Herkku-puhelin
Hailuodon kesä
-

Opiskelija-aikoina 70-luvulla vietin eräänä kesänä viikon Hailuodon Marjaniemessä. Siihen aikaan ei ollut juuri mitään seksikokemuksia, mitä nyt pientä flirttiä. Eräänä lauantai-iltana olimme ystäväni Antin kanssa saunoneet ja nauttineet toki runsaasti nestemäisiä. Lähellä keskiyötä päätimme lähteä mereen uimaan. Tietysti ihan ilkosillaan. Jouduimme kulkemaan läheisen teltta-alueen läpi, jossa ei juuri liikettä näkynyt. Erään teltan edustalla istuskeli kuitenkin nätti tyttölapsi, jolta kysyimme kellonaikaa. Tyttöä hymyilytti touhumme, emmekä saaneet häntä mukaan uimaan.

Uimasta palatessamme jäin Antista tahallani hiukan jälkeen ja kun näin hänen loittonevan, niin palasin tytön teltan luo juttelemaan. Hänen nimensä oli Merja ja hieman rupateltuamme minulla alkoi seisomaan, kun ihailin Merjan muotoja. Yritin peitellä käsilläni, mutta eihän se onnistunut. Punastelin siinä Merjan edessä ja virnuillen hän totesi, että poika taitaa tarvita vähän apua. Hän pyysi minua telttaansa. Teltassa en tiennyt mitä tehdä.

Merja kuitenkin pelasti tilanteen ja otti paisuneen kullini käteensä ja totesi, että onpa pojalla kunnon vehkeet. Ennen kuin ehdin tajutakaan, niin Merja oli ottanut kaluni suuhun ja imi sinipunaista, paisunutta terskaani, niin että tunsin pallieni melkein räjähtävän. Samalla hän hieroi hellästi pussejani ja laukesin välittömästi hänen lämpimään suuhunsa.

Sen jälkeen Merja riisui puseronsa ja sortsinsa ja totesi että saa myös koskea, ei tarvitse pelkästään katsella. Hänen kiinteät, ruskettuneet rintansa kiihottivat minua niin, että aloin imeä hänen paisuneita nännejään. Samalla siirsin käteni hänen tummaa tussukkaansa kohti. Tunsin kuinka kostea ja kuuma hänen pillunsa oli. Edelleen rintoja imien työnsin etu- ja keskisormeni kosteaan vittuun ja runkkasin häntä. Merja äänteli kiimaisesti.

Minulla seisoi taas kunnolla ja käänsin Merjan selälleen ja työnsin kyrpäni ihanaan, lämpimään vakoon. Nussimme pari minuuttia kun taas minulla laukesi. Merja imi kaluni kuivaksi ja taas kyrpäni oli tanassa. Asetuin itse selälleni ja pyysin Merjaa ratsastamaan. Hän asettui hajareisin kullini päälle ja ohjasi kalun sisäänsä. Ratsastaa hän todella osasi ja kotvasen kuluttua laukesin jälleen. Makailimme hetken vierekkäin ja sitten palasin majapaikkaani, jossa Antti kuorsasi täyttäpäätä. Aamulla en tietenkään kertonut hänelle mitään seikkailustani. Sitä kesää en unohda koskaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute