Herkku-puhelin
Sovitusta
Maukka

Olimme vaimon kanssa ostosmatkalla isossa marketissa Turussa. Katselimme niitä ja näitä kun vaimo näki taas kerran joitakin puseroita ja eikun taas alkoi sen päiväinen sovitusrumba . Sanoin hetken päästä lähteväni auto ja työkaluosastolle katselemaan kun en jaksa katsomassa. Olin pyörinyt kaupassa jonkin aikaa eikä vaimoa näkynyt , lähdin katsomaan missä hän viipyy. Tulin vaate osastolle, jossa näin tosi upean naisen katselevan rintaliivejä ja hän ottikin muutaman mukaansa ja meni sovituskoppeja kohti. Tässä myymälässä sovitus oli sellainen käytävä, jossa oli useita koppeja joissa oli verho näkö esteenä. Nainen meni tietysti yhteen niistä ja minä huhuilin missä vaimoni on ja hän kurkkasi juuri tuosta viereisestä kopista mihin edellä mainittu nainen meni.

Menin katsomaan mitä vaimolle kuuluu kun kestää niin kauan ja samalla huomasin että viereisen kopin verho oli raollaan niin että sinne näki hyvin . siellä tuo upean näköinen nainen oli yläruumis paljaana ja kauniit rinnat näkyivät peilin kautta minulle sydämeni nosti pulssia ja ajattelin että kohta kuuluu melu kun hän näki miten katsoin, mutta hän vain hymyili ja laittoi liivejä päälleen, vaimokin sanoi jotain mutta en kuulut enkä oikeastaan välittänytkään. Nojasin koppien välissä olevaan putkeen ja katsoin aina välillä naapurissa olevaa naista ja välillä vaimoa ja suljin vaimon kopin verhon niin ettei sinne näkyisi jos joku kulkee ohi.

Kuitenkin pelkäsin että vaimo huomaa kun vilkuilen naapuriin. Kun taas katsoin hän iski silmää ja minä hymyilin takaisin ja ajattelin että mikäs nyt on meininki. Nainen tuli aivan verhon kiinni ja kuiskasi korvaani pidätkö näkemästäsi, minä nielaisin ja vastasin että todella paljon, hän kuiskasi kokeile ja laitoin käteni koppiin sisälle samalla katsoen ympärilleni ettei kukaan näe, ainakaan vaimoni. Tunsin kädessäni vieraan naisen lämpimän ja kiinteän rinnan käteni vapisi kun hiljaa puristelin sitä ja se oli huumaavaa tilanne päässäni humisi, pelkäsin että vaimo huomaa ja ennen kaikkea sekunnit jotka kestivät menevät vauhdilla.

Halusin ajan jatkuvan ja kirosin mielessäni tilannetta joka oli syntynyt. En uskaltanut katsoa edes vaan pitelin tuota ihanaa lihaa kädessäni ja kullini seisoi niin kovin että sattui. Sitten tunsin kuinka ranteeseeni tartuttiin ja meinasin vetää käteni pois mutta hän siirsikin sen alemmaksi ja työnsi housun vyötäröstä sisään ja tunsin häpykarvoituksen sormissani. Samassa vaimo otti verhosta kiinni ja veti sitä sivuun. Otin käteni pois ja olin varmaan aika hassu näky koska vaimo kysyi mikä sulla on, mutta lähti edellä viemään sovittamiaan puseroita pois, hidastelin lähtöä ja vilkaisin naisen koppiin ja kuiskasi tule kohta inva-vessaan.

Menin vaimoni perässä. Menimme kohti elintarvikkeita ja sanoin vaimolle että mulla on vessa tarve menen "kakkoselle" ja lähdin kohti wc-tiloja. Päästyäni sinne koputin inva-vessan oveen ja tuo upea nainen avasi oven. Katsoin ettei kukaan nähnyt ja menin sisään. Nainen hymyili ja yritin suudella häntä mutta hän kieltäytyi. Hän otti pois puseronsa, jonka alla ei ollut kuin nuo kauniit rinnat, joita aloin hyväilemään ja otin nännin suuhuni.

Aikani imettyäni avasin omat housuni ja laskin ne nilkkoihin, kullini oli kova kiimassa niin että se hyppi. Myös nainen laski housunsa ja pikkuhousunsa ja paljasti kauniin punakarvaisen pillunsa. Silitin karvoja vapisevalla kädelläni ja työnsin sormen hänen pilluunsa, joka oli märkä ja liukas. Nainen kääntyi ja nojasi lavuaariin edessäni oli tosi upea ja uskomaton näky. En uskonut koko tilannetta todeksi mutta tartuin toisella kädellä pakaraan ja puristin toisella otin kullistani kiinni ja ohjasin sen hänen pillunsa huulille. Nainenkin vapisi ja hitaasti työnnyin häneen. Hänen selkänsä kaartui alaspäin suustaan kuului hiljainen voihkaisu, itse olin niin huumassa että sydämeni pulssi oli varmaan 150.

Päästyäni kerran pohjaan asti aloin naimaan häntä pitkillä hitailla vedoilla ja nautin tuosta tilanteesta. Edessäni oli tosi upea nainen, jolla oli kauniit kiinteät rinnat ja kaunis upea perse ja sen alla punakarvainen liukas tiukka pillu jossa minun kullini souti. Tämä oli niin uskomatonta, että katsottuani muutaman kerran kun pillun huulet seurasivat kulliani ulos vedolla aloin tuntemaan miten siemenet kasautuivat ja kohta purkauduin häneen samalla tunsin kuinka hänen pillunsa olisi kuin laajentunut ja samalla supistunut. Hän painoi voimakkaasti itseään minua vasten. Nojasin eteen päin ja otin toisen rinnan käteeni ja hiljaa hyväilin sitä . olimme siinä tovin ja vetäydyin hänestä hän nousi ja istui pytylle ojensin hänelle käsisuihkun ja avasin hanan emme puhuneet mitään kunnes hän katsoi minua sanoi: Mieheni on ollut sairaana jo pitkään ja minä tosiaan tarvitsin tätä. En sanonut mitään, pesin kullini ja puin housut. Olin lähdössä kun hän sanoi hymyillään kun tavataan. Niin teemme, sanoin ja lähdin katsomaan missä vaimoni on Löysin hänet kassajonosta menin viereen annoin pusun hänen poskelleen ja sanoin rakastavani häntä aloin pakkaamaan ostoksia .

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute