Herkku-puhelin
Himokkaat treenit
Toivo

Olin menossa treenaamaan punttisalille. Salilla oli vain muutama henkilöä, silmäni kuitenkin iskivät heti uuteen treenaajaan. Kyseessä oli parikymppinen tummahiuksinen kaunotar. Kasvot olivat ehkä pikemmin turvallista naapurintyttö luokkaa, mutta hänen tiukka ja muodokas kroppansa sekä pirteä persoonallisuus saivat kaikki salin miehet kuolaamaan hänen peräänsä, no olihan hän nyt ainoa nainen salilla mutta kyllä hän oli seksikkäimmän näköinen mitä salilla oli koskaan nähty.

Lämmittelyn aikana loin häneen pitkiä silmäyksiä ja haaveilin hänen tummista ihanista silmistä, täyteläisistä rinnoista ja tiukasta pepusta. Pikkuveikka alkoikin pullottaa housuissa siinä haaveillessa joten ajattelin keskittyä vain treenaamiseen. Se ei ollut niin helposti sanottu kuin tehty.

Tein vatsoja kun tämä tyttö tuli viereeni tekemään penkkiä. Tiukan topin läpi paistoi nännit houkuttelevasti. En voinut pitää silmiäni irti hänen rinnoistaan. Kaluni oli taas avan jäykkänä. Yritin vilkuilla häntä vaivihkaa, mutta hän huomasi harhailevan katseeni. Yritin katsella muualle. Huomasin että nyt tyttö vuorostaan katsoi minua suoraan haaroihini ja samalla hänelle levisi kissamainen hymy huulille. Taisi huomata pullotukseni haaroissa..

En kehdannut nousta ylös, joten jäin vielä tekemään lisää vatsoja vaikka olin jo puhki. Vaivihkaa siirryin syrjempään venyttelemään ja odottelemaan että stondikseni laskisi. Huomasin että tyttö oli lopettelemassa ja suuntasi suihkuun. Paikastani näkyi naisten pukukopin ovelle, joka oli raollaan. Näinkin kuinka tyttö riisuutui. En saanut katsettani irti hänestä, hyvä ettei kuola valunut suupielistä. Panetti ihan saatanasti. Riisuuduttuaan ilkosilleen tyttö heitti kiusoittelevan katseen suuntaani. Olin ihmeissäni. En kuitenkaan jäänyt toimettomaksi vaan pujahdin huomaamattomasti naisten pukukoppiin ja vedin oven perässäni kiinni.

Siellä en enää aikaillut vaan vedin hikiset vaatteeni yltäni ja menin muna pystyssä tytön luo. Otin hänet tiukkaan halaukseen, suutelin häntä kaulalle, imin korvanipukoita ja puristelin persettä. Hän huokaili ja voiki jo siihen malliin että ajattelin unohtaa pidemmät esileikit. Ohjasin hänet penkille ja käskin mennä kontilleen. Hän kääntyi ympäri ja keikisteli persettään kiihottavasti. Näin kuinka turvonneitten häpyhuulien välistä tippui kiimanesteitä. Herkuttelin näyllä hetken ja sitten painon kovan kaluni punalihaiseen vakoon. Liikuttelin kaluani edestakaisin työntymättä sisään. Tyttö työnsi persettään minua vasten haluten kulliani sisälleen. Mikä minä olin häneltä sitä epäämään ja työnsinkin kaluni hänen sisälleen. Aah sitä ihanuutta. Tiukka, kostea, lämmin pillu tuntui taivaalliselle pitkästä aikaa, hyvä etten lauennut siihen paikkaan.

Vedin hetken henkeä ja kourin hänen kiinteitä tissejä. Aloin liikuttamaan kaluani edestakaisin. Tyttö voihki ja huokaili ihanasti joten kiihdytin tahtiani. Siirsin käteni hänen lanteille jotta sain paremmin naitua. Puristelin kiihottavaa persettä ja aloin leikkimään sormellani hänen anuksellaan. Pyllyreikä oli ihan kuiva ja otinkin hänen vitustaan lemmennesteitä ja levitin niitä pyllylle. Hän sykkii jo kaluni ympärillä kiihottaen pumppaamaan lisää. Tyttö inisi ja halusi että nain häntä kovempaa. Lykin kyrpää hänen himokkaaseen vittuunsa ja työnsin etusormeni peppureiästä sisälle. Tyttö laukesi saman tien siihen ja joutui puremaan pyyhettä jottei huudot kuuluisi salin puolelle. Kyyti oli ollut niin maittavaa että lastini oli piakkoin lähdössä.

Käskin häntä käymään selälleen penkille. Asetuin hänen päälleen hajareisin ja himoitsin hänen tissejä. Laitoin kaluni hänen rintojensa väliin hänen puristaessa ne yhteen. Aloin naimaan. Kiihotti nähdä oma kaluni liikkuvan täyteläisten vaaleiden kumpujen välissä. En kestänyt näkyä kauaa vaan kiveksenikin nytkähtelevät kun spermat lähtivät liikenteeseen. Jatkoin naimista rintojen väliin kun lastini lensivät, osa ruiskusi hänen kasvoilleen ja osa jäi riettaan näköisesti rinnoille. Nautiskelin vielä näystä kun tyttö otti kaluni suuhunsa ja imi sen putipuhtaaksi.

Himoni olivat täytetyt ja oli aika häipyä paikalta. Kehuin tyttöä oikeaksi namupalaksi samalla pukien päälleni. Sitten lähdin miesten pukuhuoneeseen. Paikka oli tyhjentynyt viimeisistäkin treenaajista. Ollessani yksin suihkussa saippuoin itseäni ja silmät kiinni muistelin äskeistä kiihkeää lemmenhetkeä. Tunsin yllättäen pehmeät kädet kalullani ja ääni kysyi: "Miksi katosit niin nopeasti, en saanut äsken vielä tarpeeksi tästä ihanasta kyrvästä"...

Palautetta saa ja pitää lähettää! =)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute