Herkku-puhelin
Aitassa kesällä kerran
Mariaelisabet

Tämä tapahtui eräänä kesäisenä heinäkuun perjantaina kun kesälomani oli juuri lopuillaan. Olin ajanut pyörällä erään työtoverini luokse, joka oli hiljattain eronnut miehestään ja asui hieman taajamamme ulkopuolella viehättävässä maaseutumaisemassa. Pihapiirissä oli vanhoja rakennuksia kuten romanttinen vanhanajan aitta.

Olin jo pitkään tapaillut silloin tällöin erittäin intohimoisissa merkeissä miestä, jota kutsuttiin Hekuliksi. Hän asui paikkakunnaltani noin tunnin ajomatkan päässä ja oli naimisissa kuten myös minäkin. Koko suhteen ajan minua oli vetänyt puoleensa hänen uskomaton energisyytensä, joka ilmeni erityisesti siinä, että hän oli aivan väsymätön nussija.

Olin jo suunnittelemassa kotiinpaluuta, kun kännykkääni alkoi tulla kiihkeän sävyisiä viestejä, että kaksi miestä oli vailla naisseuraa illaksi. Kerroin tästä ystävättärelleni, mutta olin hyvin epävarma voisinko järjestää itselleni vapaaillan kotoa. Todennäköisesti mieheni ei tulisi päästämään minua mihinkään, mutta lähdin kuitenkin pyöräilemään kotiin luvan toivossa. Matkalla viestit muuttuivat yhä kiihkeämmiksi ja ajaessani hieroin klitoristani pyörän satulaan ja olin koko ajan aivan orgasmin partaalla.

Ilta alkoi olla jo pitkällä ja kuin ihmeen kaupalla onnistuin saamaan iltaloman itselleni. Kärsimättömät kaverukset Hekuli ja Pate olivat jo ilmestyneet taajamaamme, jonka melkein ainoassa kelvollisessa pubissa tapasimme. Ystävättäreni liittyi joukkoomme ja joimme yhdet oluet. Koska en kyennyt pitämään käsiäni irti Hekulin palleista ja olin todella kiihottunut ehdotin, että poistuisimme paikalta mahdollisimman nopeasti ennen kuin herätämme liikaa huomiota.

Ajoimme ystävättäreni kotiin ja varasimme Hekulin kanssa käyttöömme aitan. Tuskin saimme aitan ovea kiinni kun jo kiihkeästi painauduimme toisiamme vasten ja aloimme riisua toistemme vaatteita. Samassa aitan ovi aukesi ja ystävättäreni tuli tuomaan aittaan kynttilää. Näin kuinka hänen katseensa pysähtyi kovana seisovaan kaluun ja hetken mietin pyytäisinkö häntä rakastelemaan kanssamme. Halusin kuitenkin itse saada ihan kaiken ja luopuen tästä ajatuksesta tartuin kaluun tiukalla otteella ja viitoin ystävätärtä poistumaan.

Olin niin kuuman märkä, että pelkäsin tukehtuvani haluuni, jos en saa pian kullia sisälleni. Kiihotin kuitenkin vielä hetken itseäni ottamalla kullin suuhuni alkaen imemään, suutelemaan ja nuolemaan sitä. Sitten en kestänyt enempää ja halusin sen nopeasti sisälleni. Kaikki tuntui taivaallisen hyvältä. En voinut estää suustani tulevia huutoja ja pelkäsin, että aitasta kantautuisi ääniä sisälle taloon asti. Sain räjähtävän orgasmin ja se toistui vielä saman panon aikana useamman kerran. Myös Hekuli päästi kaiken nesteensä ihanasti sisälleni ja liimauduimme märkinä toisiamme vasten lepäämään. Rakastelimme yön aikana useamman kerran, kunnes pilluni oli aivan turvonnut ja kipeä.

Lopulta tajusin ajan kuluneen kuin huomaamatta ja minun oli pakko lähteä kotia, koska iltalomani päättyi.

Ystävättärelläni ja Patella oli ollut oma kiihkeä yönsä ja suoritimme vertailuja seuraavana aamuna torikahviossa, sen jälkeen kun miehet olivat jo poistuneet tyytyväisinä paikkakunnalta. Voin erityisesti suositella aittaa romanttisiin ja kiihkeisiin hetkiin myös toisille. Sitä panoa en unohda.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute