Herkku-puhelin
Iltapäiväkahvilla
Seksi Nami

Odotin innolla että perjantai koittaisi. Uimahallilla tapaamani luokka kaverini tulisi ”kahville”. Laitoin rauhallisen musiikin soimaan hiljaa taustalle himmensin valoja ja laitoin kynttilät palamaan. Siinä samassa ovikello soi ja menin avaamaan oven. Olin laittanut päälleni tangat ja toivoin hänen alus asustuksensa olevan samaa seksikästä linjaa. Farkut eivät meinannut mennä jalkaan koska kiihotuksesta pystyssä oleva ”kelloni” vaikeutti housujeni kiinni menemistä. Laitoin paidan äkkiä päälleni koska ovikello oli soinut jo useamman kerran.

Kun avasin oven, niin näin siellä erittäin hehkeän ja seksikkään näköisen naisen. En ensin ollut uskoa häntä samaksi ihmiseksi jonka olin tavannut viikkoa aiemmin uimahallilla, mutta hän se oli en mahtanut mitään sille, että ”kelloni” alkoi nostamaan päätään lahkeessani. Housuni saumat olivat tiukoilla kun tunsin kuinka ”kelloni” yritti työntyä ulos sauman heikoimmasta kohdasta. Luokka kaverini huomasi housuissa kohoilevan kelloni ja hän hymyili salaperäisen näköisesti. Kun autoin häneltä takin pois huomasin hänen löysän toppinsa reunasta rintojen näkyvän. Hänen isot ja pyöreät rinnat heiluivat vapaana viettelevän kävelynsä tahdissa. Oli vaikea pitää sormia erossa hänen kiihottavista rinnoistaan. Päätin odottaa hänen aloitettaan ja sekös minua kiusasi.

Hän istui minua vastapäätä ja kumartui hiukan eteenpäin niin silloin näin hänen rintansa Kuin tarjottimella. Hän huomasi lasittuneen katseeni ja nousi seisomaan. Taustalla soi rauhoittava musiikki ja tunnelma oli muutenkin täydellinen. Hän aloitti strippaamisen hitaasti ja kiihottavasti. Kun hän otti housut pois niin jäljelle jäi vain pitsiset pitkät sukat, sukkanauhat ja stringit .Toppi jota odotin mikä olisi lähtenyt ensimmäisenä niin lähtikin vasta viimeisenä. Siinä hän nyt seisoi edessäni kiihottuneena ja minua himoitsevan näköisenä. Hän käveli luokseni keimailevilla askelilla kun istuin sohvalla rauhattomana. Hän alkoi repimään vaatteitani pois kiihkoissaan ja kun hän sai kaikki vaatteeni pois niin hän otti ”kelloni” suuhunsa. Hän imi sitä kovaa ja raivokkaasti samalla kun hän runkkasi ”kelloani” alkoi tuntumaan jo siltä että laukeaisin kohta. Hän huomasi rauhattoman liikehdintäni ja siinä samassa minulla jo tuli. Se tuntui taivaalliselta kun hän imi kaikki nesteeni viimeistä pisaraa myöten.

Sitten oli hänen vuoro, riisuin häneltä kaikki pois ja vähän aikaa liikuttelin käsiäni ympäri hänen täydellistä ja todella kurvikasta vartaloaan. Hän kävi makaamaan pöydälle ja levitti jalkansa näin kun hänen kukkansa terälehdet olivat ”liimaantuneet” kevyesti yhteen, mutta silti sieltä välistä valui hänen kiihotus metensä. Raotin hieman hänen kukkansa lehtiä ja aloin imemään hänen mettä. Työnsin kielen hellästi hänen jalkojensa välissä olevaan lähteeseen ja hän äännähti vaimeasti. Otin kielen ulos hänen sisältään ja siirsin sen klitoriksen päälle. Heiluttelin kieltäni hänen klitoriksensa päällä ja hän vain liikehti yhä voimakkaammin. Otin pääni pois hänen kukastaan ja työnsin sormeni hitaasti hänen emättimen aukolta yhä syvemmälle ja syvemmälle, niin pitkälle kuin sormissani riitti pituutta. Kun sormeni olivat päässeet pohjaan asti niin silloin aloin vetää niitä edestakaisin yhä kiihtyvällä vauhdilla. Kohta käänsin sormen päät yläviistoon ja aloin liikuttamaan sormen päitäni. Sormen päiden liikutteleminen teki hänen yhä hullummaksi ja hän liikehti entistä enemmän kunnes hän sai oikein kunnon orgasmin. Orgasmin jälkeen hän vähän aikaa vain makasi ja katsoi ylöspäin, kun sitten jatkoin sormen päiden liikuttamista niin kohta hän sai uuden lähes yhtä kovan orgasmin ja silloin hän tuli takaisin tajuihinsa.

Sitten hän alkoi himoitsemaan ”kelloani” sisälleen. Hän sanoi, että kun sormilla saa noin hyvän orgasmin aikaiseksi niin millaisen sitten voikaan saada rakastelussa. Kun työnsin ”kelloni” hänen erittäin märkään lähteeseensä niin sanoin vain, että kyllä avaimeni sopii kaikkein parhaiten koko maailmassa sinun lukkosi. Kun me yhdytään niin sen parempaa mieli hyvää ei voi millään muulla keinolla maailmassa saadakaan. Kun kerkesin äskeisen sanomaan niin silloin hän sai sellaisen orgasmin, että hän huusi kurkku suorana ja sai sellaisen orgasmin että silmät pyöri vähän aikaa minne sattuu. Se ei ollut vain yksi orgasmi se ei meinannut loppua millään hän vain tärisi allani ja piti kiinni niin kovaa, että painoi kynnet syvälle selkääni. Samalla kun hän sai voimakkaan ja todella pitkän orgasmin niin minä liikuttelin ”kelloani” hänen sisällään nopeasti ja niin kauan että laukesin hänen sisälleen useamman kerran tuntui kuin minullakin olisi tullut monta kertaa. Kun sitten orgasmien tuleminen loppui molemmilta niin siinä me maattiin sisäkkäin ja syleiltiin toisiamme hellästi.

Kun olimme saanut lopetettua aktimme niin hän halusi jäädä luokseni vielä yöksi ja niitä yhteisiä kiihkeitä öitämme on ollut sen jälkeen monta kertaa viikossa ja tulee aina olemaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute