Herkku-puhelin
Matkani Millan luo
Pärtzi

Tässä minä kunnollinen, kihloissa oleva tyttö olen menossa tapaamaan toista avoliitossa asuvaa nuorta naista. Voi kuinka minua pelottaa! Jo pelkästään se, etten ole tavannut tyttöä aikaisemmin, jännittää. Puhumattakaan siitä, miksi olen menossa hänen luokseen. Olen menossa hyväilemään tuntematonta naista, antamaan hänen koskettaa itseäni, huutamaan nautinnosta ja täyttämään pitkään jatkunutta haavettani rakastella naisen kanssa. Mieleeni palautuvat hellyyden ja halun täyttämät hetket vuosia sitten tytön kanssa, joka oli minua viisi vuotta vanhempi. Hänen yöpyessään meillä menin aina salaa hänen vuoteeseensa ja aloimme hyväillä toisiamme. Hänen muuttaessaan Ruotsiin loppuivat meidän leikkimme, enkä rohjennut hankkia itselleni uutta tyttökaveria kunnes näin lehdessä ilmoituksen: "Kokematon 22-vuotias tyttö etsii naisen lämpöä" Kirjoitin hänelle ja hän sitten minulle, ja nyt olen matkalla hänen luokseen pienelle paikkakunnalle. Vihdoin juna on asemalla.

Hänellä pitäisi olla mustat farkut ja musta takki... tuo se varmaan on!

-Hei! Odotatko minua?

-Ai, siinähän sinä jo oletkin, hän vastaa nauraen.

-Minä olen Milla.

Lähdemme ajamaan Millan asunnolle. Matkan aikana juttelemme niitä näitä päästäksemme molemmat jännityksestämme. Asunnollaan Milla näyttää valokuvia perheestään ja miehestään, joka tällä hetkellä on kertausharjoituksissa. Juomme viiniä ja kerromme elämästämme. Sytytämme kynttilöitä pitkin asuntoa ja Milla tarjoaa lisää hyvää viiniä juotavaksi. Tunnen kuinka Milla katsoo minua puhuessani, seuraa rintojeni liikkeitä hengittäessäni, katsoo huuliani, tavallaan riisuu minut alasti. Vähän juovuttuamme alamme leikkiä, jossa matkimme vuorotellen jotakin tunnettua henkilöä. Siinä samalla vähenivät vaatteetkin. Minun vuoroni taas tullessa riisuin viimeisetkin... rintsikat ja pikkuhousut, ja esitän hetken Kikkaa. Milla tulee vierelleni ja suutelee minua suulle. Hieromme rintojamme yhteen ja hyväilemme toisiamme. Millan sormet löytävät tiensä klitorikselleni, hän alkaa liikutella sormiaan kiihottavasti mättäässäni. Minä haluan tehdä samoin Millalle!

Menemme makuuhuoneeseen ja parisängyllä Milla vetää minut päälleen. Suutelemme kiihkeästi ja hyväilemme toisiamme. Minä alan suudella Millan vartaloa joka puolelta imeskellen nännejä, purren niitä, kuunnellen kun Milla huohottaa ja päätyen kämmenen kokoiselle karvakolmiolle. Etsin sen kätköistä kostean, lämpimän, kiihottuneen klitoriksen. Nuolen hänen häpyään ja kutittelen kielelläni ihanaa ruusunnuppua. Milla voihkii ja hetken vielä jatkettuani hän tulee rajusti- saa ensimmäisen orgasmin käsittelyssäni. Hyväilen häntä hiljaa kunnes hän rauhoittuu. Käännyimme niin, että voimme molemmat suudella toistemme häpyjä. En sanoin voi kuvailla kuinka ihanalta Millan Kädet tuntuvat, kun ne vaeltavat pitkin kehoani. Suu imee nuolee ja kutittelee, orgasmini ovat elämäni ihanimpia. Rintani eivät ole koskaan saaneet niin paljon huomiota osakseen - kuinka suloista onkaan, kun tietää saavansa nauttia kunnolla ilman kiirettä.

Monet kerrat värisen nautinnosta ja himoni vain yltyy, Milla tyydyttää minut monta kertaa. Vihdoin nukahdamme sylikkäin raukeina ilman sotkuisia lakanoita ja spermaisia reisiä. Koko viikonlopun rakastelemme kerta kerralta paremmin. Käymme ulkona, elokuvissa ja sirkuksessakin. Hyväilemme ja suutelemme vain Millan asunnolla, muualla olen hänen "vanha luokkakaveri". Lähtiessäni pois Milla pyytää minua ottamaan yhteyttä ja muistuttaa etten kertoisi poikaystävälleni mitään. Lupaan olla hiljaa. Junassa itken, minun on niin ikävä sinua Milla. Kotona odottaa kovakourainen, liian nopeasti laukeava poikaystäväni. Milla, tulen vielä takaisin!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute