä ensin pitkiä nuolaisuja, sitten hitaita pyöriviä liikkeitä klitoriksesi ympärillä. Välillä työnsin kieltäni niin syvälle kuin sain.

Mumisit kiihkoissasi kalu suussa. Kielesi pyöri terskan ympärillä saaden minut villiintymään. Toinen kätesi hyväili kiveksiäni ja toinen teki pientä edestakaista liikettä kalun varressa. Kiihkoissani nuolin ihanaa pilluasi saaden sen kosteudesta liukkaaksi.

Nousit päältäni ja käännyit: "Haluan sen sisääni!"

Tulit päälleni lantio vasten lantiota ja ohjasin kädelläni kovan kaluni lämpimän liukkaaseen pilluusi. Voihkaisit äänen ja aloit hitaan ratsastuksen päälläni.

Rintasi keinuivat silmieni edessä ja poimin toisen nännin huulieni väliin. Käteni puristelivat kiihkeästi pyllynposkiasi. Hitaasti mutta varmasti lantiosi tahti alkoi kiihtyä. Käsilläni puristin rintojasi yhteen ja nuolin himokkaasti nännejäsi. Huohotuksesi kiihtyi ja kalustossani tuntui tuttua kutinaa.

"Vaihdetaan asentoa", ähkäisin.

Asetuit selällesi sängylle haarat levälleen. Tulin päällesi puolittaiseen etunojaan. Ohjasin kaluni sisääsi ja aloin lantioni pyörittämisen. Vaihtelin työntöjeni pituutta ja tahtia. Jalkasi nousivat kohden kattoa ja kiihdytin tahtia.

Orgasmi sai vartalosi värisemään ja tunsin oman purkautumisen lähtevän liikkeelle. Rauhoitin tahdin muutamaan pitkään työntöön ja purkaushetkellä vetäisin kaluni ulos kuorruttaen pillusi spermalla. Otit kädellä kiinni kalustani ohjaten viimeisiä ryöppyjä vatsallesi.

Lysähdin uupuneena viereesi sängylle ja teit kädelläsi pieniä edestakaisia liikkeitä kalun varrella. Hymyilit raukeasti ja annoit suukon.

"Pitäisikö vähän siistiytyä ja harkita syömään lähtöä?"

"Ja jälkiruoaksi haluan tätä herkkua lisää...", sanoit puristaen hellästi kaluani kädelläsi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute