Herkku-puhelin
Kotiorjana
Maikki

Olen ollut kotiorjana jo muutaman kuukauden. "Pomoni" vaihtelevat silloin tällöin. Pidän tätä työnäni, saanhan tästä vähän palkkaakin. Toimenkuvaani kuuluu kulkea lähes alastomana (tai riippuen tietenkin miehen toiveista vaatetuksen suhteen) ympäri miehen asuntoa, aina valmiina mitä ikinä tämä pyytääkin. Siivoan, pesen pyykkiä, tyydytän miehen tarpeet, laitan ruokaa ja mitä ikinä toivoa saattaa. Pidän siitä. On mukavaa antaa miehen päättää kaikesta ja olla itse vain kotiorja, jota mies ei kunnioita.

Eräs ilta mies, kenen luona asuin sillä hetkellä kotiorjana, katseli televisiota kaikessa rauhassa. Jotain leffaa luullakseni. Minä olin juuri tiskannut miehen astiat ja pesin nyt olohuoneen lattiaa. "Käy hakemassa mulle yks kalja, kulti". Minä kävin hakemassa. Jatkoin sitten lattian pesua. Hetken päästä Antti (mies kenen luona olin) käveli ohitseni ja läiskäisi minua ohi mennessään takapuoleen. Hän ilmeisesti kävi hakemassa jotain jääkaapista. Tullessaan takaisin hän puristi ohi mennen persettäni. Se tuntui hyvältä ja pidin siitä. Antti meni takaisin television ääreen mutustellen makkaran palaa.

Pian hän huikkasi minut luokseen. Menin. Antti oli avannut housunsa ja ottanut kullinsa esiin. Se oli vielä veltto, mutta pian se olisi taas juhlakunnossa. Ymmärsin, mitä Antti halusi. Vedin ison T-paitani pois päältäni ja paljasti kauniit ja paljaat rintani. Otin Antin kullin käteeni ja hyväilin sitä. Pikkuhiljaa se alkoi kovettua. Antti katseli televisiota ja joi oluttaan. Sitten otin hänen kullinsa huulilleni. Maistelin sen makua. Imaisin. Pyöritin kieltäni terskan ympärillä. Imin. Otin hänen kullinsa kokonaan suuhuni ja imin ahnaasti. Antti katseli edelleen televisiota välillä voihkaisten hyvänolon tunteesta. Antti painoi pääni lähemmäs itseään ja niin hänen kova kullinsa uppoutui yhä syvemmälle kurkkuuni. Olin oksentaa, mutta sitten sain koottua itseni ja jatkoin imemistä. Olin itsekin jo aivan kiiman vallassa ja halusin Anttia. Antti kuitenkin tuntui olevan eri mieltä. Niinpä minä jatkoin imemistäni. Eipä kestänyt aikaakaan, kun Antti turskautti ensimmäiset spermansa kurkkuuni. Se tuli niin yllättäen että meinasin oksentaa. En kuitenkaan oksentanut, vaan aloin nielemään Antin spermoja. Tiesin hänen pitävän siitä, että Nainen imee kaiken sperman. Antti antoi reilun satsin spermaa tulla suuhuni, ja minä kiltisti nielin kaiken.. Kun se loppui, Antti taputti minua pyllylle ja käski poistumaan.

Antti ei kuitenkaan ilmeisesti ollut saanut tarpeekseen, sillä pian hän tuli luokseni alastomana. Hänen kullinsa oli jo juhlakunnossa, ilmeisesti hän oli alkanut katsoa pornoa televisiosta. Antti suuteli minua kiimaisesti huulille, vastasin suudelmaan. Antti kantoi minut sängylle ja alkoi kiimaisesti nuolla märkää pilluani. Hän tiesi tarkalleen, mistä löytäisi G-pisteeni ja minä olin aivan onnen kukkuloilla. Hetken aikaa nuoltuaan minua, hän nosti jalkani olkapäilleen ja työnsi kovan kullinsa sisälleni. Se tuntui mielettömältä! Saman tien hän alkoi rytmikkäästi naida minua.. Vohkin hyvin kiihottavasti nautinnosta. Yritin parhaani mukaan työnnellä vastaan hänen liikkeitään. Vaihdoimme pian asentoa. Antti käänsi minut mahalleen. Laittoi muutaman tyynyn masuni, alle jotta pyllyni tulisi korkeamme ja painoi minut sitten sänkyä vasten. Sitten hän työntyi tiukkaan pilluuni ja alkoi kovassa tahdissa työnnellä kulliaan. Minä voihkin hurmiossa, sillä tämä oli lempiasentoni. Myös Antti näytti pitävän kovasti, sillä ei kestänyt kauaakaan, kun se alkoi. Antti laukesi pilluuni. Tuntiessani Antin lämpöiset nesteet sisälläni sain itsekin orgasmini ja kiljuin nautinnosta ja hurmiossa. Antti työnteli sisääni koko ajan, kunnes viimeisetkin pisarat olivat tulleet hänen kullistaan. Hän antoi kullinsa löystyä sisälläni, mikä tuntui mielettömän ihanalta. Sitten hän veti löysän kullinsa pois ja meni suihkuun jättäen minut sängylle makaamaan hengästyneenä..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute