Herkku-puhelin
Ruokavälkällä
Seksi Nami

Olin menossa syömään ja minulla oli niin kova rakastelun himo että olin palaa halusta, kun silmiini osui erittäin kauniin ja hyvänmuotoinen nuori nainen. Katsoin hetken hänen kiihottavaa kävelyään ja sitten en muuta voinut kuin mennä juttelemaan hänelle. Kävelin hitaasti ja varovasti häntä kohti ajatellen mielessäni ”Minkälaista olisi rakastella hänen kanssaan?”. Kun olin päässyt hänen taakse, kosketin huomaamatta ja hellästi hänen kiihottavan pyöreätä takamustaan ja toivoin, että hän vastaisi jotenkin arkaan kosketukseeni. Siinä samassa hän kääntyi ympäri ja katsoi minua kummallisesti. Olin hieman kauhusta kankea, koska en osannut kuvitella mitä hän minulle sanoisi. Hän vain otti minua kädestä kiinni ja lähdimme käsi kädessä kulkemaan ruokalasta pois päin.

Hän vei minut tyttöjen pukuhuoneeseen. Ensin varmistettiin ettei puku huoneessa ollut ketään muuta ja sitten laitoin oven lukkoon. Aloin hiljalleen riisua häntä ja aina kun otin häneltä jonkun vaatekappaleen pois niin hän samalla riisui minua silmillään. Kun hän oli täysin alasti niin silloin minulla otti eteen kovan puoleisesti. Minun vuoro oli päästä vaatteistani eroon. Hän ei malttanut riisua minua yhtä hitaasti kuin minä hänet. Hän vain heitteli vaatteitani pois, niin että paidasta napit lentelivät. Siihen ei mennyt kauan kun oli täysin alasti, koska kiihkeys oli vallannut hänet siinä vaiheessa jo kokonaan.

Nostin hänet varovasti kaapin päälle istumaan levitin hänen jalkansa ja aloin raivokkaasti imemään hänen klitoristaan, siinä vaiheessa hän sai suuren määrän orgasmeja, siitä etenin pikku hiljaa emättimen suulle. Kun olin päässyt siihen asti niin en enää malttanut vain nuolla vaan työnsin sormeni hellästi, mutta kuitenkin rajusti hänen sisäänsä. Tunsin kuinka helposti sormeni lipuivat hänen emättimen suulta lähes pohjaan asti. Sormeni hipaisi hänen g-pistettään ja silloin tuli niin kova orgasmi, että hän vain hikoili ja vapisi. Samalla hetkellä hän päästi vaimean vinkaisun ja se oli minulle kuin merkiksi siitä että hän haluaisi että tekisin sen kovemmin.

Kun olin tehnyt vähän aikaa nopeata edestakaista liikettä, niin silloin hänen voimat pettivät ja hän lyyhistyi makaamaan kaappien päälle. Hän oli siinä vaiheessa jo niin kiihottunut ja orgasmeista sekaisin, että valkovuoto alkoi valua jo kaapin metallista ovea pitkin kohti lattiaa. Sitten nostin hänet alas ja hän kaatoi minut makaamaan pukuhuoneen lattialle. Sitten hän otti kiinni minun kuumasta miekastani ja työnsi sen suuhunsa. Se tuntui niin hyvälle, että kylmät väreet menivät lävitseni monia eri kertoja. Hän vain nopeutti tahtia ja minusta alkoi jo tuntua että minulla tulisi, mutta pystyin pitämään purkauksen sisälläni. Heti sen jälkeen hän lopettikin. Silloin hän nosti selän pystyyn ja alkoi ratsastamaan. En kerinnyt edes kunnolla nauttimaan siitä, kun hän jo lopetti hän oli niin poikki edellisistä orgasmeista ettei jaksanut jatkaa pidempään.

Sitten hän laskeutui minua vasten ja silloin pyöräytin meidät ympäri olin valmis jatkamaan perinteisestä asennosta. Hän laittoi jalat koukkuun ja silloin painuin hänen sisäänsä uudestaan hitaasti ja tunnustelevan oloisesti. Se tuntui hyvälle kun hänen emättimensä puristi minun sykkivää ulokettani hyvin omistavan tuntuisesti. Kun oltiin vähän aikaa oltiin rakasteltu, niin otin hänet syliini ja nostin hänet kaappeja vasten, kun siinä vauhdikkaasti ja kovaa liikuin hänen sisällään niin ei välitetty siitä, että kuinka kovaa ryskettä ja pauketta kaapit piti, Se kiihotti mitä enemmän kaapit paukkui niin sitä nopeammin liikuin hänen sisällään. Kun laukesin hänen sisäänsä, niin hän laukesi yhtä aikaa ja orgasmin tunne oli valtava. Tuntui siltä että nesteeni tuleminen ei loppuisi koskaan ja niin olisin toivonutkin. Siinä kun makailimme sisäkkäin niin tuntui siltä, että en olisi halunnut tulla ollenkaan hänen sisältään ulos

Aina kun olemme tavanneet tämän kerran jälkeen koulussa olemme aina hymyilleet ja olen siitä varma että hän ajattelee samaa kun minäkin tavatessamme toisemme varsinkin ruokalassa, mutta joka kerta se ei ole vain jäänyt pelkäksi katseluksi vaan olemme menneet taas samaiseen pukuhuoneeseen harrastamaan saamaa yhteistä omaa kivaamme. Minusta tuntuu, että luokka kaverimme tietävät jo mitä me harrastamme yhdessä koulun pukuhuoneessa, koska aina silloin tällöin he ovat huomanneet meidän tulevan pukuhuoneesta erittäin hikisenä ja hymyilevinä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute