Herkku-puhelin
Märkää nahkaa III
Nahka

Oli puolipilvinen syysilma. Sovimme tyttöystäväni Maijan kanssa tapaavamme mökilläni. Olin jo aikaisemmin päivällä tullut moottoripyörälläni mökille lämmityspuuhiin viikonloppua ajatellen. Sytytin mökin uuniin tulen ja menin rantasaunalle vettä kantamaan valmiiksi illan saunomista ajatellen, sekä täytin ison puisen lämmitettävän puutynnyrin vedellä. Sovimme Maijan kanssa kahdenkeskisestä viikonlopusta parin viikon työrupeaman jälkeen ja odotin iltaa innolla. En jaksanut vaihtaa mökkivaatteita päälle, joten puuhailin nahkavaatteissa. Olin varannut mustan sadepuvun mukaani, mikäli alkaisi reilummin sataa. Ennen Maijan tuloa alkoikin sataa ja puin nahkatakkini päälle mustan sadetakin ja mustat pitkävartiset kumisaappaat jalkaani. Saappaat olivat uudet kiiltävät ja ne olivat hieman ratsastus-saappaiden malliset.

Maija oli halunnut ostaa minulle sellaiset ja osti myös itselleen samanlaiset Puin nahkahousujeni lahkeet saappaanvarsien päälle ja jatkoin mökkipuuhia. Ilma oli viileä, joten vedin käsiini Maijan vanhat, hänelle suureksi venyneet nahkahansikkaat. Tunne oli upea pitäessäni ohuita pitkävartisia nahkakäsineitä käsissäni. Ne tuoksuivat hyvältä, suorastaan jumalalliselta kalliilta nahalta. Vedin sadetakin kuminauhaiset hihansuut nahkahanskojen varsien päälle ja ihailin kiiltäviä mustia käsiäni. Nyt ymmärsin, miksi Maijakin halusi aina pitää nahkahanskoja käsissään. Vaikka hanskat olivat alunperin naisten mallia ja hieman pienet sellaiset, istuivat ne käytettynä hyvin käsiini.

Menin istumaan Mökin terassille asettaen jalat kaiteelle ja avasin olutpullon. Katsellessani maisemia ja siemaillessani olutta hetken, ajoi Maija moottoripyörällään pihaan. Hän oli upean näköinen ilmestys pyöränsä päällä. Pikkuinen katu-custom oli kuin luotu hänelle. Maijalla oli päällä mustat nahkaiset trumpettihousut ja ohut vyömallinen vartalonmyötäinen nahkatakki (sadetakin alla). Käsissään hänellä oli nahkakäsineet ja jalassaan nuo uudet saappaat. Minulla alkoi heti kalu kovettua nähtyäni tytön.

Hän sammutti pyöränsä ja otti kypärän pois päästään ja käveli luokseni terassille. Huomasin jo ilman kokeilemista, että tytön nahkahousut olivat hieman kastuneet matkalla. Taputin tytön mustaa kiiltävää nahkapeppua ja kaappasin hänet syliini. Juttelimme hetken aikaa ja Maija sanoi haluavansa minua tänään oikein kunnolla ja märkänä. Kerroin, mitä olin mökillä jo saanut aikaan ja Maija halusi puutynnyriin uimaan lämpimään veteen ja tietysti nahkavaatteissa. Pidättelin häntä kuitenkin hieman ja kerroin, että veden pitää ensin pari tuntia lämmetä. Maija katsoi ihailevasti mökkipukeutumistani ja kehui ulkoasuani "extra-kiihottavaksi". Minunkin nahkahousujeni lahkeet olivat hieman nihkeät heinikossa kävelyn jäljiltä ja Maija kysyikin että olinko aloittanut juhlat ennen häntä.

Vastasin kieltävästi ja Tyttö alkoi halata minua. Hän sanoi haluavansa olla tuhma tyttö ja aikovansa pissata nahkahousunsa märäksi. Maijalla olikin kova kusihätä. Hän asettui polvieni päälle istumaan jalat hieman levälleen ja nosti nahkaiset housunsa ylös niin, että housujen etumus kiristyi pillua vasten. Sitten Maija nosti jalkansa vieressä olevien tuolien istumaosalle ja nojautui sylissäni hieman taakseppäin. Hän hieroi kevyesti nahkaisella kädellään etumustaan. Nahkahousut narisivat ihanasti. Nainen sulki silmänsä ja huomasin kuinka suuri hyvänolon tunne valtasi tytön kehon hänen laskiessaan kaikki pissansa mustien nahkahousujensa sisään. Nahkahousujen etumuksesta tihkui kusta ja tyttö voihki tyytyväisenä hieroessaan pilluaan housujen päältä. Autoin Maijaa hieman ja hieroin häntä pillun kohdalta niin kauan, että hän sai räjähdysmäisen orgasmin. Halasin häntä pitkään.

Hetken kuluttua hän nousi tokkuraisena ylös sylistäni. Nahkahousuni olivat myös saaneet omansa, mutta se ei haitannut Maijaa, kun hän hetken päästä oli taas vauhti päällä. Tytön noustessa ylös, valui trumpettinahkahousujen molemmista lahkeista hieman kusta lattialle jättäen kostean vanan. Tyttö hieroi nahkaisia sääriään yhteen tanssimaisesti samalla hieroessaan kevyesti pilluaan ja sanoi hyvin tyttömäisesti: "Ihanaa". Maija asettui eteeni polvilleen ja sanoi haluavansa minun vuorostani laskevan housuni märäksi. Juomani olut olikin alkanut jo kivasti kerryttää painetta rakkooni ja ilman suurempia ponnisteluja, alkoi kusi virrata valtoimenaan nahkafarkkujeni sisällä. Olin istuvassa asennossa ja kuset valuivat takapuoleni puolelle ja lahkeisiin. Tunsin, kuinka lämmin kusi valui ihanasti haaroistani lahkeisiin päin jättäen vain vähän tippoja nahkahousujeni ulkopuolelle.

Tilanne kiihotti minua niin paljon, Maijan vielä auttaessa nahkaisella kädellään, että kullini alkoi seistä hulluna. Nahkafarkkujeni etumus pullotti nyt kunnolla ja huomasin, kuinka Maijan silmät alkoivat kiilua viehkeästi. Hän avasi nahkafarkuistani vetoketjun, omien housujensa napit, tiputti housujaan hieman alas ja istui kullini päälle voihkaisten äänekkäästi. Tyttö alkoi ratsastaa minulla. Märät nahkahousut pitivät kiihottavaa litinää ja sadetakkimme kahisivat kivasti vastakkain. Pidimme toisiamme nahkaisista käsistämme kiinni ja naimme rauhallisesti. Pystyin vaivoin pidättelemään ennen kuin Maijalta tuli.

Huomatessani tytön tärisevän sylissäni, laskin täyden spermalastin hänen pilluunsa. Odotimme hetken paikallamme sylikkäin. Maija huohotti tyytyväisenä ja nousi hetken päästä sylistäni napittaen nahkahousunsa taas kiinni. Vedin omien nahkahousujeni vetoketjun kiinni ja Maija istui syliini. Istuimme hetken hiljaa sylikkäin ihaillen ja narisutellen toistemme nahkavaatteita. Hetken kuluttua Maija kysyi haluaisinko tulla pesemään hänen kusiset ja spermaiset nahkahousunsa puhtaaksi. Hetkeäkään epäröimättä vastasin myöntävästi ja lähdimme kävelemään rantaa kohti. Maija halusi mennä polkua edellä ja ymmärsin myöhemmin miksi: tyttö käveli hitaasti pyöreä nahkainen kiiltävä peppu keinuen ja hän piti nahkaisia käsiään lantiollaan. Hän halusi minua uudelleen yhtä kovana kuin edelliselläkin kerralla.

Pääsimme puutynnyrin luo ja kokeilin hanskat kädessä veden lämpötilaa. Vesi hieman höyrysi, joten tiesin sen olevan jo lämmintä. Maija kiipesi tikkaita pitkin tynnyriin ja olikin hetkessä veden alla täysissä nahkapukeissaan ja vielä sadetakki päällä. Tynnyri oli iso, joten hän pystyi hyvin uimaan reunoja myöden ympäri. Maija istui veden alla olevalle penkille tynnyrissä. Vesi oli häntä hieman rintojen alapuolelle. Oli vielä valoisaa ja huomasin, että tyttö alkoi hieroa nahkahousujensa etumusta veden alla. Musta nahkainen käsi hieroi pillua ja tyttö näytti kiihottavalta. Olin vielä tynnyri ulkopuolella ja Maija pyysi minua tulemaan mukaansa veteen. Halusin ja osittain hänen pyynnöstään leikin hieman. Kastauduin varovasti veteen nahkahousut ylös kireäksi vedettynä. Sitten kastelin nahkahanskani ja asetuin hiljalleen peppu Maijaan päin kontilleni tynnyrin pohjalle. Sitten käännyin, laitoin pääni Maijan syliin ja kastelin loputkin vaatteeni. Maija sanoi pitävänsä sadetakista nahkatakin päällä ja varsinkin näin uidessa.

Hän oli selvästi kiihottunut vetisistä leikeistämme. Veden alla Tyttö avasi nahkahousujeni vetoketjun, kaivoi kullini esiin ja alkoi runkata sitä. Lämpimässä vedessä märän pehmeän ja ihanalta tuoksuvan nahkanaisen kosketellessa ei kauaa tarvittu kun laukesin. Maija halasi minua ja sanoi tämän olevan kiitos ihanasta viikonlopun alusta. Istuimme hetken tynnyrin lämpimässä vedessä nahkavaatteet päällä, jonka jälkeen menimme saunaan kuivattelemaan. Yllätin Maijan ottamalla saunan kylmäkaapista pullon kuohuvaa ja kaksi lasia. Kuivattelin Maijan nahka-asua pyyhkeillä. Maija otti nahkakäsineensä pois kädestään.

Yllätyin, kun huomasin hänellä olleen ohuet kumikäsineet nahkakäsineiden alla ja kumikäsineiden alla vielä mustat villasormikkaat. Tyttö sanoi varautuneensa viikonloppuun hyvin, sekä sään puolesta että muuten. Joimme lasilliset kuohuvaa. Lisäsin puita saunan kiukaaseen sekä tynyrin uuniin ja palasimme mökille. Maija käveli moottoripyöränsä luo, avasi sivulaukkunsa ja kysyi tiedänkö mitä hänen tuomassa repussa voisi olla. Tiesin mitä tyttö oli ottanut mukaansa ja puoliksi innostuneena seurasin häntä mökkiin vaihtamaan kuivia nahkavaatteita päälle. Ilta oli vasta nuori. Mitä kiihottavaa sitten tapahtui, kerron myöhemmin lisää...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute