Herkku-puhelin
Hiihtolomalla
Jay Hendriks-65

Hiihtoretki tuntui lihaksissa. Päivä oli ollut kirkas, koska valkoinen hanki ja aurinko maalasivat maan sinistä taivasta lukuun ottamatta pelkäksi valoksi.

Lapin erämaan maisemat olivat upeita, ja vaikka muitakin hiihtäjiä reitillä riitti, niin luonnon rauhallisen tunnelman pystyi hyvin aistimaan.

Saavuimme kelohonka mökille illansuussa. Viritin isoon takkaan tulen ja kävimme vuorotellen suihkussa, vaikka olisin halunnut tulla kanssasi yhtä aikaa pesulle. Kieltäydyit naurahtaen selän pesutarjouksesta. Tiesit, mihin se olisi johtanut ja halusit enemmän.

Söimme kevyen illallisen ja asetuimme takkatulen ääreen. Liekkien valo leikitteli kasvoillasi, ja silmistäsi kuvastui pientä huvittuneisuutta. Tunsit minut tarpeeksi hyvin.

Katselin huuliasi ja huomaamattani kumarruin suutelemaan sinua. Vastasit pitkällä lämpimällä ja lupaavalla suudelmalla.

Huomasin hyväileväni ihoasi ja painoin huuleni kaulallesi. Vieno tuoksusi sai sydämeni sykkimään nopeammin.

Autoit kun riisuin paitasi. Käteni etsiytyivät rinnoillesi ja kumarruin poimimaan toisen tumman nännin suuhuni. Tunsin intohimon kuohahtavan suonissani.

Kieleni leikitteli nännin ympärillä ja kuulin, kun huokaisit hiljaa. Käteni sivelivät selkäsi paljasta ihoa.

Autoin sinua riisumaan pikkuhoususi, mutta ennen kuin ehdin suudella vatsaasi, autoit minua riisumaan jäljellä olevat vaatteeni yltäni.

Pian suutelimme intohimoisesti ja painauduimme toisiamme vasten. Kuiskasit hiljaa korvaani pari sanaa ja asetuin takan eteen selälleni. Tulit päälleni niin, että olimme 69-asennossa.

Levitin käsilläni reisiäsi ja painoin huuleni vasten pilluasi. Tunsin samalla, kuinka kova kaluni upposi suuhusi. Se sai minut huokailemaan nautinnosta.

Kieleni liikkui tottuneesti kosteassa pillussasi ja kuulin, kuinka hymisit kalu suussasi.

Kiihkoni sai minut yhä villimmäksi, mutta äkkiä nousit päältäni. Käännyit ja asetuit hajareisin päälleni. Ohjasin kädelläni kaluni pillusi huulille ja laskit lantiotasi niin, että kaluni liukui sisään.

Aloitit hitaan lantioliikkeen ja pidin lantiostasi kiinni. Rintasi heiluvat silmieni edessä ja poimin vuorotellen toista nännin suuhuni.

Pian lantiosi liikkui nopeammin päälläni ja minun täytyi pidellä sinua pyllyposkista. Rakastelun äänet sekoittuivat takan tulen huminaan.

Varoitin sinua lähestyvästä orgasmista ja nousit vielä kerran päältäni. Asetuit eteeni polvillesi ja tarjosit takamustasi minulle. Asetuin taaksesi ja hieroin terskallani pyllyposkien välistä rakoa. Sitten ohjasin kaluni uudelleen pillun huulille ja painoin sitä sisään.

Tunsin, kuinka kireä olit ja hitaasti aloin kiihdyttämään tahtia. Kätesi etsiytyi häpykummulle ja kehotit minua naimaan sinua yhä nopeammin.

Sormesi liikkui häpyhuulien välissä villimmin. Äkkiä vartalosi vääntelehti orgasmin kourissa. En kestänyt enää ja orgasmini sai vartaloni vavahtelemaan.

Kaluni purki sisällesi kuumaa laavaa. Pillusi kouristeli kaluni ympärillä ja se sai minut voihkimaan ja tutisemaan kuin saisin pieniä sähköiskuja kaluuni.

Vihdoin määräämättömän ajan kuluttua vaivuimme vierekkäin lattialle makaamaan ja kietouduimme toistemme syliin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute