Herkku-puhelin
Vaimoni äitipuoli
nuorimies

Tämä tapahtui pari vuotta sitten. Olin vaimoni ja poikamme kanssa appiukolla kylässä ja aika kosteissa merkeissä iltaa vietettiin. Appiukolla oli nuoren vaimonsa kanssa miltei saman ikäinen tytär, kuin poikamme on. Siinä iltaa istuttaessa alkoivat viinat vähetä huomattavan vähiin ja humalaan ne eivät enää riittäneet kaikille. Anoppipuoli (vain 9 vuotta vanhempi kuin minä) ehdotti tai oikeammin käskytti, että hän lähtee lähikapakkaan ja ottaa minut mukaan ja jäljelle jäävät saavat näin juoda loput viinat päästääkseen riittävään vauhtiin. Kaikki eivät voineet kapakkaan lähteä, koska paikalla oli pari pientä lasta.

Anoppipuolen kanssa sitten mentiin kapakkaan ja rahaa laskettiin olevan hauskan muutaman ryypyn verran. Äkkiäkös kapakissa 4-5 drinksua oli juotu ja rahat loppuivat. Seinästähän sitä olisi saatu lisää mutta kunto oli jo sen verran tukeva, että päätettiin lähteä appilaan takaisin. Kävelimme lähiön kävelytietä appilaan päin ja olimme aika humalassa. Minun ja vaimoni koti oli samassa lähiössä kävelytien varrella ennen appilaa. Minuun iski piru, kun katselin nättiä hoikkaa ja hyvärintaista anoppipuoltani. Sanoin meillä olevan vielä muutamia olusia kotona, jos maistuisi. Ja anoppiuolellani oli vielä maitti päällä. Poikettiin sitten meille ja hain ne muutamat oluset ja istutin anoppipuolen sohvalle. Tunnelmavalot päälle ja käteni teki tunnusteluretkiä, jotka eivät olleet ihan hyväksyttyjä. Anoppipuoleni Pilvi ei kuitenkaan huomautellut rohkeista käsistäni, kunnes sain sormeni pikkuhousujen alle ja siitä suoraan Pilvin vittuun.

Vittu oli mukavan kostea ja tuli nopeasti märäksi. Pilvi sanoi "en olisi tullut tänne, jos olisin tiennyt tämän". Minä vastasin, että jos olisit tiennyt tämän olisit ollut täällä jo tunti sitten. Pilvi vastasi, että taitaa olla turha valehdella ja mieli tekee nuorta poikaa. Pyysin Pilviä síirtymään hieman eteenpäin ja levittämään enemmän haarojaan, jotta saan paremmin sormikyrvälle tilaa. Työtä käskettyä ja Pilvi kaivoi kyrpäni farkkujen sisältä esiin. Kyrpäni on ihan normaali 18 cm:n jössikkä ei mikään pornolehtien komistus mutta on sillä toimeen tultu. Pilvi sanoi "ethän sitten koskaan kerro tästä mitään". Johon minä vastasin, että yhtä paljon tässä voidaan menettää. Pilvi alkoi tuntua valmiilta ja minuakin kiristi alakerrasta. Ehdotin, että otetaan housut pois mutta Pilvi sanoi, että hän haluaa olla alasti. Niin tuo hoikka isorintainen anoppipuoli riisui itsensä ja meni sohvalle ja otti tyynyn takapuolensa alle "saadakseen kaiken". Minulla seisoi niin kovana, että en muista sellaista stondista. Menin Pilvin päälle ja pyysin ohjaamaan sisään kyrpäni. Kun Pilvin käsi vei minut vitun huulille painoin hepin pään sisään ja nilkutin päätä muutaman kerran edestakaisin.

Sitten painoin sisään koko kyrpäni. Anoppipuoli voihkaisi "Ihanaa saada vierasta kyrpää" ja hetken kuluttua "voiku ihanaa saada nuorta kyrpää". Minulla oli suussa anopin toinen nänni ja kyrpä jyysti anoppipuolen kosteassa ja tiukassa vitussa koko pituudelta. Olipa ihana vittu. Pilvi kysyi "millainen vittu minulla on"? Vastasin sen olevan paras mitä olen ikinä nussinut. Pilvi kysyi "onks se parempi, kuin Heidin (vaimoni) vittu". Vastasin sen olevan kokeneen naisen paljon pehmeämpi vittu. Pilvi ähki tyytyväisenä joka kyrvän vedolla.

Sitten rakas anoppipuoli ilmoitti, että hän haluaa minun nussivan takaapäin. Pilvi kääntyi ja nosti takapuolensa ylös. Selkä oli "sillälailla" vähän kuopallaan, kun nainen antaa innokkaasti. Kyrpäni jyysti anoppipuolen vittua säälimättömästi kohden orkkua. Pilviltä tuli matalaa grr murinaa, joten tiesin hänen saaneen. Pilvi pyysi, että lasken sisään aineeni hänen kypsään moninkertaisesti pantuun vittuuunsa. Meikäpoika pani parastaan ja tunsin, että kohta lähtee. Kiihdytin tahtia ja otin Pilvin perseestä tukevan otteen ja pumppasin siemeneni anoppipuolen sykkivään vittuun. Voi vittu, että teki hyvää.

Siistimme itseämme hieman ja lähdimme jatkamaan matkaa. Pilvi vannotti, etten kerro koskaan tästä kenellekkään. Tultiin appilaan, jossa appi oli vielä hereillä ja aika kännissä. Kerrottiin, että ilta oli ollut ihan ok. ja tultiin jo nyt takaisin. Eipä tiennyt appiukko, että vävypojan spermat oli eukkonsa sisällä.

Muutama viikko tämän jälkeen osuin appilaan niin, ettei appi ollut paikalla ja taas oli mahdollisuus tutustua anoppipuolen ihaniin rintoihin ja ja kosteaan tussuun. Vannoimme toisillemme, että nussimme aina kun on mahdollista ja ehkä se silloin tällöin onkin.

Niin ja en ole kertonut kenellekään.

Hyvät jatkot toivoo nuori vävy.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute