Herkku-puhelin
Tosijuttu 2
niina

Lopulta istun häpeillen pelkissä kireissä stringeissä. Toivon ettei läheisiin pöytiin tule ketään, varsinkaan tuttuja. Sidon siteen silmilleni ja jään istumaan penkille. Istun hiljaa liikkumatta ja yritän kuunnella kuuluuko ympäriltä jotain merkkejä. Mitään erikoista ei kuitenkaan kuulu vain normaalia kahvilan ääniä. Istun paikallani pitkään, varmaan noin tunnin ja mietin onko kukaan nähnyt minua viereisistä pöydistä. Lopulta yli tunnin odotuksen jälkeen kuulen kuiskauksen korvassani, josta on vaikea sanoa onko se miehen vai naisen ääni: "kontillesi pöydälle, heti". Säpsähdän ja alan välittömästi tunnustelemaan käsilläni, missä pöytä on.

Nousen pöydälle ja se on todella pieni ympyränmuotoinen. Stringit pureutuvat entisestään vakooni kun olen kontallani pöydällä. Kerkeän olla siinä ehkä 5 minuuttia kun tunnen sormien koskettavan pakaroitani. Muutama sormi ottaa stringejä pois persevaosta ja levittää reikääni. Reiälleni asetetaan jotain metallista. Sitten sormet lähtevät pois, mutta metalli jää pidättelemään reikääni auki. Yhtäkkiä tunnen kuinka reikäni rupeaa laajentumaan. Metallijutun täytyy olla jonkinlainen levitin. Reikääni levitetään ja levitetään mielestäni paljon ja se tuntuu tuskaiselta. Olen kuitenkin hipihiljaa sillä seuraamukset eivät olisi varmasti mukavat. Lopulta levitys lopetetaan kun reikäni on ammollaan äärimmillään. Odotan jo mitä he seuraavaksi keksivät mutta mitään ei tapahdu. Odotan tuskissani taas noin tunnin ja mielessäni käy jo että eikö kahvila sulkeudu kohta.

Vähän ajan kuluttua kuulen taas kuiskauksen korvassani: "irrota side silmiltä viiden minuutin kuluttua ja lue seuraava ohje". Odotan pöydällä mielestäni n. 5 minuuttia kunnes otan sitten silmiltäni ja laskeudun pöydältä, mikä on vaikeaa pepussani olevan levittimen takia. En uskalla ottaa sitä pois. Stringit ovat vielä jalassani ja ne pidättelevätkin levitintä reiässäni. Myös värisevä esine on pillussani. Istun penkille ja katson heti lähimpiin pöytiin mistä näkisi minut. Niissä ei kuitenkaan istu ketään. Kaikki tuntuu nyt epämukavalta levittimen takia. Pöydällä on uusi lappu, jossa lukee: "ota stringit pois, pue minihame ja paita päällesi sekä kengät jalkaasi. Muita muutoksia et saa tehdä. Sitten menet kahvilan baaritiskille istumaan ja pyydät veden." katson penkille viereeni ja siitä löytyy musta minihame ja valkoinen, hieman läpinäkyvä paita. Otan stringit äkkiä pois ennen kuin joku tulee ja näkee minut.

Tehtävä ei kuitenkaan ole helppo sillä jalkojen pitää olla hieman levällään levittimen takia ja koska stringit ovat niin tiukat. Onnistun kuitenkin. Otan mustan minihameen ja puen sen päälleni ja huomaan ettei sitä oikeastaan edes hameeksi voi sanoa koska se on todella lyhyt. Se ylettää juuri ja juuri paljaiden pakaroideni ja pilluni suojaksi. Sitten otan paidan jonka sisältä löytyy lappu: "4 ylintä nappia auki". Puen paidan päälleni ja se on tiukka ja vartalonmyötäinen. Jätän 4 ylintä nappia auki ja rintani tulevat todella paljastavasti esille. Paita on kireä ja sen verran läpinäkyvä että vartaloni näkyy jos katsoo pidempään. Lattialta löydän tennarimaiset kengät ja pistän ne jalkaani. Nyt olen valmiina menemään tiskille. Vedän vielä minihametta alaspäin ja paitaa ylöspäin jottei arimmat paikkani näkyisi. Lähden kävelemään tiskille vaivalloisesti levittimen yhä ollessa perseessäni.

Mahdan olla näky. Katson muihin pöytiin ja muutamassa on ihmisiä, jotka vilkaisevat ihmeissään. Tiskin edessä on 5 selvästi korkeampaa pyöreää baaripenkkiä. Istun yhdelle ja pidän jalat niin yhdessä kuin suinkin sillä pilluni varmasti näkyisi hameen alta. Pyydän veden. Huomaan tiskillä taas yhden lapun. "levitä jalkoja ja käänny lähimpään pöytään päin istumaan" otan vesilasin käteeni ja käännyn lähimpään pöytään päin. Siellä istuu perhe jossa kaksi lasta syövät jäätelöä ja isä ja äiti juovat kahvia ja syövät jotain leivoksia. Tuo perhe ei ole voinut tätä koko juttua järjestää vaan minua halutaan vain nöyryyttää mahdollisimman paljon. Rupean todella nolostumaan kun levitän jalkojani. Nyt pilluni on vapaasti katseltavissa. Painan katseen maahan, hörppään vettä ja toivon ettei kukaan perheestä katso minuun päin. Mietin kauan minun on tässä istuttava. Katson pöytään ja mies katsoo minua ja supattaa sen jälkeen vaimolleen jotain naureskellen. Toisaalta myös kiihotun tästä julkisesta nöyryytyksestä. Kun olen juonut veden loppuun mietin mitä minun pitäisi tehdä. Käännyn pistämään lasin tiskille kuitenkin niin että jalat ja pilluni osoittavat pöytään päin. Huomaan tiskillä uuden lapun. Otan sen ja käännyn taas kokonaan oikeinpäin. Mietin onko kahvilan tarjoilija kaiken takana. Lapun on tosin voinut jättää myös joku asiakas, koska olen ollut niin keskittynyt omaan häpeääni etten ole huomioinut ympäristöäni.

Luen mitä lapussa lukee "narttu on osoittanut tottelevaisuutta. Viimeiseksi menet miesten vessaan. Löydät sieltä ohjeet.". Helpottuneena siitä että pääsisin tämän jälkeen kotiin lähden miesten vessaan. Siellä ei ole ketään. Lattialla on lappu. Nostan sen ja luen: "mene ensimmäiseen koppiin ja sido side silmillesi." menen ensimmäiseen koppiin ja sidon siellä olevan siteen silmilleni. Seison hetken paikoillani kunnes kuulen oven käyvän. Kädet ottavat minun käsistä kiinni ja pistävät ne käsiraudoilla selän taakse. Tunnen kuinka minut taivutetaan niin että pääni menee vessanpönttöön kuitenkin niin että vain hiuksieni päät osuvat veteen. Jalkani sidotaan ilmeisesti vessakopin seiniä pitäviin jalkoihin haralleen kiinni. Olen nyt pää ja kaula vessanpöntössä, kädet selän takana, jalat suorana haarallaan nilkat lattian tasolle sidottuna. Hame leikataan irti ja levitin otetaan pois vaikka olin jo tottunut siihen jotenkin. Aukkoni sulkeutuu hetken päästä mutta tuntuu hiukan löysältä. Odottelen mitä mahtaa tapahtua vaikka jo melkein arvaankin. Yhtäkkiä sormet levittävät jälleen aukkoani.

Tunnen lämpimän munan tulevan pakaroideni väliin ja painuvan aukosta sisään. Se ei tee kovinkaan tiukkaa levityksen ansiosta. Muna pumppaa perseessäni ehkä 10 minuuttia kunnes spermat lentävät suoleeni. Kun muna tulee ulos suolestani välittömästi seuraava työntyy jo sisään ja aloittaa pumppauksen. Tätä jatkuu ehkä n. 20 kullin verran ja aina mällit lentävät suoleeni ja lopussa se alkaa tuntua jo täydeltä. Mietin että kuinka iso joukko tässä on mukana, mutta tajuan että monet ovat varmasti tyhjentäneet monta lastia suoleeni. Tämän jälkeen pääni nostetaan pöntöstä ja olen nyt polvillani side silmillä jalat edelleen sidottuna. Lämmin sperma valuu reisilleni. Suuni avataan ja sinne työntyy kuuma kulli. Maku on iljettävä, koska tajuan heti että kalu on ollut aukossani ja että minun pitää puhdistaa se. Alan imemään ja kun olen jonkun aikaa imenyt uusi lasti lentää suuhuni. Mietin hetken mutta ajattelen että minun pitää niellä se ja niin teen. Joudun puhdistamaan ehkä noin 5 kalua vaikka en siinä vaiheessa niitä laskekaan. Parista tulee vielä uusi lasti suuhuni ja peloissani nielen ne. Ajattelen tämän olevan ohi mutta olen väärässä. Naamani eteen tuodaan pillu johon naamani painetaan. Se on posliini ja tajuan että minun pitää nuolla sitä. Samalla kädet, jotka tulevat takaani alkavat hieroa ja puristella rintojani.

Kuulen jonkun kuiskaavan "ennen et lopeta ennen kuin aiheutat orgasmin" nuolen ja imen varmaan 15-30 minuuttia kunnes nuolemani posliini alkaa supistelemaan ja samalla rintojeni hierominen lopetetaan. Kuulen liikehdintää ja naamani painetaan uuteen pilluun kiinni, johon on jätetty keskelle pieni viiva karvoja. Pillu tuntuu todella kireältä ja sen on pakko olla melko käyttämätön ja nuoren tytön. Nuolen ja imen sitäkin ja leikittelen kielellä. Taas jotkut kädet takaani alkavat hieroa rintojani ja minäkin kiihotun taas. Tätä ei kestä pitkään sillä tämä pillu saa orgasmin nopeasti. Kuulen voihkintaa, joka kuulostaa nuoren tytön voihkinnalta.

Olen lopen uupunut ja ajattelen tämän olevan ohi. Jalkani irrotetaan ja minulle kuiskataan taas: "irrota side 10 minuutin kuluttua". Kuulen oven taas käyvän. Sitten tulee hiljaista. Kuulen oven avautuvan uudestaan mutta ilmeisesti se on joku normaaliasiakas. Toivon että lokeron ovi on lukittu ettei mies näe minua. Samalla tajuan että hän voisi katsoa minua seinien alta. Mitään ei kuitenkaan tapahdu ja irrotan siteeni kun mielestäni 10 minuuttia on mennyt. Oloni on todella hyväksikäytetty. Sperma on valunut jo lattialle ja suussa on paha maku. Huomaan edessäni lapun ja muovikassin. Samalla esine, jonka olen jo unohtanut alkaa väristä kovaa pillussani ja kiihotun jälleen. Jään vain istumaan ja nauttimaan värinästä silmät kiinni lattialle. Toivon ettei värinä vain loppuisi nyt. Suorastaan rukoilen mielessäni. Eikä se myöskään lopu ja saan orgasmin ja jännityn lattialla ja pilluni alkaa supistella kovasti. Samalla tärinä lakkaa. Luen mitä lapussa lukee. "ota esine pillusta ja puhdista se nuolemalla ja jätä tänne. Sinua tarkkaillaan edelleen. Pue kaikki pussista ja mene kotiin. Me näemme vielä. Aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Ja hiljaa hiiskumatta tästä kellekkään." otan heti esineen pillustani ja nuolen sen puhtaaksi omista mehuistani, joita olen aina halunnut maistaa. Sen jälkeen avaan pussin. Siellä on omat vaatteeni. Puen ne päälleni ja lähden vessasta ja kahvilasta. Mietin mitä he mahtavat keksiä ensi kerraksi...

Haluutteko tietää mitä ne keksi?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute