Herkku-puhelin
Nöpönännit
Kiihkotar

Diggaan siitä kun saan esitellä itseäni, kiimaisten kollien katseet keholla tuntuu niin syvällä sielussani. Yks perjantai lähdin yksin diskoon ja tanssin tosi kiimasena, mull oli sellainen musta nauhamekko päällä joka ei vaan millään tahtonut pysyä päällä. Joten meikä tanssii tosi kiihottavasti kun huomaan että tisut oli ulkona mekosta, siis pienethän ne on mut silti niitä tuijoteltiin, mä olin tosi nolona. Kaks jannuu näkee ne ja tulee iholle ne alkaa röyhkeesti imemään mun pikku nisiä, tuntuu tosi ihanalta. Kiva kattoo kun parit ventovieraat suut imeskelee ahnaasti mun rintoja. Tisut on varmaan kasvanut kuppikoon verran siinä imetyksessä ja mun pillu kostuu täysillä. Mut mähän tulin tänne tanssimaan joten irtaannun kundeista, yritän laittaa mekkoa päälle, mut joku tulee ja repii sen pois mun käsistä ja alkaa imemään nipukoita aivan kybällä, vingun sen otteessa. Kyllähän se tuntuu hyvältä mutta tilanne on väärä.

Siinä mä on pelkät pikku tangat päälläni vieraiden ihmisten edessä, kun en mä sit kuitenkaan oikeesti oo sellanen tyttö. Mun ympärillä pyörii kiimasia jannuja varmaan n. kymmenen kappaletta ja ne maistelee mua joka paikasta. Se tuntuu niin ihanalta sit kuitenkin loppujen lopuks ja jossain vaiheessa joku riisuu mun pikkuhousut ja en pyristele vastaan.Mut asetetaan johonkin baarin pöydällä jalat levällään ja jonkun kulli tulee mun sisälle ja se tuntuu niin ihanalle, se kundii näykkii mun pystynöpöliinejä samalla ja huudan kiimasta täysillä, kundi päästää lastin mun märkään posliinpilluun,ihanaa.Olen lähdössä pois pöydältä niin uusi kulli työntyy sisääni, yritän estellä mutta päättäväisesti se vain työntyy sisääni uudelleen ja uudeleen kunnes tulee sisälleni. Tämä toistuu n. kymmenen kertaa kun vieraat äijät tulevat minuun ja pitävät minua huoranaan. Joku vierailee pyllyssäni ja itken tuskasta ja kiimasta.

Pilluni haluaa kyrpää lisää, mutta minä en enää haluaisi koska se tuntuu liian julkiselta.Vihdoinkin minut päästetään lähtemään.Pillustani ja peräaukostani valuu kymmenien miesten spermaa, se on noloa.Juoksen diskosta ulos alastomana, diskon ulkopuolella kaksi miestä ottavat minut vielä vastointahtoani,mutta en pistä hanttiin lainkaan koska tiedän pääseväni helpommalla niin. Ne nussivat minua siinä kadulla kesäyössä ja yhtäkkiä laukean aivan varoittamatta, pillustani valuu spermojen lisäksi omat kiimaliemet ja nautin aivan tunteella siitä tunteesta että minua halutaan niin paljon. Irrottaudun ihanien nussijoitteni otteesta jotka kopeloivat tisujani kovakouraisesti ja voi pojat että se tuntui hyvältä. Mutta ympärille oli jo kerääntynyt vähän liikaa katselijoita ja en uskonut että pikkupilluni enää kestäisi mitään ryhmäottoja/panoja. Juoksen taksiasemalle ja hyppään taksiin ja kuski kysyy että milläs maksan matkan kun huomaa puvustukseni puutteen ja levitän vain jalkani ja kuskihan suostui heti viemään minut kotiin. Kotipihallani kuski nussi minua takaapäin kundikaverini katsoessa ikkunasta, näin kuinka kiimainen hän oli ja odotti vain vuoroansa päästä minuun. En ehtinyt edes ovesta sisään kun hän otti minut jo rappukäytävässä ja oli jotenkin turvallista saada yön viimeisenä kullina omaa rakasta kotikyrpää. Aivan ihana yö, pakko tehdä uudestaan joku kerta, haluatko sinä olla yksi heistä?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute