Herkku-puhelin
Mari
AsFGb

Olen 18-vuotias miehenalku Vantaalta. Olin eräänä päivänä menoosa tyttöystäväni luokse keskustaan, olimme sopineet että näemme tennispalatsilla. Kun saavuin paikkalle Mari oli jo siellä ja kertoi ostaneensa jotain kivaa iltaa varten.

Tiesin että seksiä on luvassa koska Marin vanhemmat olivat poissa kotoa... olimme joskus puhuneet että jos Mari on mun ja toisen tytön kanssa niin mäkin voin olla toisen jätkän kanssa. Sängyssä siis. Minä vastaanottavana osapuolena.

Kun tulimme sisään aloimme välittömästi suudella ja riisua toisiame, istuin sängylle ja vedin Marin päälleni. Suutelimme hetken alasti toisiamme kunnes Mari nousi ja sanoi että menisin mahalleni ja laittaisin silmät kiinni, niin tein. Kuulin pientä ähinää ja lähenevät askeleet, Mari tuli viereeni sängylle. Hetken kuluttua Mari hyväili ja öljysi pakaroitani, pian Mari työnsi sormensa reikäni, säpsädin Mari pyysi minua olemaan paikallani.

Jo neljä sormea. onneksi reikäni on jo kokenut muutamankin patukan joten sormet eivät sattuneet. Mari työnsi tyynyn lantioni alle ja levitti haarani, Tunsin kun jotain kovaa hyväili reikääni, hiljalleen mari työnsi strapon dildon syvemmälle sisääni kunnes alkoi tosisaan naimaan, käännyin ympäri ja Mari jatkoi naimista, kova kuminen dildo liikkui ihanasti suolessani ja pian olin räjähtää orgasmista. Mari nousi päältäni ja irroitti dildon ja työnsi sen suuhuni.

Samalla kun Mari ratsasti kyrvälläni kuin vilihevosella minä imin kumidildoa kuin viimistä päivää. Pian laukesin Marin sisään, Mari nappasi spermat kortusta sormenpäilleen ja työnsi sormensa suuhuni, nuolin ne puhtaaksi.

Mari laittoi dildon takaisin päälle ja nautinto jatkui…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute