Herkku-puhelin
Vanhemmat herrat
Pantavana

Netin kautta sain yhteyden kahteen bi -henkiseen varttuneempaan herrasmieheen eli 50 -vuoden rajapyykin ohittaneisiin, jostakin syystä tunnen vetoa vanhempiin herroihin, joiden toiveena oli saada väliinsä hieman nuorempi sporttinen bi -mies ...

Olin saanut kutsun toisen miehen asunnolle, johon saavuin sovittuna ajankohtana joulukuun alussa alkuillan hämärtyessä Helsingin yllä .

Reippaasti ovikelloa soittaen ja vatsanpohjassa hieman perhosia odottelin oven avaamista . Olen 4-kymppinen kaveri ja vaikka minulla bi -henkisenä onkin jonkin verran mieskokemuksia niin kimpasta olin jäänyt paitsi.

Kolkuttavalle ja tässä tapauksessa, ovikelloa soittavalle avattiin ja pääsin sisään - käteltiin ja siirryin tilavaan olohuoneeseen - jossa toinen miehistä odotteli, kävin istumaan isolle kulmasohvalle toisen herroista istuessa toisella puolella ja toisen toisella puolellani , joimme kahvia ja keskustelu kääntyi luonnollisesti niiden tarpeiden pariin , joiden vuoksi oli heidän luokseen tullutkin .

Omaan avoimen luonteen ja niinpä nousin ylös, riisuin itseni miesten edessä - hyväksyvä murahtelu sohvalta kertoi, että miehet olivat tyytyväisiä näkemäänsä - pyysin heitä vapauttamaan itsensä vaatteistaan ja he tekivät työtä käskettyä .

Kumarruin sohvalle ja otin vasemmanpuolimmaisen herran kullin käteeni, ohjasin sen huulieni väliin aloittaen runkata kyrvän vartta samalla, kun suuni imi munaa voimallisesti - tunsin kuinka oikealla istunut herra kosketteli minua sivulta , asettauduin polvilleni sohville ja avasin takamukseni kohden toista miestä - tämä upotti kasvonsa pakaroitteni väliin , tunsin kielen seikkailevan anuksellani samalla , kun kiihdytin runkkaamista toisen kyrvän osalta - kyrpä seisoi suussani kovana , kun kaksi sormea painui anukseeni rasvattuina hitaasti , mutta varmasti ... kurkistin ylös ja näin kiiman edessäni olevan miehen silmissä , vedin kovan kyrvän ulos suustani ja pyysin häntä upottamaan kalun minuun ,

asettauduin sohvan reunalle ja pyllistin, tunsin sormien koskettelevan minua ja sitten terska painui vasten aukkoani hitaasti sitä venyttäen ja viimein sisään muljahtaen ... olin huutaa kiimasta kun kalu painui sisälle syvälle minuun ... samalla anukseni käsittelyn aloittanut mies työnsi oman velton , mutta paisumassa olevan kyrpänsä huulieni ulottuville ja minä imaisin sen heti suuhuni .

Kyrpä porautui perseeseeni yhä uudelleen ja uudelleen, toinen pumppasi suuhuni ja minä nautin kahden miehen naidessa minua estottomasti ja hartaudulle - puskin persettäni vasten takana työntelevän miehen lantioita ja voin vain kuvitella kuinka hyvältä naisesta voi tuntua kun hän kiimaisena päätyy useamman miehen naitavaksi - ja huutaessa heitä nussimaan häntä yhä rajummin

Takana työskentelevän miehen hengitys oli käynyt katkonaiseksi ja yhtäkkiä hän vetäisi kyrpänsä minusta ja käänsi minut miltei väkivalloin ympäri torpaten kyrpänsä suuhuni - en erityisesti pidä paskasta ja onnekseni oli valmistautunut tähän hyvin, pitämällä hieman paastoa ja huutelemalla suoleni useaan kertaan kuluneen päivän aikana ja vielä aivan viime metreillä - hieman kirpeä ja rasvainen maku täytti kyrvän muodossa suuni ja estoitta aloin runkata kyrpää suullani , kun toinen miehistä jo nosti pakaroitani ylös tunkeakseen oman kyrpänsä anukseeni... tunsin suussa olevan kyrvän sykkivän ja miehen ottaessa minua tiukasti kiinni takaraivosta tiesin saavani mällin suuhuni - ensimmäinen satsi , toinen satsi , kolmas satsi ja kyrpä sylki vieläkin spermaa ja sitä pursusi huulieni lomasta leualle ja suuni tuntui täyttyvän niin kyrvästä kuin spermastikin äärimmilleen vaikka yritin niellä koko ajan - mutta siltikin nautin toisen kyrvän paukahdellessa tiukassa anaalissa ja lähestyessään omaa huippuaan mielettömästä tahkoamisesta päätellen -vedin veltostuvan kyrvän suustani ja käännyin katsomaan taaksepäin ja samalla minua naiva mies sai oman huippunsa kuoruttaen spermallaan suoleni syvimmätkin mutkat ja minä nautin siitä, että olin saanut munaa oikein kunnolla niin suuhun kuin anukseenikin ... ja sain vielä lisääkin saman illan aikana ... sillä tämä ei ole fantasia vaan tosi tarina !

En ole sittemmin herroihin törmännyt, mutta edelleen toiveissa elää, että pääsisin useamman herran käsittelyyn saunaillan merkeissä...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute