Herkku-puhelin
Tosijuttu
niina

Tämä tarina on totta. (usko tai älä)

Olen 19-vuotias, ruskeahiuksinen lukiolaistyttö, n.165/50 ja rinnat b-kuppiset.

On perjantai-ilta ja kävelen kaupungilla. Päälläni on melko normaalit vaatteet eli farkut, musta paita jossa olkapäät ovat paljaina. Niiden alla on vaaleanpunaiset rintaliivit ja punaiset stringit ja näytän mielestäni hyvältä. Päätän mennä kahville erääseen kahvilaan. Kahvilassa on melko hämärä tunnelma ja päätän mennä nurkkapöytään joita kahvila on täynnä ja niissä saa olla melko rauhassa koska niihin ei näe kovin hyvin, koska niissä on korkeat, pehmustetut yhtenäiset penkit. Hörppään kahvia ja huomaan pöydällä olevan jonkun paperilapun. Katson sitä ja siinä lukee: "hei Niina! Mene heti miettimättä vessaan. Sinua tarkkaillaan. Jos et tottele emme vastaa turvallisuudestasi ja nämä kuvat alkavat levitä. No menehän jo."

Mukana on kuvia siitä kun olin viime viikolla uimahallissa ja kuivaan kuvissa itseäni ja olen kaikki paikat paljaana. Ilmeisesti joku oli pistäny kameran ottamaan automaattisesti kuvia sinne. Hätäännyn ja mietin mitä tehdä. Lähden hätäisenä vessaan päin. Vilkuilen muihin pöytiin mennessäni mutta ainakaan ketään tuttuja ei näy. Kun olen vessassa mietin mihin "lokeroon" minun pitäisi mennä. Huomaan kuitenkin että vain yksi vessa kolmesta on vapaana ja menen sinne. Pöntön päällä odottaa jo seuraava lappu. Luen:" riisuudu. Sen jälkeen pistät esineen pikku pilluusi etkä ota sitä pois ennen kuin käsketään. Uudet stringit löydät lattialta. Rintaliivit jätät tänne. Lopuksi puet farkkusi ja paitasi. Sen jälkeen menet viivyttelemättä tilaamaan oluen:"

Katson lattialle ja siellä on mustat nahkastringit ja melko pieni "esine" josta lapussa puhuttiin. Pistän sen pilluuni ja pistän stringit jalkaani ja ne puristavat todella inhottavasti ja se painaa esineen tiukasti pilluuni. Sitte puen farkut ja paidan ja laitan kengät jalkaan. Jätän rintaliivit vessaan. Olo ei todellakaan ole mikään mukava kun stringit puristavat ja nännini varmasti näkyvät paidan läpi. Menen ulos vessasta ja astelen tiskille. Yhtäkkiä pillussani se pieni esine alkaa täristä kiihottavasti. Ilmeisesti siinä on kauko-ohjain aluksi se ei häiritse paljoa mutta hetken päästä olen jo kiihottunut minun pitää ottaa äkkiä olut ja mennä takaisin pöytään, koska orgasmi voi tulla hetkenä minä hyvänsä. Kun olen pöydässä tärinä lakkaa juuri viimeisellä hetkellä. Pöydässä on uusi lappu: "riisu farkkusi ja paitasi ja pistä side silmillesi ja odota hiljaa ja liikkumatta." Vilkaisen muihin pöytiin ja niissä pöydissä joista voisi nähdä minun pöytääni ei istu kukaan joten hieman arkaillen alan riisua...

Haluutteko kuulla loppuosan?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute