Herkku-puhelin
Ensimmäinen kokemus
Tyttö

Oli lauantai-ilta, ja ystäväni Kari istui huoneessani olevalla ainoalla tuolilla. Olimme olleet ystäviä jo teini-vuosista saakka, ja siitä saakka olemme jatkaneet samoilla linjoilla, vaikka matkassa on ollut esteitäkin.

Nyt Kari oli luonani kylässä koska olin juuri palannut pitkältä matkalta emmekä olleet nähneet aikoihin. Tilanne oli muutenkin erikoinen sillä minä olin pitkästä aikaa sinkku toisin kuin hän joka seurusteli vakavasti. Tarkoituksemme oli lähteä baariin ja juhlistaa paluutani. Joimme punaviiniä ja pelasimme monopolia. Tunnelma oli vapautunut ja nautimme todella toistemme seurasta.

Kari oli aina ollut mielestäni komea ja luonteeltaan kiehtova. Olimme yrittäneet seurustella joskus nuorina, mutta silloin kummatkin olivat vielä liian ujoja ja nuoria kokemaan mitään todellista. Sen jälkeen emme koskaan saaneet uutta tilaisuutta yrittää. Omasta mielestämme olimme ystäviä, vaikka kaverini vihjailivatkin aina välillämme olevan jännitteen olevan ilmiselvää. Tiesin kuitenkin että Kari oli tehnyt valintansa seurustellessaan Tuulian kanssa. Itse en ollut vielä tavannut sitä oikeaa ja vaikka olinkin jo 19-vuotias olin ollut miehen kanssa vain kerran aikaisemmin, ja sekin humalainen sekoilu oli niin lyhyt ja muistikuvat siitä olivat hämärtyneet seuraavaan aamuun mennessä.

Punaviinipullo hupeni yllättävän nopeasti ja seuraavaa avatessa saatoin jo tuntea olevani humalassa. Monopoli pelimme oli jo kauan ollut kriisissä ja näytti siltä että olimme unohtaneet säännöt ja nauroimme sille. Kari siirtyi tuolilta sängylle ja nauroi että minusta huomaa aina koskaan olen saanut enemmän kuin lasillisen viiniä. Selityksenä oli kuulemma punottavat poskeni. Tästä alkoi taas leikkimielinen sanailu siitä että hänellä on usein tapana sanoa asioita liian suoraan minusta. Kari lisäsi kuitenkin että ne punottavat todella kauniilla tavalla. Vaikka olimmekin hyvät ystävät niin häkellyin jo näistä sanoista. En osannut ottaa häneltä vastaan minkäänlaisia kohteliaisuuksia. Hänen kanssaan olin edelleen se ujo tyttö, joka ei uskaltanut ottaa askeleita pidemmälle.

Häkellyksissäni kaadoin lisää punaviiniä Karin lasiin ja samalla onnistuin läikyttämään suurimman osan siitä paidalleni. Kari alkoi nauraa ja totesi minut ikuiseksi koheltajaksi. Johtuiko sitten punaviinistä tai siitä että huoneessani ei yksinkertaisesti ollut mitään mihin piiloutua, päätin kuitenkin vaihtaa paitani hänen edessään. Ystävällisesti hän lupasi tietenkin sulkea silmänsä ja olla avaamatta niitä ennen kuin annan luvan. Vaihtaessani valkoista t-paitaani päältäni huomasin että push-up rintaliivinikin olivat samassa punaviinissä. Päätin vaihtaa samalla nekin ja vaihdoin ylleni mustat läpinäkyvät pitsi-rintaliivit. Hämmästykseni huomasin ajattelevani Karia ja salaa toivoin että hän katsoisi. Suljin silmäni ja nojasin kaapin ovea vasten ja kirosin ajatuksiani. Avattua silmäni huomasin Karin katsovan minuun. Vedin nopeasti pinkin topin ylleni ja naurahdin ja sanoin jotain käsittämättömän kevyttä ohittaakseni tilanteen. En voinut kuitenkaan olla huomaamatta Karin yritystä peittää etumuksensa tyynyllä koska selkeästi hänen elimensä oli reagoinut tilanteeseen.

Tilanne oli vaivautunut ja en tiennyt enää mitä sanoisin tai miten käyttäytyisin. Monen vuoden ystävyytemme oli kadonnut kuin taivaan tuuliin ja minusta tuntui taas samalta kun ensi kertaa kun olimme jääneet teineinä kahdestaan hänen huoneeseensa. Silloin tilanne oli loppunut kiihkeään suutelemiseen ja siihen kun olin pelästynyt hänen kätensä kosketusta rintani päällä. Päätin laittaa musiikkia soimaan. Tunsin että olemme vangittuina tähän huoneeseen jonka tunnelma alkoi käydä koko ajan hallitsemattomammaksi.

Yritin kuitenkin järkeillä tilannetta ja selitellä itselleni että kaikki hallinnassa. Olimmehan olleet ystäviä jo kauan ja hän seurusteli onnellisesti. Mielessäni pyöri kuitenkin vain hänen polttava lyhyt katseensa ja mielikuvitukseni ei tuntunut jättävän minua rauhaan. Karikin yritti kovasti peittää tilanteen ja alkoi kysellä yksityiskohtia matkastani. Tunnelma vapautui vähän mutta liian usein jäimme katsomaan toisiamme silmiin. Kuin vahingossa Karin käsi hipaisi reittäni ja hän katsoi edelleen silmiini. En osannut reagoida. Tunsin itseni täysin avuttomaksi mutta kiihottuneeksi. Miten yksi kosketus sai minussa aikaan niin voimakkaita tunteita.

Karin katse oli kiihkeä ja vaativa. Tiesin että hän jätti seuraavan siirron minulle. En osannut muuta kun katsoa häntä takaisin varmasti täysin hölmön ja avuttoman näköisenä. Kuin ratkaistakseen tilanteen hän sanoi minun näyttävän todella hyvältä ja seksikkäältä, ja että minun mieheni täytyy olla todella onnekas.

Aivan kuin olisin odottanut noita sanoja koko elämäni juuri häneltä, tai siltä minusta ainakin tuntui. Istuimme vastakkain sängylläni, ja siirryin hajareisin istumaan hänen syliinsä hänen nojatessa seinään. Tunsin kuinka koko kehoni oli kiihottunut äärimmilleen, vaikka välillämme ei ollut vielä tapahtunut edes mitään. Suutelin häntä hellästi suulle, ja taas minut valtasi sama ujous. Katsoin Karia silmiin ja kuin ymmärtääkseen avuttomuuteni hän päätti ottaa ohjat käsiinsä. Hän suuteli minua takaisin hellästi, työntäen kuitenkin kielensä pian vaativasti suuhuni yllättäen minut täysin. Miten olin unohtanutkaan miten hyvältä hänen huulensa tuntuivat omiani vasten! Hän näykki alahuultani ja siirsi pian vaativat suudelmansa kaulalleni.

Tunsin olevani kuin tulessa ja nyt Karin kädet koskettivat rintojani. 'Tähän asti me viimeksi pääsimme' Kari sanoi ja katsoi minua kysyvästi. En edelleenkään osannut vastata mitään, mutta yllätyksekseni huomasin ottavani itse toppini pois, paljastaen terhakkaat rintani. Kari jatkoi suudelmiaan kaulallani ja avasi push-uppieni hakaset. Tunsin suorastaan tyrkyttäväni kiihottuneita nännejäni Karin suuhun. Kari vastasi kiihkooni näykkimällä kovettuneita nännejäni niin että kuulin itseni voihkivan kivusta ja mielihyvästä jo nyt. Tunsin Karin täyteen mittaan paisuneen elimen omaani vasten ja halusin päästä tutustumaan siihen paremmin heti.

Kari kaatoi minut sängylle makaamaan ja suuteli minua kaulalle ja suulle siirtyen suutelemaan vatsaani. Samaan aikaan hän avasi housuni ja riisui ne päältäni. Tunsin kuinka pienet mustat stringini olivat jo märät kaikesta kiusoittelusta, ja halusin Karin sisääni nyt heti. Samaan aikaan minua nolotti oma kokemattomuuteni ja tunsin itseni jälleen avuttomaksi. Kari aisti varmasti tämän ja riisui itseltään housunsa ja boxerinsa itse pois. Hänen kalunsa oli juuri sellainen kuin olin unelmoinut. Kari näytti olevan todella kiihottunut laskeutuessaan takaisin viereeni ja hivellessään reisieni sisäpintaa. Hän kiusoitteli minua sormillaan kuljettaen niitä stringieni reunoja pitkin eksyen välillä niiden sisäpuolelle. Vihdoin hän siirsi stiringini pois tieltä ja alkoi kiusoitella häpykumpuani sormillaan. Tässä vaiheessa valuin kosteutta ja janosin lisää hänen kosketustaan. Tunsin kuinka kaksi hänen sormeaan upposi sisälleni ja en voinut välttää voihkaisemasta ääneen. Hän jatkoi klitoriksellani leikkimistä ja huomasin kuinka hinkkasin itseäni hänen vahvaa kättään vasten.

Tunsin kuinka orgasmini oli jo lähellä, mutta Kari hiljensi aina tahtiaan kun huomasi minun olevan liian kiihottunut. Lopulta en enää kestänyt tilannetta vaan rukoilin häntä laittamaan ihanan elimensä sisääni. Kari tuli päälleni ja tunsin kuinka jotain suurta ja lämmintä upposi sisälleni vähitellen. Kari katsoi minua kiinteästi silmiin ja laittoi elimensä vieläkin syvemmälle. Hän lisäsi tahtiaan ja nyt tunsin hänet kun hän työnsi elimensä nopeasti ja rajusti sisääni. Tunsin voihkaisevani jälleen, ja aloin huolestua että vanhempani alakerrassa kuulevat tämän. Olin kuitenkin liian kiihottunut tehdäkseni asialle mitään.

Kari näytti tietävän täsmälleen mikä tekee minut hulluksi kiihkosta. Juuri kun olin alkamassa lähestyä huippuani hän käänsi minut mahalleni ja pyysi minua nousemaan nelinkontin. Tunsin oloni jälleen noloksi ollessani siinä nelinkontin, mutta tuntiessani Karin jälleen sisälläni en enää välittänyt. Nyt tunsin hänet sisälläni entistäkin syvemmällä. Nyt kuulin jo hänenkin äännähtelynsä ja hänen kätensä rinnoillani puristelivat nännejäni entistä kovemmin.

Tunsin orgasmini tulevan ja aloin tärisemään hänen allaan. Ilmeisesti pidin myös suurta ääntä sillä tunsin Karin katkonaisen hengityksen korvassani sanovan 'hyss kulta, herätetään muuten pian koko talo'. Hän tarjosi tyynyä minulle ilmeisesti avukseni tukahduttaa liian innokas ääntelyni. Minusta tuntui kuin orgasmini olisi jatkunut ikuisuuksiin ja kun vihdoin tunsin itseni hieman rauhoittuneen. Tunsin Karin hengityksen jälleen korvassani: 'Tunnut Kaisa niin hyvältä ja tiukalta. Tämä ei vielä ilmeisesti ole liian tuttua sinulle'.

Ennen kuin ehdin vastata hän oli jo asettelemassa tyynyä mahani alle. Olin vieläkin liian sekaisin kokemastani nautinnosta että en edes ehtinyt ymmärtämään mitä hän oli tekemässä. Kari oli ottanut yöpöydälläni olevan voidepurkin ja levitti sitä nyt käsiinsä. Tunsin jotain liukasta levittyvän pyllyni ympärille. Sitten tunsin Karin suutelevan ja hierovan pakaroitani. Se tuntui yllättävän hyvältä ja huomasin taas nesteideni valuvan reisiäni pitkin. Yhtäkkiä tunsin Karin sormen peräaukossani uppoavan sinne ihan varovasti milli milliltä. Ensimmäinen reaktioni säpsähtämien. Yritin vastustella ja yritin anella Karilta että ei saa, ja että en ole koskaan tehnyt mitään tälläistä. Aivan kuin Kari ei olisi kuunnellut yhtään puheitani hän jatkoi työntöjään lisäten nyt toisen sormen peräaukkooni.

Sormet tuntuivat kiihottavalta mutta samaan aikaan myös sattuivat. Olin lähes suuttunut koska Kari ei vaikuttanut kuuntelevan vastusteluitani. Yritin kääntyä ympäri, mutta Kari esti yritykseni kääntämällä toisen käteni selän taakse. 'Pääset tästä vapaaksi jos todella tunnustat että olet halunnut tätä siitä asti kun tapasimme'. Olin raivoissani, mutta minähän en tunnustaisi. Samaan aikaan tunsin jotain kovaa, lämmintä ja suurta yrittävän työntyä sisääni peräaukosta. Yritin huutaa, mutta ymmärsin todella herättäväni vanhempani tekemällä niin, joten tyydyin puremaan Karin aikaisemmin tarjoamaa tyynyä.

Hänen elimensä upposi sisälleni hitaasti, mutta rentoutuessani suoleni tuntui antavan periksi ja tunsin sen uppoavan sisälleni. Kari työnsi elintään sisään hitain ja rauhallisin vedoin. Tunsin kuinka hän kiihdytti tahtiaan äännähdelleen kokoajan voimakkaammin. Hieroin samaan aikaan omaa klitoristani ja tunsin kuinka olin itsekin saamassa jo toisen orgasmin. Karin elin sisälläni sattui mutta kiihotti mielettömästi samaan aikaan. Tunsin kuinka saavutin huippuni huutaen villisti jotain käsittämätöntä tyynyäni vasten. Karikin oli lähestymässä huippuaan ja viimein tunsin kuinka lämmintä nestettä suihkusi sykäyksittäin sisälleni.

Kari kaatui päälleni ja makasimme siinä viisi minuuttia. Olin raivoissani Karin tottelemattomuudesta, mutta samaan aikaan oli hämmentynyt ja nolostunut ystävyytemme saamasta käänteestä. Jälleen kuin aistien tämän Kari pyöräytti minut itseään vastan ja katsoi silmiini tutkistellen. 'Kiitos Kaisa. Tuossa äsken kiihkoissasi yritit sanoa jotain mutta sanasi hukkuivat tyynyysi niin taidan arvata mitä se oli'. Olin ihan ulkona enkä ymmärtänyt mitä Kari tarkoitti. 'Olisko se ollut jotain että minä Kaisa olen halunnut tätä ensi hetkestä saakka', Kari hymyili ja katseli päälleni tutun kiusoittelevasti.
Vastaukseksi suutelin hänen kaulaansa, ja siirryin yhä alemmas. Nyt olisi minun vuoroni näyttää mitä minä osaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute