Herkku-puhelin
Kesätöissä
Marika

Tulin kesätöihin samaan paikkaan kuin olin vuosi sitten. Pääsin aloittamaan heti toukokuussa kun opiskeluni päättyivät aikaisessa. Olen 20-vuotias, mustat pitkät hiukset, 165/45, hentorakenteinen nuori nainen. Pomonani on hieman yli kolmekymppinen, perheellinen, ihan kivan tuntuinen mies, Mika nimeltään. Heti toisena työpäivänäni Mika kutsui minut huoneeseensa juttelemaan. Mites se Marikan pimeä talvi meni, kyseli hän. Kerroin opiskeluistani ja odottelin mitä hänellä todellisuudessa oli mielessään, sitten hän käski minua jäämään neljän jälkeen tärkeisiin ylitöihin hänen kanssaan.

Mika oli vuosi sitten härnännyt mua kovastikin, kun satuin mainitseen hälle mun silloisista juhannuskohelluksista. Kello tuli neljä, menin Mikan koppiin, Mika istui pöytänsä takana ja käski minut istumaan. Kuulehan Marika, sun kesätyöpaikka oli tänä vuonna kysyttyä tavaraa, ainoa mikä sai sinut meille tänä vuonna kesätöihin oli mun kovan neuvottelutaidon takana. ja nyt mä haluisin sulta alkukorvauksen vaivoistani. Mua rupes hieman pelottaan että mitä ihmettä se suunnitteli. Nousepa Marika, ja ota vaatteesi pois. Istuin ja mietin mitä mun tarttis tehdä, eikä mulla tullut mieleeni muuta kuin nousta ja ruveta riisumaan. Otin farkut pois, riisuin paitani, ja nostelin käsiäni rintojeni suojaksi, rintani ovat todella pienet. Mutta se tuli luonnostaan, Mika tuli eteeni ja riuhtaisi pikkarit jalastani siten että ne repesivät.

Seisoin alasti Mikan edessä, Mika istui tuolillaan ja levitti jalkansa, avasi vetoketjunsa ja otti ryppyisen ja löysän kalunsa esiin. Nyt saat imeä tätä, sanoi Mika ja painoi päätäni takaraivosta haaroväliään kohti. En ole koskaan tykännyt likaisen kalun mausta, ja mua teki pahaa kun Mika painoi kalunsa syvälle suuhuni. Imin ja pumppasin päälläni ja Mikan kalu alkoi paisua. Aloin runkata sitä ja imin, mun pelko alkoi muuttua kiihotukseksi, kalu paisui ja paisui, en ole koskaan nähnyt niin isoa kalua, se jökötti silmieni edessä paksut suonet pullottaen kalun varressa.

Mika nosti mut pöytäänsä vasten , olin siinä peppu pystyssä avuttomana, Mika työnsi kätensä haaroväliini ja löysi kostean piukan paikkani. Tunsin kuinka hän asetti terskansa huulteni väliin, hengitykseni oli raskasta, sitten yhdellä rajulla työnnöllä Mika työnsi kalunsa sisääni. Kiljahdin, se tuntui ihanalta, kalu liikkui rajusti sisälläni, yhtäkkiä Mika lopetti ja kysyi, muistinko panna ulko-ovemme lukkoon? Mietin hetken ja sanoin että laitoin, kuinka niin, Mika otti kiinni hiuksistani ja käänsi pääni ikkunaa kohti, siitä näkee työpaikkani pihalle ja siellähän oli poikaystäväni, joka oli tullut hakemaan minua töistä, hän oli käynyt kokeilemassa ulko-ovea ja nyt ihmetteli pihalla että missä mahdan olla kun pyöräni oli vielä pihalla. Mika käänsi minut siten että katselin ulos kun hän samalla nai mua takaapäin, en ollut varma ajatuksissani mitä oikein tekisin.

Mika nai mua lujempaa ja lujempaa, ulisin nautinnosta mutta samalla pelkäsin jos poikaystäväni olisi tullut ikkunan taakse, taas Mika lopetti naimisen ja veti kalunsa ulos minusta, yritin kääntyä mutta Mika esti sen, en tiennyt mitä Mika meinasi kunnes tunsin hänen kalunsa peppureiälläni, eiiiii huudahdin, se on liian iso sinne, eiiii, Mika painoi kaluaan peppuuni, se sattui ihan hirveästi. Kyyneleet valuivat, poskilleni, eiii sattuu! tunsin kuinka Mikan maha otti kiinni peppuuni, kalu oli kokonaisuudessaan sisälläni, Mika ei liikkunut, yritin siirtää peppuani sellaiseen asentoon ettei sitä olisi sattunut niin paljoa mutta ei, kipu ei antanut periksi, sitten se alkoi, Mika alkoi naida mua peppuun samalla rajulla tahdilla kuin aiemmin. Aih,aih,eiii,lopeta, pyysin Mikaa lopettamaan, ulisin niin lujalla äänellä että pelkäsin sen kuuluvan myös ulos.

Mika alkoi murahdella siihen malliin että ajattelin sen saavan kohta orkun, Mika veti kullinsa ulos mun pepusta ja repäsi hiuksista mun imemään kaluaan, hyi hitto mille taas maistui. Mika työnsi sen mun kurkkuun ja sitten alkoi spermaa tulla, sitä tuli ihan hirveän suuri lasti, sitä purskahti suupielistäni kun en ehtinyt niellä kaikkea. Mika naurahti ja sanoi että nuoles nyt Marika se kalu puhtaaksi. Nuolin kalun puhtaaksi ja Mika auttoi sormellaan, hän keräsi sormilleen spermat naamaltani ja antoi ne suuhuni. Tämä oli sitten yksi kymmeneosa osamaksustasi, onko ymmärretty, Mika kysyi, sanoin että ei ongelmaa, jos mahdollista niin otatko ensi kerralla hiukan hellemmin. Siihen ei Mika vastannut mitään, mutta nyt olen ollut kohta kuukauden töissä eikä toista kertaa ole vielä ollut saas nähdä koska....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute