Herkku-puhelin
Torstai On Toivoa Täynnä ...
Anne95Dee

Viime Torstaina olivat taas paineet kasautuneet niihin mittasuhteisiin että jotain täytyi tehdä. Aamun hiljaiset tunnit töissä tuli (taas) kulutettua netissä palloillessa ja chattituokion jäljiltä oli melko levoton olo kun kahvitauolla hörpin sumppivettä ja imin tupakkaa posket lommolla pakkasessa hytisten. Eikä olo paljonkaan helpottunut kotiin päästessä. Suihkun jälkeen kelailin optioita, ja tulin siihen tulokseen, että on lähdettävä baanalle. Muuten ei tule mitään. Panetti niin että pahaa teki, mutta päätin etten ala omin käsin onneen ryhtymään. Vasta sitten jos kaikki muu pettää eikä ketään sopivaa mistään löydy. Kulmakaupasta nappasin muutaman oluen evääksi ja pikaruokaa mikroon, ja sitten pää kolmantena jalkana kotiin laittautumaan illan mahdolliseen koitokseen.

Hiukan oli hölmö olo siinä nököttäessä peilin edessä sotamaalausta rakentamassa. Yksin ei ole kiva lähteä liikenteeseen, mutta nyt ei auttanut. Kaikki olivat joko omissa harrastuksissaan, kuka missäkin tai sitten oli muuttoa tai juuri parahiksi kuolleita sukulaisia tai jotain. No, kyllähän sitä joskus yksikseenkin, olenhan sentään jo iso tyttö.

Ensimmäinen kompastuskivi oli hiukset. Mitä niillekin nyt sitten tekisi? Lopulta päädyin (monen idean ja hylkäyksen jälkeen) vääntämään kaksi pientä palmikkoa kummankin korvan taakse ja niihin pari helmeä pitämään niitä kiinni. Lopputulos tyydytti, vaikkei ollutkaan ehkä ihan kampaamokelpoista jälkeä (en ole koskaan ollut hyvä palmikoimaan hiuksia, ainakaan omiani). Sitten raskaasti kajalia silmiin ja hiukan huulipunaa ja jotkin killuttimet korviin. Ja hyvä tuli. Tässä vaiheessa aikaa ja pohjia olikin jo kulunut siihen malliin, ettei lisämeikkaus olisi kuitenkaan enää tuottanut haluttuja tuloksia. Sitten vaan vaatekaappiin rohkeasti kaivauksille ja katsomaan mitä päällepantavaa olisi tarjolla. Mitään juhlallisempaa ei tällä kertaa löytynyt, joten päätin ottaa sitten oikein urakalla kielen poskeen. Koska kasari ja junttius on taas IN, sen mukaan siis pelattaisiin. Kaapista löytyikin vanhat risat farkut jotka joskus nuorempana olin repinyt mukamas muodikkaasti rei’ille, koon pari liian pieneksi käynyt Hard Rock Cafe t-paita ja punamusta flanellinen ”lumberjack”-paita. Sitten vaan bootsit jalkaan ja takki päälle. Ja taas päämäärätöntä ympäripyörimistä eteisessä etsiessä puhelimet, lompakot avaimet ja muut esineet jotka jotenkin kummasti eivät koskaan ole siinä mihin ne laski viimeksi. Hiukan arvelutti kun peilistä näin peräpääni. Farkun rei’istä näkyi melkein peräkamariin asti jos liikaa kyykistyisi. Mutta en vaihtanut enää kun kerran päälleni sain.

Vaikka matkaa ei nyt niin paljon ole, hiukan kylmähän siinä tuli, ja täytyikin poiketa kulmapubiin lämmittelemään. Pubi oli aika autio, muutama vakionaama tietty oli paikallaan. Tuskin ne paikoiltaan edes sulkemisajan jälkeen irtoavat. Kai ne väännetään aamulla käyntiin kun paikka aukeaa. Muutama leikkimielinen heitto (”haku päällä, vai?”) sekä jo tutuksi tullut pilkka farkuista (”Rajamäki, housut korjuuseen ennen kuin putoo!”) oli kaikki mitä irtosi. Oli kuitenkin vielä sen verran aikaista että pahimmat humalikot eivät vielä olleet saapuneet. Tiskillä istuksiessa lueskelin iltapäiväjuoruja, ja en huomannutkaan kun seuraani iskeytyi kaksikko nuoriamiehiä. Kun sitten tarkemmin tuijottelin, tajusin molemmat veljeni entisiksi amiskavereiksi. Pojat olivat kai samalla asialla liikkeellä kuin minäkin, ja juttu alkoi kulkea. Tuntuivat molemmat aikuistuneen sitten viime näkemän. Kun sitten kellon viisarit sojottivat säädettyä aikaa, aloin tehdä lähtöä. Pojat tarjosivat kimppakyytiä kun kerran olivat itsekin menossa baanalle. Suostuin, sillä halvemmaksihan se tulisi, eikä ainakaan tarvitsisi kävellä. Joten tovin odottelun jälkeen ei muuta kuin taksin perälle istumaan ja kohti yön karkeloita.

Yökerholle ei ollut paljolti matkaa, mutta ehdin kyllä huomaamaan po9ikien syrjäsilmällä rinnuksiini heitetyt katseet. Sisään päästyä silmäsin savusumuista ympäristöä ja käärin puseron hihat kyymärpäihin. Tupakit rintataskuun ja tiskille kiilaamaan. Ja palveluahan sai taas heti kun törkeästi kiilasi jonon sivusta ja löi niin sanotusti tissit tiskiin. Vatsa sisään, rinnat ulos – ja heti jostain materialisoituu miespuolinen baarihenkilö kyselemään että mitä saisi olla. On se vaan kuin taikavoimia olisi. Kiikutin kallisarvoisen juomani nurkkapöytään, ja potkin useimmat tuolit pois. Silmäilin ympärilleni tungoksessa, ja aloin katsastella illan tarjontaa.

Musiikkikin oli vaihteeksi ihan mukiinmenevää normaalin eurohumpan sijaan. Juoman tyhjennettyäni siirryinkin tanssilattialle. Ja parin biisn jälkeen alkoikin seuralaisia löytyä. Baarista seuraani iskeytyneet Kalle ja Sami pyörähtivät ”tappituntumalle” ja siinä tanssiessa kuin vahingossa tunsin kädet pakaroillani. Kiusaten pyörähdin kauemmas, ja kun sitten taas tultiin riittävän lähelle, notkistin selkää ja työnsin pakarat vasten Samin etumusta. Housujen läpi tuntui jo jotain, ja heilautin päätä nurkkapöydän suuntaan biisin loppuessa. Siirryimme kolmistaan ankanmarssia istumaan.

Ilta kului, ja juomia tarjoiltiin puolin ja toisin. Kyseltyään pakolliset veljeni kuulumiset kumpikin keskittyi olemaan hauska seuramies, jopa onnistuen siinä jotenkuten.

Pöytä alkoi notkua tyhjien tuoppien ja drinkkilasien jäljiltä, ja tuhkakuppikin näytti taas siltä että huomenna lähtisi tukkakin päästä jos ei sitä ennen kuolisi keuhkosyöpään. Kumma miten tulee aina humalassa poltettua kuin viimeistä päivää. Humalatilan myötä alkoi juttukin luistaa. Ja siirtyä siinä luistellessaan aina vaan alaspäin, kunnes liikuttiin jälleen kerran navan alapuolella. Jossain kohtaa iltaa paikkani vietiin vessassa käydessäni, ja muitta mutkitta istuin Kallen syliin. Hetikohta tunsin käden vyötäisilläni ja pian sen jälkeen jotain kovaa vasten pakaraani.

Lisää alapään vitsejä ja pikkutuhmia puheita, ja Samin vaatiessa osaansa nauroin jo täysillä mukana ja peruutin istumaan hänenkin syliinsä. Tällä kertaa ei enää kovinkaan kainosteltu, vaan nurkan hämärässä kädet tarrasivat estoitta rintoihini. Olin kai löytänyt seuralaiseni. Ja mikäs siinä, ei kahta ilman kolmatta. Tai jotain.

Otteet muuttuivat hurjemmiksi, ja pian puseroni sisässä oli käsi jos toinenkin.

- Lähetäänkö jo kohta … multa tulee pian housuun, Sami kuiskasi korvaani samalla kun puristi tissiäni ja olin työntämässä kieltä hänen korvaansa.

- En mä vielä … tänne maksaa sisäänkin, niin ollaan nyt koko rahalla. Katotaan sitten jostain jatkot. Vastasin ja näykkäsin hampaillani korvalehteen kiinni.

Kallenkin haaroissa näkyi selvä kohouma farkkuja vasten.

- Käykää vaikka kädellä, mut mä en lähde vielä mihinkään.

Molemmat katsoivat minuun kuin lehmä uuteen aitaan. Mitä minä muka taas tein?

- Jos nyt ei sentään … mut voithan sä tulla auttamaan … Kalle sanoi, ja veti käteni etumukselleen. Siellä pullotti jotain melkoisen lupaavaa, ja kovaa kuin mikä.

Nuolaisin huuliani ja vilkaisin ympärilleni. No, onhan sitä tullut pahempaakin tehtyä. Siirryin sohvan nurkkaan ja vedin pöydän niin lähelle kuin vain sain. Kumpikin asettui viereeni.

- No, jos Anne-täti sitten auttaa pojilta paineet pois, kuiskasin heille riettaasti ja ujutin kättäni kummankin housuihin.

Kiihotuin itsekin. Hämyisessä nurkkauksessa istuen ja ihmisiä joka puolella, kova kyrpä kummassakin kädessä. Aloin varovasti runkata kundeja pöydän alla piilossa. Välillä kuiskein heidän korviinsa kaikenlaista rietasta mitä mieleen tuli. Pojat koittivat pitää naamansa peruslukemilla, vaikka hankalaa se oli. Kauaa eivät pojat kestäneet. Ensin Kalle jännittyi.

- Anne, multa lentää ihan just … lopeta … ei nyt sentään lattialle …

Jätin Samin hetkeksi rauhaan ja lisäsin vauhtia. Kalle koetti tarrata minuun ja pysäyttää mutta olin nopeampi. Vedin lujasti esinahan taakse ja puristin kyrvän juuresta ja tunsin miten koko komeus mytkähti ja Kalle sähähti hapaidensa välistä.

- Voi vittu … nyt tulee …

Tartuin pöydällä olevaan viskilasiin ja koetin pyydystää roiskeet talteen parhaani mukaan. Kallen huohottaessa ja vilkuillessa ympärilleen käännyin Samin puoleen ja nuolin huuliani.

- No ei sua ole unohdettu … näytä Anne-tädille värkkiä …

Kumarruin pöydän alle ja nuolaisin kuumaa terskaa jonka päässä tipat kiiltelivät. Muutama veto vielä koko mitalta ja Samikin laukesi vavahtaen. Tällä kertaa sain kaiken talteen. Oioin puseroni ja suoristauduin istumaan. Pojat piilottivat vehkeitään kiireellä, punoittaen. Kumpikin katseli varovaisena ympärilleen, mutta ilmeisesti kukaan ei huomannut. Tai jos huomasi, ei välittänyt. Laskin viskilasin pöydälle. Vajaa pari senttiä valkoista täytti lasin.

- Paa nyt se johonkin piiloon! Sami hätääntyi kun huomasi baariminnan lähestyvän, laseja keräillen.

- Mitä, häpeetkös omia tuotoksiasi, kiusasin virnistellen.

Sitten, hitaasti otin lasin ja poikien katsellessa join sen tyhjäksi. Viinaa ja spermaa. Ei kovin hyvä yhdistelmä.

Kundeja tekoni kai viihdytti, ja myönnän, että itseänikin alkoi taas panettaa oikein kunnolla. Jonkin aikaa maltoin vielä viipyä, mutta sitten ehdottelin jo itsekin jatkoille siirtymistä. Pienen neuvottelun jälkeen todettiin, että Samin luo olisi hyvä siirtyä, siellä olisi vielä mahdollisesti jotain tarjottavaakin.

- Mä teille kyllä tarjoomiset näytän .. uhkasin lähtöä tehtäessä.

Taksijonon, puolen tunnin ajomatkan ja maksusuoritusten jälkeen oltiinkin määränpäässä. Koko matkan kumpikin kähmi minua milloin mistäkin, ja uskon että kuskilla oli hauskaa katsellessa taustapeilistä. Sami maksoi suurieleisesti (ja suuriäänisesti) koko roskan, luvattuani maksaa luonnossa takaisin. Kalle, kaikki estonsa menettäneenä, kiitti kuskia rauhallisesta ja miellyttävästä kyydistä ja toivotti hauskaa illanjatkoa ja sanoi lähtevänsä nyt panemaan. Kuski kaasutti tiehensä päätään pudistellen. No, kai ne ovat tottuneet humalaisiin.

Pihamaalla poltettiin vielä tupakit, ja sitten koluttiin rappukäytävässä kunnes oltiin Samin yksiön eteisessä. Kämppä oli pieni, mutta ihan mukava. Ja positiivisena yllätyksenä tosi siisti. Ei likaisia pyykkejä ympäriinsä, ei tiskaamattomia astioita, ei pornolehtiä pitkin lattiaa. Sami kaatoi kaikille drinkit, ja hetken miettimisen jälkeen ryystin omani pois ja aloin riisuutua.

- Eiköhän aleta hommiin.

Paimensin kummankin vielä pikasuihkuun, ja heidän jälkeensä menin itsekin. Ei ole kiva puuhata koko illan baarissa mähettyneenä. Suihkusta tullessani minut kohtasi alaston Sami, kalu puolijäykkänä sohvassa istuen.

- Tais tulla pettymys … Kallelta loppu virta.

Katsahdin sängylle, ja siinä toinen alston urhoni veteli sikeitä kaikkensa antaneena. Kohautin olkiani.

- No, ei aina voi voittaa. Ei edes joka kerta. Eipä tiedä mistä jää paitsi.

Istuin Samin syliin hajareisin ja suutelin häntä. Sami vastasi ja kieli työntyi suuhuni samalla kun kädet hamusivat pakaroitani. Kova kalu pamahti pystyyn ja tökki alapäätäni etsien tietä sisään. Tartuin kyrpään kiinni ja vedin muutaman kerran edestakaisin. Sami voihkaisi, ja huokaisi syvään kun asetin terskan vasten jo liukkaita pillunhuuliani. Hitaasti painoin lanteilla alaspäin ja kyrpä upposi sisään.

Aloitin ratsastuksen rauhallisesti, ja Sami antoi pakaroista vauhtia. Kyrpä alkoi luistaa ja tunsin miten liemet valuivat reisille. Kohottauduin suorempaan ja nytkytin lanteita edestakaisin pienin liikkein. Sami tarttui rintoihini ja imaisi nännit suuhunsa. Vauhti alkoi kiihtyä, ja sitten Sami nosti minut satulasta. Punoittaen hän asetti minut selälleni sohvaan. Hän nosti jalkani olkapäilleen ja levitti niitä polvista työntäen. Sitten, yhdellä työnnöllä hän painui takaisin pilluuni. Naukaisin kun kyrpä pääsi pohjaan asti. Sami alkoi vedellä hitaasti, koko mitalta. Tunsin terskan muljahtavan huulilla joka ulosvedon myötä. Sami päästi jalkani irti, ja tartuin itse polviini pitäen niitä levällään. Samin tarrasi rintoihini ja puristi ne yhteen. Hän kiihdytti tahtia, silmät nauliintuneina kahteen palloon jotka hytkyivät hänen käsissään nussimisen tahtiin.

- Anna … ihanaa … lujempaa!

- Tuntuuko hyvälle? Anna tulla!

- Tun … tuu … aih …

Sami siirsi käsiään alaspäin ja tarttui minua vyötäisiltä. Toinen käsi antoi lantiosta vauhtia ja toisen hän painoi vasten mahaani. Peukalo etsiytyi klitorikselleni ja parkaisin kuin sireeni kun hän löysi etsimänsä. Pitkin työnnöin Sami nussi minua kun samalla pyöritti peukaloaan kliallani.

- IIHHHH … lisää …nopeemmin …mä saan …

- Anna tulla …

- Joo … ihan kohta …pian …

Sami npeutti työskentelyään vielä vähän, ja muutti työntöjensä kulmaa niin, että joka sisäänmeno hieraisi klitoristani oikein kunnolla. Kun kyrpä neljännen kerran painui syvälle sisääni laukesin äänekkäästi selkä kaarella. Huohotin sohvassa vikisten kun Sami vetäisi kyrpänsä ulos ja tarttui sen juureen. Terska helotti tummanpunaisena ja kyrpä kiilteli liemistäni mutta oli jo myöhäistä.

- Ota se suuhun, Sami ehti sanoa, kun sperma ryöpsähti mahalleni kaaressa. Sami rojahti viereeni sohvaan.

Huohotimme molemmat, ja sitten aloimme tirskua hillittömästi katsottuamme Kalleen, joka edelleen makasi sammuneena sängyssä mairea hymy kasvoillaan. Sami pyyteli anteeksi laukeamistaan, ja pyysi hetken lepoa. Hän halusi vielä lisää, ja niin halusin kyllä minäkin. Hieroin spermaa mahaani hänen katsellessa. Sitten sain idean.

- Tää varmaan herättelee pikkuveljen taas kuntoon, iskin silmää ja polvistuin Kallen viereen lattialle.

Varovasti ongin Kallen kyrvän käteeni. Hitaasti vetelin edestakaisin, varovasti ettei hän heräisi. Välillä jouduin keskeyttämään kun hän äännähti ja muutti asentoaan. Viimein kyrpä sojotti pystyssä kuin pylväs, ja katse koko ajan Samissa upotin sen suuhuni. Nuolin terskaa ja valutin kuolaa kyrvän varrelle. Runkkasin kuolasta litisevää kyrpää ja välillä imin sen syvälle suuhuni. Kalle maiskutti välillä huuliaan, ja äännähti epämääräisesti. Jatkoin nukkuvan kaverin runkkaamista ja suihinottoa, kunnes viimein upottaessani kalun kurkkuun asti hän liikahti, ja laukesi. Sperma suihkusi suuhuni paineella, ja nielin minkä ehdin. Kyrpä sykki huulieni välissä, ja imin kunnes oletin saaneeni kaiken talteen. Lipaisin huuliani ja nousin, kävellen lanteet keinuen takaisin Samin luo. Kalle käänsi kylkeä ja maiskutti taas, ynisten unissaan. Oli siinä naurussa pitelemistä.

Sami alkoi olla taas kunnossa. Kyrpä tanassa hän ohjasi minut eteiseen. Palapeili peitti koko kapean seinän joka jäi makuukamarin ja kylpyhuoneen oven väliin. Sami käänsi minut selin itseensä ja nosti jalkani taloustikkaille jotka nököttivät eteisen nurkassa. Toinen jalka tikkailla ja toinen maassa, köyristin selkääni samalla kun hän ohjasi itsensä takaapäin sisääni. Katselin peilistä miten rinnat heiluivat työntöjen tahdissa. Sami piteli minua lanteista ja painoi voimalla sisään.

- Pane mua perseeseen … kuiskasin hiljaa.

Samia ei tarvinnut kahta kertaa käskeä. Hän veti kalunsa ulos ja levitti pillustani nesteitä pakaroitteni väliin ja kuolasin omille sormilleni, jotka työnsi hitaasti suoleeni hänen katsellessa. Toisen kuolaklimpin hieroin hänen kovaan kulliinsa, ja sitten ovenkarmeista puristaen valmistauduin ottamaan hänet sisään. Sami painoi varovasti, ja pian kyrpä upposikin suoleeni. Hitaat työnnöt alkoivat, ja Samin toinen käsi etsiytyi pillulleni hyväillen klittaani. Toinen puristeli rintojani. Ynisin ja riuhdoin vastaan minkä kykenin.

- Otatsä usein perseeseen?

- Otan …tuntuu hyvälle …paina lujempaa!

Sami siirsi minua ja rojahdin kontilleni eteisen lattialle. Hän tarttui pakaroista kiinni ja työnsi lujasti. Koko kalu upposi sisääni ja parkaisin kun suonikas kalu työntyi liukkaaseen suoleen. Sami alkoi panna kuin kone, ja määkynäni kuului varmasti rappukäytäväänkin ulko-oven läpi. Kuulin etäisesti rapinaa, ja katsahtaessani olkani yli Sami kaiveli puhelintaan takkinsa taskusta.

- Annetaan Kallelle huomiseksi ylläri, hän sanoi pikavalintoja painellessaan. En kuullut soittoääntä, joten luuri oli kait äänettömällä. Sami työnsi puhelimen poskeeni kiinni. ”… äänimerkin jälkeen” kuulin luurista.

Naiminen jatkui, ja kiimainen voihke täytti eteisen. Sami otti puhelimen.

- Niin, sitä vaan ajattelin sanoa että kello on nyt jotain kaks yöllä, ja mä panen Rajamäen Annea perseeseen eteisen lattialla sillä aikaa kun sä nukut sammuneena mun sängyssä. Että ”elämä on”.

Sitten hän lopetti ja laski puhelimen eteeni lattialle.

- Annetaanpa nyt sitten kunnon kyytiä Annelle.

Hän ohjasi käteni vitulleni ja työnsi sormensa sisääni samalla kun käski minun runkata. Sitten tahti perseessäni jatkui.

- Huuda sille, että tietää mist’ jäi paitsi!

- Joo … anna sun kyrpää …pane mua perseeseen!

- Sano sille kun sä tuut …

- Aih … nopeempaa …

Sami nussi rajusti viime metrit ja ähkäisten roiski spermansa sisään suoleeni. Runkkasin kiihtyvällä tahdilla, ja kohta perään laukesin itsekin. Suljin silmät ja huusin luuriin orgasmiani. Naapurissa joku hakkasi seinään.

Peseydyttyäni vielä kerran pikaisesti istuimme Samin kanssa sohvaan. Vietin aikaa vielä kohtalaisen tovin, ja lähtiessäni lupasin ehkä tulla uudelleenkin. Kuka tietää, ehkäpä menenkin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute