Herkku-puhelin
Lenkkeilijä
-

Olen metsässä kävelyllä, kun huomaan että parikymmentä metriä edessäni kävelee joku melko hitaasti ja ajattelen ohittaa hänet. Kun olen hänen kohdallaan huomaan että hän on yksi koulumme kieltenopettajista, hän on melko mukava opettaja niinpä tervehdin häntä ja rupean kävelemään yhtä matkaa hänen kanssaan. Puhumme kaikenlaisista asioista ja aika kuluu nopeasti.

On melko kuuma päivä ja hän on pukeutunut keveisiin vaatteisiin jotka paljastavat hänen muotonsa ja nyt huomaan vasta kuinka hyvän näköinen hän on. Hän on vajaa 160-senttinen, noin 25-vuotias hänellä on ruskeat hiukset, kohtalaisen isot rinnat ja tiukka perse. Katselen hänen vartaloaan ja sitä kun hänen rintansa pomppivat askelien tahdissa, hän huomaa sen, mutta jatkan katselua siitä huolimatta. Sitten hänen kengän nauhat aukeavat ja hän kumartuu sitomaan niitä pyllistäen minua kohti, minulla rupeaa väkisinkin seisomaan. Noustuaan pystyyn hän katsoo minua ja huomaa pullistuneen housun etumuksen. Jatkamme matkaa ja pikkuhiljaa alamme jutella yhä intiimimmistä asioista ja huomaan että myös hän on kiihottunut. Kun tulemme metsästä pois hän osoittaa erästä kerrostaloa ja sanoo: "Asun tuolla, haluatko tulla käymään?" Nyökkään ja menemme taloon ja hänen kolmannessa kerroksessa olevaan asuntoon. Kun olen sulkenut oven alamme suudella kiihkeästi. Hän pyytää minua peremmälle ja kun olemme tulleet makuu huoneeseen hän tönäisee minut sängylle ja vetää verkkarini nilkkoihin ja sanoo "mitäs täältä löytyy" ja repii kalsarini pois. Hän nousee pystyyn ja katselee minua hetken. Sitten nousen istumaan ja otan häneltä t-paidan pois sen alta paljastuvat kauniit rinnat, huomasin jo metsässä että liivejä hänellä ei ole. Hän ottaa sortsinsa pois ja niiden alta paljastuvat pienen pienet stringit jotka revin alas.

Otan häntä perseestä kiinni ja vedän hänet päälleni, hän alkaa ratsastaa minulla. Katselen taas hänen tissejään kun ne heiluvat kauniisti edessäni. Kiihotun yhä enemmän ja enemmän ja sitten laukean hänen sisälleen. Hän jatkaa keinumistaan ja pian myös hän laukeaa. Tämän jälkeen hän nousee pystyyn ja ottaa kalustani kiinni ja alkaa runkata. Ähkin kiihotuksesta hänen käsittelyssään ja pian laukean taas, tällä kertaa hänen rinnoilleen. Makoilemme hetken sängyllä ja sitten muistan että minulla on menoa ja lähden. Kun olen jo ovella hän sanoo minulle "Muista lenkkeillä jatkossakin, sulla voi käydä tuuri toistekin."

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute