Herkku-puhelin
Vankila
aino

Olen 19-vuotias ruskeatukkainen melko normaali tyttö. Mittani ovat 170/50 ja rinnat ovat b-kuppia. Nyt on päässyt käymään niin että poikaystäväni on viemässä minua "hemmottelulomalle" omien sanojensa mukaan. Istun hänen autossaan side silmillä, koska hän haluaa yllättää minut. Olemme istuneet autossa jo melko pitkään kun hän pysähtyy. Hän taluttaa minut autosta johonkin sisälle ja sanoo sitten: "heippa, kulta haen sut kuukauden päästä". Menen hiukan hämilleni niin pitkästä ajasta, mutta onhan minulla kännykkä jos haluan aiemmin pois. "heippa" vastaan hänelle. Sitten tajuan että joku avaa sidettä silmiltäni. Avattuani silmät näen melko karun toimistohuoneen. Pöydän takana istuu mies. "noniin tarvitsemme hieman tietoja" hän sanoo. "oletko neitsyt, jos et kuinka monta kertaa olet harrastanut seksia ja missä asennoissa, ja minkäikäisenä?". Menen täysin hämilleni kysymyksistä. "noi on mun yksityisasioi..""hiljaa! Täällä sulla ei ole yksityisyyttä" hän karjaisee.

Millaiseen paikkaan mieheni on minut vienyt. "mä en tänne jää" sanon miehelle. "miehesi on sinut ilmoittanut joten kyllä jäät, ja nyt vastaa kysymykseen!". En uskalla vastustaa ja päätän vastustaa totuudenmukaisesti:"yhden kerran takaapäin olin sillon öö..18.". "selvä" mies tokaisee kirjoittaen paperiinsa jotain."muut tiedot miehesi onkin jo antanut" "mene tuosta ovesta sisään". Hän sanoo ja osoittaa takanaan olevaa ovea. Astun ovesta sisään huoneeseen joka on kuin suihkuhuone jossa yhdessä nurkassa on suihku ja letkuja. Vastapäätä olevasta ovesta tulee jonkinlaiseen virkapukuun pukeutunut mies, jolla on musta salkku. "riisuudu" hän sanoo topakasti heti. Nyt saa riittää ajattelen ja yritän avata ovea josta juuri tulin mutta se on jo lukossa. "heti!" hän karjaisee päin naamaa enkä uskalla vastustaa, joten riisun vaatteet lattialle miehen seisoessa vieressä ryhdikkäästi selkä suorana kuin armeijassa ja tuijottaen minua. Kun vaatteen ovat lattialla peittelen ujostellen häpyäni ja rintojani. "noniin, leikataan kynnet ja karvat" mies sanoo topakasti aivan kuin tämä olisi hänelle rutiinia. Hän avaa salkun ottaa sielä sakset ja käskee ojentamaan kädet ja jalat vuorotellen. Kun hän on leikannut kynnet lyhyeksi hän pistää sakset salkkuun ja ottaa sieltä jonkinlaisen partakoneen.

Tajuan heti että nyt loputkin häpykärvani saavat lähteä. "levitä jalkoja" mies sanoo ja alkaa ajaa jalkovälistä karvoja. Hän tuntuu tekevän todella perusteellista työtä ja hetken päästä hän katsoo kehon muut paikat onko missään karvoja mutta niitä ei ole. "sitten pesu" hän sanoo ja ohjaa minut suihkunurkkaan, ottaa saippuaa ja hieroo sitä kehoni joka paikkaan, myös pilluuni ja suoleeni eikä hän kainostele yhtään vaan hieroo saippuaa ronskisti. Sitten hän ottaa suihkun ja suihkuttaa sillä minut puhtaaksi. Pillun ja suolen hän viimeistelee letkulla työntämällä ne reikiin ja antamalla tulla kovalla paineella. Lopuksi hän vielä pesee hiukseni shampoolla. Nyt olen omasta mielestäni niin puhdas kuin vain voi olla.

Mies ottaa pyyhkeen ja kuivaa minut. Kuivattuaan hän käskee pistää hiukseni kiinni lenkillä jonka hän antaa. Kun olen sen tehnyt hän ohjaa minut huoneessa olevaan vaakaan. Astun siihen ja se näyttää 50,6 kg. Vartija merkitsee sen paperille. Sitten menen seisomaan seinää vasten jossa mitataan pituuteni: se on 170,2 cm. Sitten mies ottaa mittanauhan ja rupeaa mittaamaan pilluani. Hän mittaa sekä leveyden että korkeuden sekä hieman venyvyyttä. Saman hän tekee peppureiälleni ja merkitsee tietoja paperille. Sitten hän ohjaa minut seuraavaan huoneeseen. Jossa on samanlaisessa virkapuvussa oleva mies seisoen huoneen edessä. "seisomaan neliöön!" hän käskee heti ja näen noin parin metrin päässä hänestä pienen neliön johon jalkani mahtuvan juuri ja juuri. Menen seisomaan siihen. "tervetuloa.

Tämä on paikka jossa olet syystä jota emme sinulle kerro jos et sitä itse tiedä. Täällä opit tottelevaiseksi ja nöyräksi. Sääntöjä on muutamia ja ne sinun on osattava ulkoa.""1.teet kaiken mitä käsketään kyselemättä 2.et tee mitää mihin sinulle ei anneta lupaa 3.katse pidetään maassa 4.aina kun sanot jotain käytät herra-sanaa." "täällä sinulla ei ole mitään yksityisyyttä eikä päätösvaltaa. Olet täällä ajan jota ei sinulle ilmoiteta.""onko säännöt selvät?" hän kysyy. "on, herra" sanon arasti. "ei näytä olevan kun katsot minua silmiin!""rangaistus seuraa välittömästi. Vartija ohjaa sinut rangaistushuoneeseen." "ja muuten nartut liikkuvat nelinkontin" tajuan vihjeen ja menen nelinkontin. Mies pistää kaulaani talutushihnan ja taluttaa minut ulos huoneesta ja saavumme isoon vähänkuin halliin, jollaisia vankiloissa on. Siinä on monta kerrosta, mutta en uskalla katsoa ylös pitkään vaan lasken katseen maahan. Se on kuitenkin jo myöhäistä, mies huomasi. "rangaistus kovenee" hän sanoo jämäkästi ja ojentaa talutushihnan toiselle vatijalle, jolla on samanlaiset kengät ja housut.

Hän lähtee taluttamaan minua käytävää pitkin. Käytävää vastaa tulee toinen ehkä pari vuotta vanhempi nainen talutushihnassa vartijan talutettavana. Vilkaisen häntä mutta hän pitää katseensa vain nöyrästi maassa ja tajuan heti että minunkin olisi pitänyt, sillä toisen naisen taluttaja huomaa heti kaiken ja sanoo siitä minua taluttavalle vartijalle: "narttusi vilkaisi minun narttua". Minun vartija vastaa siihen: "selvä kiitos tiedosta." jatkamme matkaa ja saavumme johonkin huoneeseen, jossa en paljon enää uskalla katsella. Vartija nostaa minut lantion kohdalta jonkun metallipuomin päälle, niin että peppuni on täydellisesti esillä ja pystyssä. Hän ottaa käteni sitoo ne selkäni taakse ja nostaa kädet kohti kattoa ja sitoo sieltä tulevaan naruun niin että kädet ovat tiukasti kohti kattoa. Sitten hän sitoo jalkani erilleen puomin jalkoihin. Nyt en voi tehdä enää mitään. "lasket iskut" mies sanoo. Odotan ensimmäistä iskua kauhulla ja se onkin melko kova ja tulee esillä olevaan neitsyt peppuuni jollain kepillä. "yksi" sanon. "alusta!" mies karjaisee heti ja lyö taas. "yksi" sanon ihmeissäni "alusta!" mies karjaisee taas ja lyö vähän ajan päästä. "yksi" sanon taas mutta mies vain karjaisee "alusta!".

Sitten muistankin että aina kun puhun piti sanoa herra. Kun mies lyö seuraavan kerran sanonkin jo "yksi, herra" mies lyö uudestaan ja uudestaan ja minä lasken. 20 kohdalla peppuani kirvelee jo iskut, mutta jatkan vain laskemista. Mietin monta iskua olen hankkinut. Lyönnit jatkuvat ja jatkuvat kunnes ollaan 50 kohdalla. Kiristän jo hampaita kipu on sietämätöntä jo. Lyönnit jatkuvat ja jatkuvat. 80 kohdalla en enää tunne pikkupeppuani, mutta minun on vain laskettava. 100 kohdalla lyönnit vihdoin loppuvat. Huoahdan helpotuksesta. Vihdoin se on ohi. "sitte vielä päivän normaaliannos" mies sanoo ja valahdan kalpeaksi. Toisaalta enhän tunne enää pepullani juurikaan, joten ei se niin kauheaa toisaalta ole.

Mietin paljon on päivän normaaliannos. "lasket edelleen" mies sanoo ja odotan jo ensimmäistä iskua, mutta sitä ei tule. Peppuni tunto herkistyy jälleen ja nyt se on todella arka ja sitä mies taisikin odottaa. Ja lyönnit alkavat taas mutta nyt ne tuntuvat tulevan kovempaa. Nyt ne sattuvat jo todella sietämättömästi. Onneksi ne loppuvat 20 kohdalla ja minut irrotetaan. Olen taas kontallani maassa ja vartija ottaa talutushihnan ja lähtee huoneesta. Menemme yhdet metalliristikkorappuset ylös. Toisen kerroksen käytävä on täynnä lokeroita ja häkkiovia. En kuitenkaan uskalla tarkempaan tiirailla niitä. Mies taluttaa minua pari metriä. Tajuan kauhukseni että joudun tuollaiseen lokeroon. Sen leveys on ehkä 70 senttiä, korkeus metrin ja syvyys 1.9 metriä joten tilaa ei ole paljon. Vartija työntää minut koppiin pää edellä. Lattia on hieman pehmennetty. Paikka on todella ahdistava. "herätämme sinut kyllä" vartija sanoo ja lukitsee häkkioven kiinni. Jään melko pimeään koppiin joita tajuan olevan koko 2 kerroksen seinien täynnä. Nukahdan sinne mutta mitä onkaan seuraavan päivän ohjelmassa? Haluutteko tietää?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute