Herkku-puhelin
Nuoren parin kanssa saunassa
Taija

Kerrostalossa asumisessa on omat hyvät ja huonot puolensa. Muutama kuukausi sitten sain nauttia niistä hyvistä puolista. Viime kesänä samaan rappuun, mutta vain kerrosta alemmaksi muuttivat Kaisa ja Tuomo. He olivat nuori, kaksikymppinen pariskunta. Vaikka meillä olikin ikäeroa melkein kymmenen vuotta niin yhteisiä puheenaiheita riitti ja varsinkin Kaisan kanssa jäin usein suustani kiinni pihalla tai rappukäytävässä törmätessämme. Eräänä iltana ovikello soi, Kaisa oli oven takana. Hän kysyi voisinko vaihtaa seuraavalla viikolla heidän kanssaan saunavuoroa.

Minulla oli saunavuoro torstaisin ja heillä keskiviikkona, mutta nyt heillä oli keskiviikkoillaksi sovittuna jokin meno ja siitä syystä Kaisa ehdotti vuoron vaihtoa. Ja mikäpä siinä, sopihan se minulle. Mutta kuinkas siinä sitten kävikään, viikko vierähti ja ehdin unohtaa koko asian ja menin tavanomaisella vuorollani saunaan. Kun avasin pukuhuoneen oven näin Tuomon puolialasti ja Kaisakin oli juuri alkamassa riisuuntua. Vasta siinä vaiheessa muistin että meidän piti vaihtaa saunavuoroja keskenämme. Katselimme tosiamme hetken aikaa hölmistyneinä.

- Eiks meidän pitänyt vaihtaa saunavuoroja tällä viikolla? Kaisa kyseli epävarmana.

- Juu, piti, piti… mutta mä tietty unohdin, tunnustin nolona.

Tarjoudun lähtemään pois, sillä omapa oli moka, mutta Kaisa sanoi että vuoro oli kuitenkin minun eikä heitä haittaisi jos yksi viikko jäisi väliin. Kumpikin osapuoli halusi kohteliaana tehdä tilaa toiselle ja hetken palloteltuamme asiaa heitin leikilläni ilmaan ehdotuksen:

- Tehdään kompromissi, mennään kaikki saunaan, onhan siellä tilaa meille kaikille.

Kuvittelin ettei ehdotukseni menisi läpi, mutta yllätyksekseni Kaisa suostui oitis tähän järjestelyyn eikä Tuomollakaan tuntunut olevan mitään sitä vastaan. Kuka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön, ja niin minun ei auttanut muu kuin liittyä nuorten seuraan. Tunnelma muuttui hetkessä hieman vaivaantuneeksi ja jännittyneeksi kun aloimme kaikki riisuuntua, kukin selvästi hidastellen ja toinen toisiamme pälyillen. Tuomolla oli yllään enää vain sukat ja alushousut. Nuoren miehen pitkää ja salskeaa kroppaa oli ilo katsella.

Huomasin kuinka hänen kalsareissaan pullotti lupaavasti. Nuorukainen kiskaisi ne jalastaan paljastaen varsin miehisen varustuksensa. Kauaa en saanut sitä ihastella sillä saman tien Tuomo kiirehti pitkä kalu puolelta toiselle lerppuen suihkuhuoneeseen. Saimme Kaisan kanssa myös riisutuksi ja pujahdimme ottamaan suihkun ennen löylyihin siirtymistä. Tuomo oli kerennyt sillä välin jo löylyhuoneen puolelle. Suihkun alla ollessamme kiinnitin huomiota Kaisan sopusuhtaiseen ja kiinteään vartaloon. Erityisesti hänen häpykarvoitus näytti upealta ja seksikkäältä. Se oli trimmattu viimeisen päälle siistiksi, tulitikkurasian kokoiseksi ja muotoiseksi kaistaleeksi niin että sain hävetä oman kolmioni kanssa, vaikkei sekään nyt aivan valtoimenaan rönsyillyt. Siirryimme löylyhuoneen puolelle.

Kipusimme lauteille Tuomon seuraksi. Tuomo istui toisessa laidassa, minä toisessa ja Kaisa keskellämme. Puhelimme niitä näitä ja tunnelma oli omalla tavallaan hyvin eroottinen. Hikipisarat kirposivat iholle kun Tuomo heitteli löylyä tasaiseen tahtiin. Vaikka Kaisa istui välissämme yritin tarkkailla syrjäsilmällä Tuomoa. Tuomo oli hieman nolostuneen näköinen ja suojasi käsillään juuri sitä mitä olisin eniten halunnut nähdä. Mieleeni tuli heti ajatus että ehkä pojalla saattoi olla pientä jäykkyyttä jalkovälissä jota hän yritti peitellä. Ja se vain lisäsi mielenkiintoani, mutta sen verran hyvin Tuomo kalleuksiaan piilossa piti että näkemään en päässyt. Mutta kohta sekin selvisi. Tuomo ponkaisi alas lauteilta ja ilmoitti käyvänsä välillä vilvoittelemassa suihkussa. Nuorukaisen oli pakko kävellä editsemme suihkuun jolloin huomasin ettei hänen letkunsa ollut enää lainkaan yhtä letkeä kuin saunaan tullessamme. Kullin pää oli selvästi kohollaan ja esinahka vetäytynyt taakse niin että terska oli lähes kokonaan paljaana. Luonnollisesti myös Kaisa huomasi poikaystävänsä orastavan erektion ja katsoimme toisiamme hymyillen ja punastellen. Tuomon mentyä suihkuun sanoin Kaisalle:

- Kyllä sun kelpaa kun on tuollaista patukkaa tarjolla joka päivä. Mä en ole edes osannut unelmoida tuollaisesta, saati sitten kokea!

Kaisa punasteli entistä enemmän, mutta sitten hän katsoi minua hieman outo ilme kasvoillaan ja sanoi:

- Nythän siihen olisi hyvä tilaisuus.

Vaikka Kaisa sanoi sen aivan vakavalla naamalla niin hänen täytyi laskea leikkiä.

- Olisihan se kiva, mutta et kai sinä nyt ihan oikeasti ole poikaystävääsi minulle lainaamassa, naurahdin.

- Miksen olisi. Eikös sitä sanota että jaettu ilo on kaksinkertainen ilo. Sitä paitsi olen antanut Tuomon naida mun parasta ystävääni… Kaisa totesi vienosti virnistellen.

Menin aivan hämilleni, tyttö taisi sittenkin olla aivan tosissaan. Vieressäni saunan lauteilla istui nuori neito tarjoten poikaystäväänsä käyttööni. Tilanne tuntui mielettömän kinkyltä, mutta kiihottavalta. Hetken kuluttua Tuomo palasi ja istui takaisin omalle paikalleen. Oloni oli lievästi ilmaistuna sekava. Päässäni pyörivät toinen toistaan villimmät ajatukset. Minun oli syytä lähteä viilentämään itseäni ja tunteitani.

- Taidan mennä jo pesulle, sanoin ja kapusin alas lauteilta ja menin suihkuhuoneeseen.

Olin pesemässä tukkaa kun kuulin saunan oven kolahtavan. Luulin että Kaisa tulisi myös jo pesulle, mutta tulija olikin Tuomo.

- Ajattelin että tarvitset apua selän pesussa, Tuomo sanoi ja alkoi saippuoida selkääni.

Alaselkää pestessä pojan kädet lipsahtivat kuin huomaamatta pari kertaa pakaroiden päälle. Vilkaisin olkani yli takana seisovaa nuorukaista ja huomasin kuinka hänen kalunsa oli jäykistynyt selvästi. Se sojotti vaakasuorassa, pitkänä ja komeana. Kun Tuomo oli pessyt selkäni hänen kätensä liukuivat lantioni ja kylkieni kautta etupuolelleni kohti rintojani. Samalla kun Tuomo hyväili hellästi rintojani hän painautui lähemmäs minua. Tunsin kovan kalun poukkoilevan pakaroitani vasten. Olin täysin nuorukaisen vietävänä. En kyennyt enkä toisaalta edes halunnutkaan estellä häntä. Toinen käsi valui rinnoiltani alemmas kohti jalkoväliäni. Sormet kiersivät karvakolmion reunaa pitkin kohti häpyhuuliani. Tuomo tuntui tietävän mitä teki. Värähdin kuin sähköiskun saaneena kun sormenpää hipaisi klitoristani. Taitavat ja vikkelät sormet saivat mehuni valumaan alta aikayksikön. Sitten Tuomo sanoi sen mitä toivoinkin:

- Oooh, sä olet tosi haluttava nainen, pyllistä vähän niin tuun sun sisään, Tuomo huohotti korvaani.

Tein töitä käskettyä. Otin hieman leveämmän haara-asennon, nojauduin käsilläni seinää vasten ja tarjosin peppuni takanani odottavalle nuorelle oriille. Pienen hapuilun jälkeen Tuomo sai tähtäimeensä oikean uoman ja tunsin kuinka sileä terska painautui vakoani vasten. Huuliltani purkautui pitkä, vaimea huokaus kun Tuomo alkoi hivuttaa kivikovaa aisaansa sisääni. Sentti sentiltä se aurasi tiensä syvemmälle täyttäen pilluni jokaisen sopukan.

- Oiiih, uiiiih, varovasti, sulla on niin iso! vaikeroin ja Tuomo alkoi tehdä lyhyitä, hitaita edestakaisia naintiliikkeitä. Vähitellen hän kiihdytti tempoa ja lisäsi työntöihinsä syvyyttä. Säpsähdin kun huomasin yhtäkkiä Kaisan saunan ovella ja katselevan meitä.

- Älkää antako mun häiritä, jatkakaa vaan. Teitä on kiva katsella, hän sanoi virnistellen.

Aluksi Kaisan läsnäolo hieman vaivasi minua mutta Tuomon innokas pökkiminen sai ajatukseni pian muualle. Asento ja olosuhteet eivät ehkä olleet parhaat mahdolliset mistä syystä rytmi oli välillä vähän poukkoilevaa, mutta ah niin ihanaa se teki. Huohotimme ja voihkimme vuorotahtia Tuomon lykkiessä minua työntö työnnöltä lähemmäs kliimaksia. Kaukana ei ollut laukeaminen Tuomollakaan.

- Ahhhh, ihanan tiukka pillu, multa lentää kohta, hän voihki.

Kysymys oli enää sekunneista. Pilluni alkoi supistella orgasmin kourissa ja siinä samassa tunsin kuinka Tuomon kyrpä alkoi sykkiä ja nytkähdellä sisälläni. Ajoitus ei olisi voinut olla täydellisempi. Laukeaminen kruunasi lyhyen, mutta kiihkeän ja intensiivisen naintimme. Tuomo antoi kalunsa olla koko ajan sisällä. Huohotimme voipuneina ja vasta kun hengityksemme alkoi tasaantua Tuomo veti kalunsa ulos joka laukeamisesta huolimatta ei ollut veltostunut juuri nimeksikään.

- Hei, etkö sä lauennutkaan, hämmästelin.

- Tuli multa, mutta sä oot niin haluttava että voisin jatkaa vaikka uudet varvit heti perään, nuorukainen retosteli.

Otin Tuomon kullin käteeni ensimmäistä kertaa. Käteen se ei tuntunut niin mahdottoman paksulta, mutta pitkä se oli kuin mikä. Vetelin esinahkaa edestakaisin muutaman kerran ja kalu koveni hetkessä jälleen täyteen erektioon.

- Saat kyllä naida toistamiseen, mutta nyt tehdäänkin niin, että nait orkut tyttöystävällesi ja mä vuorostani katselen! sanoin.

Kaisa ja Tuomo kävivät tuumasta toimeen nuoruuden innolla ja järjestivätkin minulle sellainen show’n jota kelpasi katsella. Masturboin samalla ja laukesin kesken kaiken kun nuoret olivat vielä täydessä touhussa. Siitä huolimatta jaksoin seurata heidän touhunsa loppuun saakka. Nuoret vaihtoivat asentoa muutaman kerran, mutta loppuhuipennus tapahtui kuten minulla ja Tuomolla: seisaaltaan takaapäin. Poika pökki menemään niin että litinä kuului. Kaisa oli jo orgasminsa saanut kun Tuomo yllättäen vetäisi kalunsa ulos, otti sen käteensä ja runkkasi hurjasti hetken aikaa ja lopulta karjahtaen ruiskutti lastinsa pitkin Kaisan selkää ja pakaroita.

Tämän tapauksen myötä naapuruussuhteemme on syventynyt entisestään. Se ei jäänyt meidän ensimmäiseksi eikä viimeiseksi yhteiseksi saunavuoroksi. Ja aina silloin tällöin he kutsuvat minut ”iltakahville”. Mutta niistä ehkä enemmän joskus toisella kertaa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute