Herkku-puhelin
Ihanaa lesboseksiä
-

Eräänä iltana kävelin rantakatua pitkin. Aivan yllättäen huomasin pitkäsäärisen, hyvät muodot omaavan blondin. Mua alkoi heti himottaa ajatus saada nähdä kyseinen nainen, varmaankin jotain 25-vuotias, alastomana. Niinpä keräsin rohkeuteni ja menin kyseiselle naiselle ehdottamaan: " Harrastatkos sä tyttörakkautta?" Nainen oikein ilostui kysymyksestäni, ainakin ilmeestä päätellen ja sanoi että: "Kyllähän noin ihanan näköisen tytön kanssa voisi harrastaa". "Mennäänkö meille?", kysyi ihana blondi. Myönnyin ja lähdimme kävelemään hänen asunnolleen, joka oli parin sadan metrin päässä rannasta.

Matkalla nainen alkoi suutelemaan mun kaulaa , ja aloin kiihottua. Kysyin sitten ihan ohimennen: "Mikäs noin kauniin naisen nimi on?"

-"Anna , entäs sinun?"

-"Liisa", sanoin ja hymyilin lempeästi.

Anna asui isossa punatiilisessä kerrostalossa , ylimmässä kerroksessa. Kun olimme sisällä hänen asunnossaan, hän pyysi minua riisuutumaan hänen mennessään vessaan. Tein työtä käskettyä ja riisuin itseni; Stretsihuosut pois. Kireä villapaita pois. Stringit pois. Riisuttuani menin sängylle odottelemaan. Ajattelin tuhmia ajatuksia, tulevasta hetkestämme ja aloitin sormettamaan itseäni. Työnsin sormeni hitaasti pilluuni ja se tuntui aivan ihanalta.

Samassa hetkessä Anna tuli vessasta ja tuumasi: "Äläs nyt ilman mua aloittele".

Sitten Anna riisui itsensä alastomaksi edessäni. Aloin tulla hurmioon nähdessäni Annan muodot; noin 25vuotias nainen riisui itseänsä minun , 18-vuotiaan tytön edessä. Koko elämäni olin haaveillut lesboseksistä vanhemman naisen kanssa, ja nyt se oli käymässä toteen..

Pyysin Annaa opettamaan minua, koska olin ensikertalainen.

Anna kehotti minun menemään selälleni, ja sitten yllättäen hän tuli päälleni ja alkoi nuolla hitaasti jalkojani; ensiksi polvista, sitten alaspäin ja lopulta tunsin sen, kieli osuin häpyhuulilleni. Aloin jo nyt kostua, niin ihanalta se tuntui. Anna kehotti minua nuolemaan hänen pilluansa samalla kun hän nuolisi minun. Tein työtä käskettyä, ja avasin hänen häpyhuulensa sormillani ja työnsin kielen sisään pilluun.

Samaan aikaan Anna nuoli klitoristani ja minä sain orkut! Aivan valtava hyvänolontunne valtasi minut, ja kastelin hänen kätensä! Siitä kiihotuin lisää ja aloin nuolemaan kiimaisesti hänen klitoristaan.

Viimeinkin Anna sai myös orkut ja hän kutsui minut kylppäriin…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute