Herkku-puhelin
Anni
Kaiser

Perjantai-illalla päätin soittaa kauniille sekä maailman parhaan perseen omaavalle naiselle, Annille, jota en kuitenkaan koskaan ole päässyt panemaan. Pyysin Annia kämpilleni katsomaan leffaa ja yllätyin, kun hän suostui. Kävin suihkussa ja laittauduin valmiiksi, kun samassa ovikello soi ja Anni seisoi siellä seksikkäämpänä kuin koskaan. Pyysin hänet sisään ja kysyin jos hän haluaisi jotain syötävää tai juotavaa. Hän kysyi jos juotavaa olisi ja kerroin hänelle, että minun viinakaapissani olisi hieman salmiakkikossua. Anni piti ajatuksesta ja kaadoin meille drinkit ja otin pullon mukaan, kun siirryimme olohuoneen puolelle katsomaan elokuvaa.

Naukkailimme salmaria siinä samalla kun elokuvaa katsoimme ja pian huomasinkin, että olimme juonut melkein koko pullon. Minä olin juonut jonkin verran enemmän mutta isokokoisempana se ei minua hetkauttanut niin paljoa kuin Annia. Piakkoin olin huomaavinani Annissa juopumuksen merkkejä ja minua rupesi viinan vaikutuksesta himottamaan ja kysyin "Eikö sulla oo kuuma?" koska olin salaa ennen leffan alkua pistänyt patterit täysille kun olin huomannut Annilla paksun, mutta erittäin seksikkään villapaidan. Anni vastasi tähän hieman juovuksissa että "Joo, eikai haittaa jos otan paidan pois?", no ei tämä tietenkään minua haitannut vaan autoin Annilta paidan pois. Ajattelin tehdä siirtoni tässä kun Anni oli jo hieman juovuksissa. Ojensin käteni mukamas ottamaan jotain Annin vieressä olevalta pöydältä (istuimme samalla 3 hengen sohvalla) kun käteni "vahingossa" osui Annin rintaan. Pyysin tätä anteeksi että Anni varmasti huomaisi. Annilla oli enää päällään seksikäs toppi ja sen alla rintsikat. Anni oli kuppikokoa C joka oli minulle ihan riittävästi. Ei liian suuri eikä liian pieni vaan sopiva. Hän vastasi pahoitteluuni sanomalla "Ei se mitään... hyvältähän se tuntu." Tästä kullini rupesi kovettumaan ja rohkaistuin. Otin Annin rinnan käteen nyt ja puristin sitä hellästi. Siitä hän ilmeisesti piti, koska hän rupesin hieromaan kulliani farkkujeni lävitse. Siirryin lähemmäksi häntä ja suutelin intohimoisesti häntä huulille ja kielemme kohtasivat ja tutkivat toistemme suita imien. Siirsin toisen käteni Annin reidelle ja rupesin hieromaan hänen häpykumpuaan ohuiden housujen lävitse. Hänkin ilmeisesti alkoi kostumaan, koska pystyin näkemään hänen häpyhuulensa kireiden ja ohuiden housujen lävitse ja kullini rupesi seisomaan timantin kovana.

Aloitin hieromaan hänen häpykumpuaan ja sisäreisiään samalla kun puristelin hänen rintaansa ja nuolin hänen kaulaa ja suuta ja kieltä. Ilmeisesti Anni oli himokkaampi (onko edes mahdollista?), koska hän avasi housujeni napit ja vyön ja rupesi hieromaan boksereideni ulkopuolta kullini kohdalta. Vapautin Annin topin olkahihnat hänen vyötärön tasolle ja laskin sitä niin paljon että hänen rintsikkansa ja rintansa tulivat näkyviin. Tämän jälkeen avasin rintsikoiden hihnan selän takaa ja paljastin upeat ja täydelliset rinnat, joita aloin nuolemaan saman tien. Rintojen nännit kovettuivat heti ja imin niitä hetken aikaa ja suutelin rintoja joka puolelta. Samaan aikaan Anni otti kaluni boksereiden sisältä ja katseli hetken 20 cm pituista varttani, jonka jälkeen hän suuteli hellästi terskaani ja otti sen ensin osittain suuhunsa ja imi hellästi, mutta voimakkaasti. Olisin voinut tulla housuuni jo pelkästään katselemalla Annia ja kun hän sitten otti kaluni kokonaan suuhunsa meinasin tulla! siihen paikkaan. Sain kuitenkin pidäteltyä itseäni melko kauan. Sitten Anni otti kullini ulos suustaan ja rupesi nuolemaan jäseneni vartta hullun lailla ja kupitti kivekseni käsiinsä ja nuoli niitäkin. Sanoin hänelle, että olin juuri tulemassa ja hän otti kullini suuhunsa ja mutisi jotain tyylin anna tulla vaan. Hän aloitti hirveän imemisen ja juuri kun olin laukeamassa Anni otti kaluni ulos suustaan ja piti sitä pienen matkan päässä naamastaan ja piti suutaan auki, kun ryöpsäytin suihkuni osittain hänen suuhunsa ja osittain naamalleen. Ryöppysin viitisentoista sekuntia yhtäjaksoisesti ja hän nieli kaiken minkä pystyin ja otti kullini suuhunsa vielä ja nuoli sen puhtaaksi.

Luulin että kassini olivat jo täysin tyhjät tuollaisen jälkeen, mutta Anni osoitti toisin. Aloitin taas hänen rintojensa nuolemisen ja kohta minulla seisoi taas kivenkovana. Otin hänen toppinsa kokonaan pois ja aloitin suutelun täyteläisiltä ja tanakoilta tisseiltä alaspäin aina vatsan tuntumaan, kunnes tulin housujen vyötäröille. Siirryin häpykummun kohdalle jossa häpyhuulet paistoivat housujen läpi enemmän kuin koskaan ja painoin kasvoni niitä vasten, koittaen imeä housujen läpi. Tätä hetken tehtyäni avasin housujen napin ja vetoketjun ja hiljalleen hivutin ne pois Annin jalasta. Enää hänellä oli päällään stringit, joihin naamani seuraavaksi päätyikin. Pystyin tuntemaan kosteuden housujen läpi ja haistoin mitä ihanimman tuoksun, josta olin haaveillut yli kymmenen vuotta: Annin pillumehut. Venytin Annin stringejä hieman sivuun ja painoin kieleni hänen häpyhuulilleen ja nuolin pillun ympärystä siinä hetken. Tämän jälkeen en enää voinut odottaa ja riisuin stringit ja eteeni paljastui maailman kaunein näky: täysin alaston Anni uhkeine rintoineen ja märkänä pillustaan. Tämä oli unelmieni täyttymys ja sukelsinkin saman tien pilluun. Aloitin nuolemalla taas häpyhuulia mutta sitte rupesin piikittelemään Annin klitorista kielelläni ja tungin kieleni niin syvälle kuin vain sain sen menemään. Pillu täyttyi nesteistä kun nuolin sitä läpikotaisin ja ahnaasti join kaiken mitä vain suuhuni sain. Anni voihki äänekkäästi ja huusi "Nuole mua!! Nuole kunnolla! Kohta mä tuun!" Ja ennen kuin huomasinkaan hän sai orgasmin suoraan suuhuni ja nuolin joka ikisen tipan pillunestettä mitä vain sain.

Tässä vaiheessa kaluni oli jo niin kova, että siihen melkein sattui. Kysyin Annilta kuinka paljon hän halusi minua ja vastaukseksi tuli "Tapan sut jollen nyt saa sua sisääni!" Ja mikäs minä olen noin hienoa pyyntöä torjumaan. Ajattelin, että kondomi olisi tärkeä tautien varalta, mutta sitten tulin toisiin aatoksiin, koska eihän noin kiimaista ja kireää vittua voi kokea minkään kumin läpi ja vinkkasin Annille, että hän menisi pöydälle makaamaan perse minulle tarjottuna. Hän teki työtä käskettyä ja siinä komeili hänen uskomattonman kireä vittu ja perse. En oikein tiennyt kummasta aloittaa, mutta sitten päädyin perinteisempään ja aloitin pistämällä terskani Annin häpyhuulille. Liikuttelin sitä siinä ees taas hetken ja sitten hellästi tungin sen sisään. Ikinä en ollut kokenut niin hienoa tunnetta, kun kyrpäni oli Annin kireässä vitussa puristuksissa.

Aloin aloittaa rauhallisen nytkytyksen ees taas, kun Anni päätti, että nyt mennään rajummin ja rupesi paukuttamaan itseään minua vasten hullulla tempolla. Siinä oli kulli kovilla, hirveän kireä vittu painu ulos ja sisään nopeaa vauhtia. Huudahdin että minulta tulee nyt ja Anni vastasi siihen "Pane mua vittuun! Tuu mun sisään nyt, vittu mä haluun sun spermat mun sisään!" ja samassa latasin lastini Annin mahtavan kireään pilluun ja hän sai samanaikaisesti orgasmin. Kummankin nesteet täyttivät pillun ja spermaa valui kummankin reisille ja lattialle. Annin vielä ollessa makaamassa pöydällä kumarruin ja nuolin hetken hänen pillua ja tyhjensin sen lemmenmehuista. Tämän jälkeen kullini oli aika lerpso, mutta minulla ei ollut mitään aikomusta lopettaa vielä tähän, olihan monia alueita vielä kokematta. Käänsin Annin polvilleen eteeni ja annoin hänen imeä hetken kulliani että se jälleen kovettuisi. Sitten pistin kaluni Annin rintojen väliin ja aloitin kiivaan vatkaamisen ihanien tissien välissä. Lopetin kuitenkin ajoissa ja asetin Annin selälleen makuulle sohvalle ja nuolin hetken hänen pilluaan siinä. Hivelin hänen reisiä jonkin aikaa ja ihastelin hänen posliiniksi ajettua pilluaan.

Tämän jälkeen avasin hieman hänen häpyhuuliaan ja asetin kullini jo märkään ja liukkaaseen pilluun. Se tuntui vieläkin jumalattoman ihanalta ja kireältä ja päätinkin nostaa Annin jalat olkapäilleni nautinnon maksimoimiseksi. Aloitin hiljalleen ees taas nussimisen ja kopeloin hänen rintojaan samalla. Panin Annin kireää vittua niin kovasti että melkein unohdin mitä minun piti seuraavaksi tehdä ja melkein tulin ennen aikojani. Otin kullini ulos kiima-aukosta ja menin istumaan sohvalle ja viittoilin Annille, että hän istuisi selin minuun päin kullini päälle. Näin tehtyään hän otti ylhäällä olevista kaapinreunoista kiinni ja aloitti kullini päällä hyppimisen. Otin hänen rinnat käteeni samanaikaisesti ja tunsin paineen puristuvan kyrvännuppiini. Kaadoin Annin sohvalle ja samassa mälläsin osittain hänen pilluunsa vielä ja vatsalleen sekä rinnoille. Anni rupesi hieromaan spermaa tisseilleen ja samalla nuoli sitä sormenpäistään, kun vielä lemmenmehuni ruiskuisivat hänen naamalleenkin. Tämän jälkeen hän ilmoitti, että tarvitsisi suihkun ja sinne hän menikin.

Odotin niin kauan että kuulin suihkun aukeavan ja astuin suihkuhuoneeseen sisälle nähdäkseni hänen ihanan vartalonsa ja minua alkoi saman tien himottamaan taas ja kullini seisoikin valmiudessa. Anni ei ollut vielä huomannut minua joten hiippailin hänen selkänsä taakse ja survaisin toisella kädelläni kaksi sormea hänen pilluun ja toisella kädellä kouraisin tissistä kiinni ja sanoin "Nyt saat alistua senkin pikkuhuora, koska mää en oo vielä lopettanu" ja ennen kuin hän ehti mitään tehdä olin työntänyt hänet lavuaaria vasten ja kullini oli tällä kertaa hänen kireän perseensä kohdalla. Venytin pakaroita hieman, että löysin paremmin persereiän ja tunginkin vielä pillumehuista liukkaan kullini hitaasti sinne, mutta puolimatkassa se luiskahtikin kokonaan sisälle ja Anni voihkaisi ääneen, mutta tukahdutin hänet laittamalla sormen hänen pilluunsa. Aloitin tasaisen vatkaamisen perseessä hänen voihkiessa samalla kivusta ja samalla uskomattomasta mielihyvästä. Tahtini kuitenkin nopeutui ja Anni tuli mukaan hakkaamalla persettään kulliani vasten aina vaan voimakkaammin. Kestin hänen hervottoman kireää persettään vain hetken tätä tahtia ja sanoin tulevani kohta. Anni käski minun ottaa kullini ulos perseestään ja tein tämän vastahakoisesti. Hän käski minun mennä makuulleen suihkun lattialle ja tein työtä käskettyä, jonka jälkeen hän lähes hyppäsi kyrpäni päälle ja pomppi siinä niin, että tunsin orgasmini tulevan.

Ensimmäinen ruiskaus menikin Annin kireään vittuun mutta tämän tuntiessaan hän nopeasti otti munani ulos ja laittoi kullini suuhunsa ja rupesi imemään vimmatusti niin, että hän samalla imi ja nieli jokaisen spermatipan. Tämä oli elämäni pisin orgasmi ja tuntui että se olisi kestänyt ikuisuuden. Olin sulkenut silmäni ensimmäisen ryöppyni jälkeen ja kun orgasmini vihdoin oli ohi, katsoin Annia ja huomasin että hänen naamalleen oli lennähtänyt runsaasti spermaa ja tissit sekä reidet valuivat tätä nestettä myös. Suutelimme vielä hetken ja kävimme! suihkussa yhdessä (pientä sormipeliä). Tämän jälkeen tein hänelle ehdotuksen ja siihen hän suostuikin: Nukuimme koko yön minun kullini hänen pillussaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute