Herkku-puhelin
Jutta ja kuuma yö...
SeksiKeksi

Oli lauantaiyö ja olin netissä n. klo. 01:20. Chattailin mukavalta vaikuttavan miehen kanssa, joka kertoi olevansa myös 18-vuotias, niin kuin minä. Pitkään hän oli jo pyytänyt, että voisimme tavata ja vihdoin suostuin. Sovimme tapaavamme huomenna klo. 01:00 stadissa. Odotin huomista niin paljon... Kuvittelin jo mielessäni minkä näköinen tuo heppu olisi.

Nukuin huonosti yön, enkä saanut häntä mielestäni pois. Aamulla olin niin sekaisin, että laitoin kännykkäni pakastimeen ja valutin maitoa leivän päälle. Kello tikitti ja hetki läheni koko ajan.

Tein aika lyhyen työpäivän kaupassa.

Kello oli 21:00 ja aloin valmistautua tapaamiseen. Treffeihin oli aikaa enää neljä tuntia ja ehkä olikin turhaa valmistautua näin aikaisin, mutta mitä kauemmin sen parempi.

Kun kello oli 00:30, lähdin liikkeelle. Mies oli sanonut, että hänet tunnistaa tummanvihreästä takista ja mustista nahkahousuista. Tunnistin hänet heti, mutta kauhistuin nähdessäni hänen olevan n. 50:ppinen!!!!!! Näinkö minä unta? Minäkin olin sanonut tuntomerkkini ja hänkin oli huomannut minut ja juoksi minua kohti omituinen virne kasvoillaan.

Tuo mies pyysi minua luokseen, enkä uskaltanut vastustella. Hän johdatti minut kotiinsa ja avasi oven. Siellä näytti tunkkaiselta, mutta en kauaa saanut tarkastella hänen kotiaan, kun hän vei minut makuuhuoneeseensa.

Mies otti esiin käsiraudat ja laittoi ne minun käsiini. Sitten hän kantoi minut sängylleen ja levitti minun jalkani haaralleen. Minua rupesi kiihottamaan, vaikka hän ei ollut se unelmien mies.

Mies riisui vaatteeni ja samalla omansa. Hänellä oli iso kalu, joka törrötti pystyssä minua kohti. En uskonut sen mahtuvan sisääni. Mies hyväili minua ja kosketteli kovia nännejäni. Hän siirtyi koko ajan alemmas ja hyväili myös klitoristani.

Odotin milloin hän työntäisi itsensä minuun...hän puheli rauhoittavasti ja suuteli karvaista alapäätäni. Miten ihanaa se olikin!!!

Vihdoin se tapahtui...mies työntyi ahnaasti sisääni ja rupesi tekemään hitaita naintiliikkeitä. Tunsin hänen kohta laukeavan, niin kuin tekikin. Hän siis nautti tästä myös. Yhä rajummin työnnöin hän jatkoi nussimista. AAAAHHH!!! FANTASTISTA! Tämä oli ensimmäinen kertani ja aivan ihana sellainen, vaikka pimppini olikin tiukka.

Hän työntyi vielä kerran ja sitten lopetti. Mies suuteli minua vielä ja otti raudat pois. Sitten hän veti yhden pimppikarvani muistoksi tästä ihanasta yöstä ja toivotti minulle hyvää loppuyötä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute