Herkku-puhelin
Valtiattarelleni
March

Kuvitteellinen tarina minusta orjana nuorelle valtiattarelle.

Olit käskenyt minut luoksesi perjantai-iltana tasan klo.19.00. Saavuin ovesi taakse täsmälleen klo.19.00 ja soitin ovikelloa. Matkalla olin miettinyt miten oikein olin joutunut tähän tilanteeseen, orjaksesi siis. Olin nähnyt kuvasi ilmoituksessasi, jossa hait orjia koulutukseen. Olin vain yksinkertaisesti lumoutunut kauneudestasi, ja ehkä minut lumosi myös se salakavala "viattomuus", joka sinusta kuvassasi paistoi. Joka tapauksessa minun oli suorastaan pakko kirjoittaa sinulle hakemus orjaksesi, ja tässä nyt sitten olin odottamassa mitä tuleman pitää.

Avasit oven ja näin nyt Valtiattareni ensimmäistä kertaa elävänä edessäni. Olit loppujen lopuksi julman, julman mutta samalla niin jumalaisen kauniin, näköinen seistessäsi siinä eteisessä edessäni kiiltävässä latex asussasi. Sanomatta sanaakaan peräännyit päästääksesi minut peremmälle mutta vain eteiseen. Tiesin mitä odotit, joten polvistuin eteesi ja loin katseeni alas kiiltäviin pitkävartisiin saappaisiisi. Aloitin: "Sinä olet Valtiattareni ja minä olen nöyrin orjasi. Kohtaloni on palvoa ja palvella sinua, toteuttaa kaikki toiveesi sekä totella kaikkia käskyjäsi. Olen sinun omaisuuttasi eikä minulla ole omaa tahtoa. Sinun tahtosi on myös minun ja minun tehtäväni on tehdä Valtiattareni onnelliseksi". Katsoit minua hiljaa ja viimein sanoit napakkaan sävyyn "HYVÄ KURJA ORJANI! NYT RIISUT ITSESI ALASTI TÄSSÄ MINUN ETEISESSÄNI JA JÄÄT POLVILLESI ODOTTAMAAN KUNNES PALAAN!"

Riisuin itseni alasti, asettelin vaatteeni eteisessä seisovalle pallille, ja jäin odottamaan. Minun ei tarvinnut odottaa kauaa, kun jo tulit luokseni, mukanasi kaulapanta ja talutushihna. Kiinnitit pannan kaulaani ja hihnan pantaan sanoen "KURITON KURJA PISKINI TARVITSEE TALUTUSHIHNAN!" Käskit minut nelinkontin ja komensit tiukalla äänellä "SEURAA ORJANI!". Lähdit johdattamaan minua talutushihnassa peremmälle. Pysähdyimme olohuoneeseesi ja käskit minut taas polvilleni. Huomasit heti, että kaluni seisoi jo kovana. Tiuskaisit "OLENKO MINÄ ANTANUT KURJALLE KALULLESI LUVAN KOVETTUA!" Vastasin hiljaa sopertaen "Et antanut". Sinä suutahdit ja huusit: "ETKÖ SINÄ KURJA ORJANI TIEDÄ MITEN PUHUTTELET VALTIATARTASI! MINÄ OLEN VALTIATTARESI JA SINÄ PUHUTTELET MINUA SILLÄ NIMELLÄ ONKO YMMÄRRETTY!". "Kyllä Valtiattareni" vastasin nyt hieman jämäkämmin. Jatkoit "KOSKA EN OLE ANTANUT LUPAA KALULLESI KOVETTUA NIIN SINULLA HUORA ORJA ON TASAN KAKSI JA PUOLI MINUUTTIA AIKAA RUNKATA JA LAUETA SAAPPAILLENI! TOIMI ORJA!". Tartuin kaluuni ja aloin runkata. En tiedä kuinka kauan minulla meni, ei kauaa, kunnes laukesin saappaillesi. Näytit kuitenkin tyytyväiseltä. Katselit hetken spermani tahrimia saappaitasi ja komensit tiukasti "KURJA MITÄTÖN RUNKKARI, NYT NUOLET SAAPPAANI PUHTAAK! SI! JA KATSOKIN ETTÄ NE JÄLJILTÄSI KIILTÄVÄT! TOIMI ORJANI". Kumarruin kohti Valtiattareni saappaita ja aloin nuolla niitä puhtaaksi. Tehtävästä suoriuduttuani tarkastelit saappaitasi ja totesit "HYVÄ ON. KELPAA TÄLLÄ KERTAA!".

Tartuit taas talutushihnaan ja komensit "SEURAA ORJANI!". Konttasin perässäsi makuuhuoneeseesi. Olit asetellut valmiiksi minulle hankkimasi seksikkäät kiiltävät naisten stringit, joissa oli pitsikirjailua yläosassa. Ja niihin sopivat rintaliivit. Molemmat väriltään hempeänpunaiset. "JUURI SELLAISET KUIN SINUNLAISESI PIKKUTYTTÖ ANSAITSEE!" lausahdit pirullisesti naurahtaen. Lisäksi kokonaisuuteen tietenkin kuului stay-up sukat. Käskit minun pukeutua hankkimiisi asusteisiin ja odottaa kunnes tulet hakemaan minua. Poistuit huoneesta ja suljit oven. Oven läpi kuulin kuitenkin ovikellon soivan ja kuulin kuinka ovi avattiin ja joku tuli sisään. Seurasi lyhyt keskustelu eteisessä, mutta en kuullut kuka oli saapunut ja mistä keskusteltiin.

Jonkin aikaa odoteltuani saavuit noutamaan minua. Katselit minua uusissa asusteissani arvostelevasti ja totesit lopulta "HYVÄ, NEHÄN SOPIVAT SINULLE KUIN VALETTU". Sitten käännyit poispäin ja kaivoit kaapistasi jotain. "LAITETAAN NOIHIN LIIVEIHIN VÄHÄN TÄYTETTÄ" sanoit, ja työnsit liivieni täytteeksi jotain silikonin tapaista. Seuraavaksi näin kädessäsi silmälaput. Niillä sidoit silmäni, niin etten enää nähnyt mitään. En siis myöskään voinut nähdä mitä tulisi tapahtumaan. Tartuit taas talutushihnaan, tällä kertaa tiukasti ja lähdit ohjaamaan minua, arvatenkin olohuoneeseen. Pysähdyimme, ja jäin nelinkontin seisomaan ja odottamaan mitä seuraavaksi pääni menoksi oli keksitty. Kuulin äänesi "TÄMÄ TÄSSÄ ON ORJANI. SAAT LEIKKIÄ SILLÄ TÄNÄÄN. MUTTA MUISTA ETTÄ SE ON MINUN OMAISUUTTANI JOTEN ÄLÄ VAHINGOITA SITÄ". Minua hävetti kun minusta käytettiin sanaa SE, mutta olinhan pelkkä tavara, Valtiattareni leikkikalu. Joku naisääni vastasi "Kiva! Saanko siis tehdä ihan mitä haluan?". Kuulin sinun vastaavan "KUNHAN ET VAHINGOITA". Sitten kuulin vain kuinka ympärilläni liikuttiin. Käsiini tartuttiin ja niihin sidottiin köyttä. Käteni vietiin taaksepäin niin, että sidotut ranteeni kohtasivat polvitaipeeni. Ranteeni sidottiin polvitaipeisiin kiinni niin, että olin lopulta asennossa, jossa kasvoni olivat lattiassa kiinni ja takapuoleni pystyssä avoimena. Tunsin kuinka käsi tarttui stringeihini ja siirsi niitä pois peräaukon tieltä. Jotain viileää nestemäistä valui anukselleni. Yhtäkkiä kuulin pahaenteisen surinan. Vibraattori ajattelin kauhuissani. Olin nähnyt sen keltaisen vibraattorisi kuvissasi, eikä se ollut pienintä lajia. Minuun ei ole koskaan työnnetty mitään niin isoa ajattelin. Olinhan toki noudattanut käskyäsi sähköpostiviestissäsi ja työntänyt anukseeni ohuen kynttilän, mutta tämä olisi jotain aivan toista. Samalla tunsinkin kuinka hieromasauvan kylmä pää kosketti peräreikääni. Hitaasti mutta määrätietoisesti se alkoi työntymään sisään pakottaen sulkijalihakseni avautumaan. Sauva työntyi työntymistään ja ajattelin että se on loputtoman pitkä, kunnes se pysähtyi ja jäi värisemään syvälle anukseeni. Tuli hiljaista ja ajattelin. että ei kai minua nyt jätetty tähän epämääräiseksi ajaksi hieromasauva perseessäni. Minua alkoi pelottaa. En tiennyt missä olit ja koska tulisit takaisin. Mutta sitten kuulin taas äänesi ja se sanoi "NYT LOPPUI TUPAKKATAUKO. EIKÖHÄN PÄÄSTETÄ KURJA ORJANI PIINASTA...HETKEKSI!". Tunsin kuinka sauva vedeltiin hitaasti ulos. Se ei loppujen lopuksi tehnyt niin kipeää kuin kuvittelin. Juuri sopivasti, niin että olin äärettömän kiihottunut ja kaluni oli taas herkimmillään. Ja niinhän siinä kävi, että kun tunsin käden koskettavan kaluani, laukesin. Tunsin kuinka uudet pikkuhousuni täyttyivät spermastani. "SINÄ KURJA ORJA! SOTKIT ITSESI! VAROKKIN SOTKEMASTA LATTIOITANI! SÄÄLITTÄVÄ RUNKKARI JOUTUU TÄSTÄ HYVÄSTÄ SUIHKUUN!".

Talutushihnaani tartuttiin taas ja tuttu käsky kaikui korvissani "SEURAA ORJANI!". Löysin itseni hetken kuluttua kylmältä kivi tai laatta lattialta. Oletin, että olimme kylpyhuoneessa. Komensit minut selälleni makaamaan kylmälle lattialle. Ja sainkin maata siinä hetken aikaa ennekuin silmälaput riisuttiin. Näin nyt ensimmäistä kertaa vieraasi, nuoren tytön. Arvelin, että hän on sinun ystäviäsi. Huomasin myös että seisoitte vieressäni ilman housuja pillut paljaina. Esittelit ystäväsi "TÄMÄ ON MARI HÄN ON TULLUT VARTAVASTEN LEIKKIMÄÄN SINULLA JA KATSOKKIN ETTÄ HÄN SAA NAUTTIA!" Samassa Mari siirtyikin hajareisin kasvojeni ylle ja sinä kävit hajareisin häntä vastapäätä. Sitten se alkoikin, minun "suihkuni". Mari päästi kusensa valloilleen ja sitä roiskui rinnalleni ja kasvoilleni. Tuntui kuin sitä olisi riittänyt ikuisesti. Heti perään aloit sinäkin pissata päälleni mutta suoraan ja yksinomaan pikkuhousujen verhoaman kaluni päälle. Kun olitte lopettanut olin yltä päältä kusessa ja ne stringit olivat aivan läpimärät omasta spermastani ja sinun virtsastasi. Komensit minut nyt istumaan ja sanoit "NYT HUORA ORJA SAA NUOLLA MEIDÄT PUHTAIKSI ETTEI TARVITSE SINUN TAKIASI TUHLATA VESSAPAPERIA!" Mari asettui ensin eteeni ja työnsi pissasta märän pillunsa suuni eteen. Aloin nuolla ja nuoltuani viimeisenkin pisaran pyysit Maria siirtymään. "MENE SINÄ MARI EDELTÄ OLOHUONEESEEN JA OTA JUOTAVAA JA TARVIKKEET VALMIIKSI ESILLE". Sain nuolla myös sinut puhtaaksi ja käskit minun tämän jälkeen riisua märät varusteeni. Asetin märät asusteet pyykkikoriin mutta ne stringit pyysit antamaan sinulle. Otit ne käteesi ja tartuit minun leukaperistä kiinni ja käskit avaamaan suuni. Työnsit ne sotkuiset läpimärät stringit suuhuni ja sanoit "NYT KURJA RAKKI PESEYDYT JA PIDÄT NÄMÄ SUUSSASI KUNNES MINÄ OTAN NE SIELTÄ POIS! KUN OLET VALMIS KONTTAAT TAKAISIN OLOHUONEESEEN! ONKO TÄMÄ SELVÄ!" Nyökkäsin koska en voinut puhua pikkuhousut suussani. Jokaisella nielaisulla sain sekoituksen spermaani ja sinun virtsaasi kurkkuuni. Jäin yksin suihkuun peseytymään.

Kuivattuani itseni asetuin jällen nelinkontin ja lähdin konttaamaan. Saavuin olohuoneeseen ja minua odotti näky jossa Mari istui jalat levitettynä sohvalla pillu paljaana ja ihan karvattomana. Muistin nähneeni Marilla häpykarvoituksen kylpyhuoneessa, kunnes tajusin mitä olit tarvikkeilla tarkoittanut. Sinä aikana kun olin ollut suihkussa, olit ajanut Marin posliiniksi. "NYT SAAT NUOLLA MARIA JA TEKIN SE KUNNOLLA ORJANI! ETKÄ LOPETA ENNENKUIN ANNAN LUVAN!" Kiskaisit hiuksistani pääni taaksepäin ja vedit pikkuhousut suustani. Aloin nuolla Marin paljasta sileää pillua. En tiennyt missä sinä olit, kunnes yhtäkkiä tunsin viiltävän sivalluksen pakaroillani. Koska suuni oli Marin pillussa kiinni en saanut aikaiseksi kuin tuskaisan äännähdyksen ja käännyin katsomaan. Seisoit takanani piiska kädessäsi. "SENKIN KURITON ORJANI! ANNOINKO MINÄ SINULLE LUVAN LOPETTAA NUOLEMISEN!" "Et antanut" sain sanottua, ja siinä samassa toinen isku osui pakaroilleni. Tällä kertaa parkaisin kunnolla kivusta. "ANNOINKO LUVAN LOPETTAA?! JA TÄLLÄKERTAA VASTAAT NIINKUIN SINUN KUULUU VALTIATARTASI PUHUTELLA! ONKO SELVÄ!" "Kyllä Valtiattareni, et antanut lupaa Valtiattareni" vastasin. "SIIS JATKA!" kuului tiukka käsky. Jatkoin nuolemista ja sain tuntea vielä ainakin kymmenen iskua pakaroillani, jotka nyt tuntuivat siltä kuin ne olisivat tulessa. Sain luvan lopettaa, mutta nyt Mari kuulemma haluaisi käteni sisäänsä. Tartuit käteeni ja valutit varmuudeksi siihen liukastetta. Sormi sormelta työnsin sormeni Marin sisään kunnes vain peukalo oli ulkopuolella. Kuulin taas äänesi "LAITA KOKO KÄSI SISÄÄN!" Yritin soperrella, ettei se mahdu. Tartuit minua hiuksista ja käänsit kasvoni itseäsi kohti. Olit kuin raivon vallassa. "SINÄ KURJA RUNKKARI ET TODELLAKAAN HALUA SUUTUTTAA VALTIATARTASI! ELLET HALUA IHAILLA KURJAA KALUASI TUOLLA SEINÄLLÄ!". Käännyin jatkamaan ja sain peukalon sisään. Lisäsin työntöön voimaa ja hämmästyksekseni käteni alkoi hitaasti lipua sisään venyttäen Marin äärimmilleen. Tein samassa huomion, että Mari oli varmaan ennenkin kokenut tällaista. Hän alkoi huokailla yhä raskaammin. Käteni oli jo rannetta myöden Marin sisällä kun aloin liikuttaa sitä edestakaisin käännelle nyrkkiäni Marin tiukassa pillussa. Mari alkoi huohottaa yhä raskaammin kunnes hän alkoi täristä ja vavahdella päästäen tukahdutettuja kimakoita äännähdyksiä. Kun tärinä ja vavahtelut lakkasivat, vedin hitaasti käteni pois. Kerroit, että oli vielä yksi asia minkä Mari halusi tehdä. Komensit minut seisomaan ja orgasmistaan jo osittain toipunut Mari polvistui eteeni ja otti kaluni kosteaan lämpimään suuhunsa. Mari imi kaluani niin vimmalla, että se teki jo vähän kipeää, ja olihan kaluni seissyt suurimman osan iltaa. Laukesi kuitenkin vihdoin Marin suuhun ja hän sai nielläkseen kaiken sen sperman mitä minusta nyt enää irtosi. Mutta hän näytti silminnähden tyytyväiseltä.

Tartuit jälleen hihnaani ja komensit seuraamaan. Talutit minut makuuhuoneeseesi ja käskit sängyllesi makaamaan "SELÄLLESI!" tarkensit. Sidoit käteni ja jalkani sängyn päätykulmiin ja sanoit "ODOTA TÄSSÄ! IHAN NIINKUIN SINÄ MIHINKÄÄN SIITÄ PÄÄSISITKÄÄN!" nauroit ja poistuit huoneesta. Tällä kertaa ovi jäi auki ja kuulin mitä viereisessä huoneessa keskusteltiin. Kuulin Marin sanovan "Sehän oli kuussataa niin kuin sovittiin eikö?". Kuulin sinun vastaavan "Joo maksa se kuussataa. Ton pillunkarvojen ajon saat kaupanpäälle". Suuni loksahti auki. Mari ei ollutkaan ystäväsi vaan asiakas, jolle olit minua myynyt. Tunsin itseni niin likaiseksi ja käytetyksi, mutta samalla kaluni taas nosti päätään. Ei voi olla totta, ajattelin. Ei se voi enää seistä. Kuulin kuinka Mari poistui ja sitten sinä ilmestyit taas viereeni. Katselit paisunutta kaluani ja otit pöytälaatikosta kortsun jonka pyöritit kaluni päälle. Asetuit hajareisin kaluni päälle ja aloit ratsastamaan. Kaluni oli suoraan sanoen jo hellänä illan käsittelyistä ja sait ratsastaa pitkän aikaa kunnes sait räjähtävän orgasmin. Lysähdit päälleni makaamaan kova kaluni yhä sisälläsi. Minä en ollut vielä tullut mutta nousitkin päältäni ja lausahdit "KIITOS KURJA ORJANI. PÄRJÄSIT HYVIN. NYT SAAT LEVÄTÄ VÄHÄN AIKAA...TUNNIN PÄÄSTÄ TULEE SEURAAVA ASIAKKAASI!" ja läksit pirullisesti nauraen huoneesta jättäen minut yksin pimeään miettimään mihin olinkaan joutunut...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute