Herkku-puhelin
Enkeli
Nuorimies

Olin juuri muuttanut uuteen kerrostaloon seitsemänteen kerrokseen. En tuntenut oikeastaan seudulta ketään ja olin ollut illan kiertelemässä ja tutustumassa uuteen asuinympäristööni. Oli lämmin hämärtävä kesäilta ja saavuin talolle samaan aikaan nuoren naisen kanssa. Naisella oli mustat hiukset, vihertävät silmät ja viettelevä musta mekko, jonka kaula-aukko antoi lupauksen, muttei kertonut kaikkea. Avasin hänelle oven ja hän nyökkäsi ja hymyili minulle. Tunsin sydämeni liikahtavan. Molemmat kävelimme hissin luo ja odotimme, kunnes ovet aukesivat. Kysäisin hänen kerrostaan ja samassa kuulin maailman kauneimman ja koskettavimman äänen vastaavan: seitsemänteen kiitos.

Seisoimme vierekkäin hissin noustessa kohti ylintä kerrosta. En kuitenkaan voinut irrottaa katsettani hänen lumoavista silmistään ja viettelevästä povestaan. Hän huomasi katseeni ja lievä puna kohosi hänen kasvoilleen. Punastuin itsekin huomattuani tuijottaneeni, mutta hänen viettelevä olemuksensa vain korostui punaisten poskien myötä. Hämmentyneenä hän alkoi kaivaa olkalaukkuaan ja tiputti samalla nenäliinan lattialle. Kumarruin nostamaan sitä yhtä aikaa neidon kanssa ja samalla kätemme koskettivat toisiaan. Suoristauduimme ja katseemme lukkiutuivat. Kuin yhteisestä ajatuksesta huulemme kohtasivat. Herkän suudelman jälkeen molemmat perääntyivät hämmentyneenä. Huomasin punastuvani rajummin, ja neidonkin kasvot punoittivat. Naurahdin hermostuneena ja hymyilin hänelle. Hänkin naurahti, mutta vakavoitui sitten.

Katselimme toisiamme eikä sanoja tarvittu. Kiedoin käteni hänen ympärilleen ja suutelin hänen pehmeitä huuliaan kiihkeästi. Painoin hänet hellästi vasten hissin seinää ja hänen kiihkeät suudelmansa eivät jättäneet epäilyjä. Hyväilin hänen lanteitaan hänen pörröttäessä hiuksiani syleillessämme. Kuulin miten hissin ovet aukesivat ja sulkeutuivat, mutta hissi ei lähtenyt liikkeelle vaan jäi seitsemänteen kerrokseen. Suutelin hänen kaulaansa hänen nojautuessaan seinään ja sulkiessaan silmänsä nautinnosta. Sormeni avasivat hänen mekkonsa vetoketjun selästä. Vetäydyin hieman ja katsoin hänen silmiään. Näin niiden palavan kiihkon ja intohimon. Päästin mekon valahtamaan lattialle hänen nilkkoihinsa. Suutelin häntä ja nostin käteni hänen lanteilleen. Hyväilin hänen silkkistä ihoaan vatsasta ja nostin käsiäni ylemmäs, kunnes tunsin rinnan kaarevan muodon etusormen ja peukaloni välissä. Tunsin hänen värähtävän kiihottuneesti kosketuksestani. Puristelin mustien pitsisten liivien peittämiä rintoja varovasti ja annoin suudelmia hänen kaulalleen. Suutelin yhä alemmas, kunnes tunsin hänen pehmeän liivien välistä pilkottavan rinnan huulillani. Nostin rintoja käsilläni ja painoin niitä yhteen saaden ne näyttämään isommilta. Suutelin niitä ahnaasti. Kuulin nauttivan huokauksen ja tunsin miten hänen käsiensä ote niskavilloistani tiukkeni aavistuksen. Hän hapuili paitani helmaa selästä ja riisui paitani.

Hän kehotti minua kosketuksellaan nousemaan ja alkoi suutelemaan rintakehääni. Hänen pehmeät huulensa valuivat alemmas pitkin vartaloani ja hänen kätensä hyväilivät herkin sormin rintakehääni. Kylmät väreet kulkivat pitkin selkäpiitäni, kun hän alkoi avata farkkujeni nappeja. Housuni tipahtivat nilkkoihini. Hän nousi ja suuteli minua. Riisuimme loputkin vaatteet ja heitimme ne hissin nurkkaan. Hän nojasi vasten hissin seinää jalat kutsuvasti hieman raollaan. Tulin hänen luokseen, otin kaluni käteeni, katsoin häntä silmiin ja otin hänet. Työnnyin hitaasti hänen sisälleen nauttien joka hetkestä. Pidin käsillä kiinni lanteista ja nain häntä hissin seinää vasten hitailla ja pitkillä liikkeillä. Katkonainen hengitys ja toistuvat voihkaisut kertoivat hänen nautinnostaan. Suutelin hänen kaulaansa hänen nojatessaan pää takakenossa hissin seinään. Hän nosti jalkansa koukkuun lanteilleni ja nostin hänet syliini. Hän roikkui kaulastani jalat kietoutuneina ympärilleni. Kannattelin häntä hänen pakaroistaan ja painoin hänet hissin seinää vasten. Laskin hänet koko painollaan alas ja tunsin tunkeutuvani syvälle hänen sisäänsä. Hän voihkaisi kiihkossaan äänekkäästi ja aloin liikuttamaan häntä ylös alas kaluni päällä. Hän suuteli kaulaani ja korvaani kiihkeästi ja huomasin hänen hengityksensä nopeutuvan ja nopeutuvan. Lopulta tunsin hänen supistelevan ympärilläni ja laskin hänet seisomaan lattialle. Hän nojasi raskaasti vasten hissin peiliä. Menin hänen luokseen ja käänsin hänet kasvot vasten peiliä ja otin hänet takaapäin.

Painoin vartaloni vasten hänen selkäänsä ja hänen rintansa painuivat vasten kylmää peiliä. Hän värähti ja voihkaisi. Hitaasti nytkytin itseäni hänen pakaroitaan vasten ja hivelin hänen lanteitaan. Suutelin hänen niskaansa ja tunsin miten hän alkoi vastata työntöihini omillaan. Hän otti tukevan otteen peilin alla olevasta kaiteesta ja levitti jalkansa enemmän haaralleen. Hyväilin hänen rintojaan takaapäin. Tunsin hänen kovat nänninsä sormieni välissä ja pehmeät rintansa kämmenissäni. Painoin vartaloni vasten hänen selkäänsä ja toisen käden hyväillessä rintoja toinen liukui jalkoväliin ja alkoi hieromaan hänen klitoristaan. Nytkytin nopeammin ja kiihkeämmin ja huomasin hänen tihenevän hengityksensä. Lopetin rintojen hyväilyn ja otin tällä kertaa kiinni lanteista ja aloin pitkin vedoin naimaan häntä. Vedin hänet lanteista tiukasti itseäni vasten joka työnnöllä ja hän voihki rytmimme tahdissa. Yhtäkkiä aloin tuntemaa supistelua kaluni ympärillä, enkä voinut enää pidätellä itseäni, vaan laukesin muutaman rajun työnnön jälkeen hänen sisäänsä. Jäimme uupuneina syleilemään toisiamme, kunnes keräsimme vaatteemme ja menimme asuntooni viettämään loppuiltaa viinilasin ääressä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute