Herkku-puhelin
Karita
ICBY

Karita pyyhki hymyilevät suupielensä puhtaaksi Jaakon niille lennättämistä spermoista, jonka jälkeen hän nousi seisomaan, ja sanoi: "Kakskymppiä, tohon käteen." Jaakko kaivoi ruskean lompakkonsa vaatteidensa seasta ja ojensi Karitalle tämän ansaitseman sinisen kahdenkymmenen euron setelin, ja sanoi Karitalle: "Viikon päästä tavataan taas, vai?" Johon Karita: "Mikä ettei." Sitten Karita puki päälleen ja lähti pyöreä peppu keikkuen ulos Jaakon siististä yksiöstä. Hän otti pienestä mustasta olkalaukustaan pienen mustan Nokia-merkkisen puhelimen johon hän näppäili tutun taksikuljettajan numeron. "Tuutko hakeen mut täältä Koskarilta?" Hän sanoi vienolla äänellään pieneen puhelimeen. Huonosti kuuluvalta linjalta kuului vastaus: "Mulla on just nyt yks poka, mutta jos ootat parikyt minsaa, niin sitten tulen." "Joo, mikäs siinä.", Karita vastasi sulkien puhelun.

Karita istui Koskikeskuksen epämukavalla penkillä jalat ristissä. Ohitse kulki pari mustatakkista poikaa. He kantoivat kumpikin Infon muovikassia. Kun he kävelivät Karitan ohi, hän nosti oikean jalkansa pitkässä kaaressa vasemman päältä, ja jatkoi vasemman jalkansa oikean jalan päälle. Vaaleahiuksisella jätkällä meinasivat silmät jämähtää päähän, Karitalla kun ei alushousut kuuluneet kevään vaatetukseen. Karitan seksikkäälle suulle kihosi intohimoinen hymy. Kuljettuaan Karitan ohi, vaaleahiuksinen supisi jotain kaverilleen, joka ohimennen vilkaisi Karitaa, muka salaa. Kyllähän Karita sen huomasi. Sitten hän kuuli tutun 'Karita, moi!' huudon, hän kääntyi katsomaan ja tervehti virkasisartaan 'Eliseä', oikealta nimeltään Anna. Elise istui Karitan viereen ja he suutelivat toisiaan poskille tuttavallisesti. "Onkos ollut monta pokaa?" Elise kysyi suudeltuaan Karitan pehmeää poskea. "Yksi tänään, suihinotto. Entä itselläsi?" Karita vastasi. Elise huokaisi: "Kolme kundia, joista kahdella ihan surkeat kyrvät. Yksi suihinotto, yksi anaalikeikka ja yksi originaali. Sitä samaa."

Karita katseli Eliseä; Karita! piti itseään kasvojen puolesta kauniimpana, mutta hän ei pitänyt omis ta rinnoistaan, varsinkin kun hän vertasi niitä Elisen C-kalustoon. Häpykarvoituksensa hän pitää aina nollassa, kun taas Elise jättää itselleen seksikkään viirun pillunsa päälle. Siinä jutellessaan niitä-näitä, Karitan pieni musta Nokia pirahti soimaan. "Kake tässä terve, aattelin vaan ilmottaa että mä oon nyt täällä ulkona, meinaan että jos oot tulossa." "Joo, mä tuun." Karita vastasi. "Pitää nyt mennä, oli kiva jutella," Hän sanoi Eliselle, ja he hyvästelivät. Karita istui ison mustan mersun takapenkille, ja ilmoitti osoitteensa. Mersu ärähti liikkeelle. Kun auto oli kääntymässä Hervantaan johtavalle tielle Karitan pieni puhelin pirahti jälleen soimaan. "Karita." Hän vastasi. "Ootko sä missä?" Puhelimesta kysyttiin. Karita vastasi: Hervantaan menossa, kuinka niin?" Olisi keikka, poliisikoulun asuntolassa, kolmas kerros, kolmas asunto." Ääni puhelimessa jatkoi. "Mä oon siellä... Noin vartin päästä." Karita vastasi katsoen kelloa ja ahnaskatseista Kakea. "Selvä." Puhelimesta! vastattiin, ja puhelu katkesi. Karita sanoi Kakelle: "Tuli muutos suunnitelmiin, poliisikoulun asuntolalle." "Selväpyy," Kake sanoi kurvaten toiselle tielle.

Pian asuntola tuli näkyviin ja Kake kaarsi pihaan, ja parkkeerasi mersun pysäköintiruutuun. Hän kääntyi katsomaan Karitaa, ja sanoi: "Se tavallinen maksu, vai?" Karita nosti katseensa, ja sanoi: "Jep." Kake nousi ulos autosta ja istuutui Karitan viereen takapenkille. Kiiltävässä mustassa taksissa oli tummennetut takaikkunat, ja nokka osoitti seinään, joten taksissa kykeni tekemään aika paljon vierailta katseilta suojattuna. Kuten Karitan maksu, hän kun rahan puutteessa maksoi taksikyytinsä suihinotolla. Kakea tämä ei haitannut; oma eukko pihtaa kuin mikäkin neitsyt. Karita kyyristyy tuttuun tapaan Kaken syliin. Hän oli jo laskenut suuren kalunsa esille. Karita otti veltosta kyrvästä kiinni ja runkkasi sitä. Elin osoitti elon merkkejä jo muutaman vedon jälkeen, ja hetkessä se paisui tutuksi 23 senttiseksi suoni-hirviök! si. Karita upotti kalun suuhunsa miltei juuria myöten, ja pyöritteli k ieltään Kaken suuren terskan ympärillä. Kake haukkoi henkeään kun Karita imi hänen kulliaan. Hän tarttui Karitan mustiin hiuksiin kiinni, kun hän alkoi vyöryttää lastejaan kohti Karitan nielua. Karita otti tottuneesti runsaan spermaryöpyn, ryöpyn jonka hän on ottanut vastaan kuusitoistavuotiaasta lähtien. Hän ei laske tippaakaan taksin hienoille istuimille, eikä Kaken sinisille housuille. Suu täynnä Karita penkoo pienestä mustasta laukustaan pienen muovipussin, jonne hän tyhjensi suunsa. Kake laittoi housunsa kiinni ja nousi autosta. Karita seurasi perässä. "Ei tarvitse tulla enää hakeen, enhän mä kovin kaukana asu." Karita sanoi pyyhkien suupieliään. "Okei, nähdään prinsessa." Kake sanoi käynnistäessään taksia.

Prinsessa, siksi Kake oli Karitaa kutsunut, kun oli poiminut tämän kyytiin seitsemän vuotta sitten. Samana iltana Karita menetti neitsyytensä. Hän nousi raput kolmanteen kerrokseen ja painoi kolmannen oven ovikelloa. Ovi avattiin ja Karita laskettiin sisään. Sisällä kämpässä oli hämärää. "Mun taksat on kakskymppiä suihinotto, neljäkymppiä normaali nainti. Onko selvä?" Karita selvitti innottomasti. Pekaksi esittäytynyt mies pohti hetken, ja sanoi: "Mitä jos mä nussin sua laukeemiseen saakka ihan normaalisti, mutta heitän mällit sun naamalle?" "Saat kolmella kympillä." Karita vastasi. Karita avasi mustan paitansa paljastaen seksikkäät rintansa seksikkäissä mustissa rintaliiveissä. Pekka katseli haltioituneena Karitan hidasta riisuuntumista. Viimeisenä Karita laski lyhyen, mustan hameensa nilkkoihinsa jättäen itsensä täysin alastomaksi. Pekka näytti harkitsemansa paikan pienessä, sekaisessa olohuoneessaan, nuhruinen sohva, tulvillaan tunnearvoa. Pekka laski housunsa nilkkoihin ja istahti kyrpä pystyssä sohvaan. Karita alkoi laskeutua Pekan seipääseen. Hän levitteli häpyhuuliaan ja huokaili kiihottavasti kun Pekka pyöritteli kyrpäänsä Karitan kuumilla huulilla. Karitan hehkeä pillu vastaanotti Pekan sauvan ahnaasti pohjaan saakka. Pekka n! osteli Karitaa vahvoilla käsillään samalla suudellen hänen seksikkäitä pystyjä rintoja. Karita veivasi persettään lisäten siten Pekan tahtia, ja pian rupesi kaveri huohottamaan kiihtyneesti. Karita nousi vaistomaisesti Pekan päältä ja laskeutui polvilleen tämän eteen. Pekka otti Karitaa kevyesti hiuksista kiinni ja runkkasi mahtaisat mällit Karitan suloisille kasvoille. Karita pyyhki silmänsä ja poskensa spermasta ja ojensi kätensä. Pekka haki lompakostaan kolmekymmentä euroa ja ojensi ne kiitolliselle Karitalle. Karita pukeutui ja hyvästeli Pekan. Hän lähti kävelemään kotiinsa keikuttaen seksikästä pyöreää peppuaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute