Herkku-puhelin
Vaimon sisko
Hävettää

Vaimo oli töissä ja itse oli kotona sairaana. Tiesin että vaimon sisko Jaana tulisi tuomaan jonkun laskun kesämökistä ja se oli asia mikä harmitti, olisin halunnut vain nukkua.

Ovikello soi ja nousin sängystä avaamaan ovea väsyneenä. Jaana katsoi minua kauhuissaan...en ollut laittanut housuja jalkaan!

"-Voi hitto! Tuu sisälle käyn laittamassa vaatteita!"

Jaana " -Uskallanko?"

Minä "Mä tuun ihan kohta, laitetaan kahvit..."

Tulin alakertaan shortseissa ja laitoin kahvit päälle

Jaana istui keittiössä tuolilla minua katsellen salaa ja minua hävetti...en voinut mitään, kalu oli heräämässä pikkuhiljaa. Siirryin istumaan ja Jaana kysyi olisiko jotain syötävää..."-Ota sieltä kaapista mitä löytyy ja ole kuin kotonasi" -sanoin ja seurasin hänen pientä pyöreää persettään joka mukavasti heilui työpöydän ääressä hänen leikatessaan leipää.

Jaanalla on samanlaiset rinnat kuin vaimollanikin, topakat pystyrinnat ja suurehkot, perse on täyteläinen

ja housut ovat kuin liimaantuneet kiinni hänen perseeseensä. Jaana huomasi minun katselevan.

Jaana "No mitä nyt?" ja samalla häneltä putosi lattialle jotakin. Hänen sitä nostaessaan perse minuun päin kaluni seisoi täysin virkeänä... 21cm kuin HK:n sininen shortseissa. Mikä perse!

Nousin ylös ja olin ottamassa kahvikuppeja kaapista kun Jaana tarrasi kiinni kalusta..." Onks toi oikee...

Sehän on hirveän iso..." Otin Jaanaa hartioista kiinni ja painoin polvilleen lattialle.

" Tutki sitä...ota se suuhun" ...SLURPPS SLURPS...

" Ei tää mahu mun suuhun...liian iso..." Jaana nuoli kaluni vartta ja välillä tunki terskaa suuhunsa, sen pitemmälle se ei mennytkään.

Riisuuduimme ja menimme yläkertaan, Jaana edellä, koko matkan pussailin hänen persettään ja sänkyyn päästyämme laitoin hänet selälleen, kädet kiinni sängynpäätyyn ja jalat korvien tasalle levälleen...kiinni sängynpäätyyn. Katselin kuinka Jaana makasi persereikä hieman raottuneena...siinä missä pillun pitäisi normaalisti olla.

Sylkäisin pillulle hieman limaa ja katsoin kuinka se valui huulilta alas... persevakoon.

Jaana " Oiih!" ja sulki silmänsä.

Nousin hänen jalkojen väliin ja tungin koko kalun kerralla(joka muistutti jo ylipaisunutta HK.n sinistä)

suoraan pillunreikään. Jaana " AAAHHHUUH...OIH OIH..."

Sänky pomppi ylös alas kun survoin kalua vaimoni siskon pilluun.

Vedin kalun pois ja katsoin kuinka pillunreikä oli suurentunut...näytti todella kiihottavalta ja painoin terskan persereiän kohdalle... Jaanan jalat alkoivat liikehtiä..." Se ei mahdu sinne...älä työnnä sitä sinne..." Samalla terskan pää pujahti perseeseen ja tunsin kuinka kireä se oli...

Tiesin että tämä ei ole oikein kenellekään meistä... siksi varmaan ajattelin että tällä ei nyt ole enää väliä ja painoin koko kalun perseeseen.

Jaanalta tuli kyynel silmästä ja pientä itkua...

Nuolaisin kyyneleen ja panin perseeseen täysillä. Jaanalta valuivat kyyneleet silmistä. Nuolin niitä.

Sänky hytkyi varmaan 10 minuuttia ennen kuin sain... sitten sitä tulikin...laskin kaikki suoraan perseeseen ja vedin kalun pois... Hirveää!!!

Jaanan persereikä oli tuohon vartaloon liian suuri... sitten alkoi spermani juosta ulos Jaanan persereiästä...suoraan lakanoille...

Päästin Jaanan siteistä...puimme vaateet...

Jaana aivan vapisi...ei käynyt edes suihkussa kun lähti kotiinsa, miehensä, työttömän luokse... pillu kuivana...persereikä avonaisena...pikkusiskonsa miehen spermat haaroissa.

Jaana ei ole koskaan tullut enää yksin kylään, emmekä me oikeastaan edes puhu toisillemme mitään, vain sen verran ettei kukaan aavista meistä mitään.

Haaveilen hänestä kuitenkin näköjään aina...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute