Herkku-puhelin
Mökillä
VIERASTA

Minä ja vaimoni olimme mökillä ja pyytäneet sinne tuttava pariskunnan Kallen ja Jaanan hieman juhlimaan.

Ilta meni mukavasti kunnes tavan mukaan vieras pariskunta alkoi riidellä keskenään sen seurauksena, että ystäväni Kalle lähti yllättäen luultavasti kotiinsa.

Jäimme kolmisin mökille ja mieliala kohosi iltaa myöten takaisin ihan hyväksi. Mielessäni vilisi kyllä ajatus tuon vaimoni kaverin panemisesta, vaikka kimpassakin... Jaanalla on pitkät hyvin vaaleat hiukset ja pystyrinnat ja ihana pyöreä perse. Pituutta hänellä on vaivaiset 155 cm.

Juttelimme keskenämme mitä mukavimpia asioita mutta kun tuli nukkumaan meno aika, minulle selvisi että mitään kimppakivaa ei tule, sillä vaimoni meni minuakin kehottaen nukkumaan. Ennen sänkyyn menoani sanoin leikilläni Jaanalle, että muistaa nukkua housut jalassa ja jalat kiinni yhdessä, muuten voi tulla vieraita sisälle.

Vaimoni nukahti ja itse haaveilin viereisestä huoneesta enkä saanut unta. Nousin ylös ja menin tupakalle ulos. Ohittaessani viereistä huonetta kurkkasin Jaanan sänkyyn ja totesin että hänellä ei ollut mitään päällään! Jaana "nukkui" rinnat paljaana ja jalat täysin harallaan, pillu avoinna...

Ehkäpä hän leikillään minua härnätäkseen, ajattelin... ja menin kuitenkin sisään huoneeseen. Kaluni seisoi kuin jäätynyt hk:n sininen. Polvistuin sänkyyn ja nuolaisin kielelläni tuota ihanaa vakoa. Jaana levitti hieman lisää jalkojaan ja kielelläni yritin tunkeutua mahdollisimman syvälle. Nuoltuani Jaanan reidetkin en malttanut enää odottaa vaan nousin Jaanan päälle ottaen hänen jalkansa käsiini painaen ne hänen korviensa tasalle ja yritin työntää kaluni sisään.

Tunne oli kuin työntäisi kalua kaljapullon suusta sisään. Terska ei millään mennyt sisälle kuin ehkä yhden sentin ja tunsin kuinka pieni pillu Jaanalla oli.

Vaikka Jaanan jalat oli täysin levällään pylly hieman noussut sängystä minua kohti, niin kalua sai survoa sisään tosissaan. Pikkuhiljaa tunsin kuina kalu alkoi liikkua sisään päin ja Jaanan kasvot olivat kauhistuneen oloiset, hieman irvessä... kaluni lipui sisään syvemmälle ja syvemmälle...kunnes pääsin pohjan asti. Tuolloin Jaanan ilmeestä sain kuvan, että ei ollut hyvä.

Vedin kaluani pois päin hiljakseen ja Jaanan ilme muuttui kiihottuneeksi...tätä jatkoin hiljalleen, työnsin kalua hiljaa sisälle ja hiljaa ulos kunnes tuo reikä oli hieman suvaitsevaisempi. Kun kyrpä meni sisään ja ulos vain vähän enää kiristäen varttani aloitin pyörittämisen. Tullessani sisään pyöritin persettäni kalun käydessä pillun seinämät läpi, pohjaan asti. Sitten vedin kalunki ulos ja katsoin...

Kyrpäni ei ollutkaan käynyt pillussa, vaan Jaanan perseessä! Eipä ihme että kiristi... Persereikä oli kaluni edessä pyöreänä reikänä. Katsoin Jaanaa joka katsoi minuun, olimme hiljaa. Jaana oli varmaankin luullut että tahallani panin häntä perseseen... Työnsin kalun takaisin perseeseen ja jatkoin panemista tuohon reikään katsoessani Jaanaa koko ajan silmiin. Olin hyvin kiihottunut ajatellessani, että Kallen eukko sai nyt munaa perseeseen ja oma vaimo nukkui kuorsaten sängyssämme.

Laitoin Jaanan kädet hänen jaloilleen siten, että hän sai pitää nyt itse jalkojaan levällään ja itse pidin häntä tukasta kiinni sänkyyn painaen alaspäin. Panin kiihtyvällä tahdilla ja lässähtely kuului hyvin selvästi. Jaana huohotti hieman tuskasta ja nautinnosta itse katsoessani häntä "silmiin" työntäessäni kaluani Jaanan perseesen... Se minua nyt kiihotti. Runsaan 10 minuutin kuluttua tunsin, että nyt minua ei pidättele enää mikään ja voimalla tulin sisään. Kalu nyki ja nyki Jaanan perseessä ja tunsin kuinka se sylki kuumaa nestettä tuohon reikään...juurta myöten sisällä.

kun vedin kalun pois perseestä, Jaana piti yhä jalkojaan korviensa tasalla ja odotti että tuon hänelle pyyhkeen... katsoin kuinka spermaa valui hänen perseestään ulos, sitä valui ja valui...en kerinnyt tuomaan pyyhettä, tuon lakanan ,joka oli heidän, hän joutuisi pesemään salassa. Kuivasin kotvan kuluttua kaluni lakanaan ja kun Jaanakin oli valmis ja hän istui vuoteen reunalla minun seistessä siinä edessä... työnsin vielä seisovan kaluni hänen suuhunsa. Eihän se mennyt kuin terskan verran, mutta siinä sitten nyin häntä suuhun pitäen takaraivosta kiinni, ihanista vaaleista hiuksista. Toista kertaa en saanut ja menin nukkumaan.

Aamulla heräsin siihen, että kahvi valui ja Oma vaimoni otti parhaillaan kyrpääni suuhunsa työntäen sitä paljon syvemmälle kuin Jaana...vatkaten kädellään samalla kyrpäni vartta. Ei mennyt kuin muutama minuutti kun sain ja vaimoni tapansa mukaan otti kaiken suuhunsa, niellen niitä mitä tuli. Katsoin ovelle ja näin Jaanan hiippailevan keittiöön hakemaan kahvia, hänen katsoessaan touhujamme...hieman hymyillen vaimoni juuri niellessä spermaani.

Nousimme ylös ja toivotimme hyvät huomenet toisillemme ja joimme kahvit ulkona tupakkaa poltellen. Mielessäni jyräsi ajatus, että saisinpa molemmat yhtä aikaa... Ehdotin että olisimme vielä yhden yön, kun tuota oluttakin jäi vielä noin paljon. Niinpä jäimmekin ja koko päivän aikana juttelin naiselle tuon tuostakin ryhmäseksistä kaljapullo kädessä ja iltaa myöten näytti siltä, että vaimoni haluaisi sitä kokeilla, mikäli "se" tulisi kuin itsestään. Pidin huolta siitä, että "se" tuli kuin itsestään.

Taputtelin kädelläni Jaanan persettä hänen nähten ja kyllä Jaanalla olikin sellainen ihana pyöreä perse, jota kaikki katsoivat! Välillä taputtaessani Jaanan peffaa, näytin kielläni vaimolleni nuolemisen merkkejä eikä enää mikään jäänyt sattuman varaan. Niinpä sitten talutin kummankin naisen sänkyyn ja oltuamme alasti, laitoin Jaanan selälleen jalat levälleen ja Vaimoni häntä nuolemaan perse pystyssä. Katsoin kuinka Jaana nauti tuntemastaan ja näkemästään, minun pannessa vaimoani takaapäin hänen nuollessaan Jaanan pillua. Sitten naiset vaihtoivat paikkaa ja nyt panin Jaanaa pilluun, joka tuntui yhtä tiukalta kuin edellisyönä tuo persereikä. Vaimoni katseli nyt, kuinka hänen miehensä panee vierasta akkaa joka nuolee nyt hänen pilluansa...

Laitoin molemmat naiset kontilleen sänkyyn ja panin vuorotellen heitä mihin reikään sattui... perseesen ja pilluun ja aivan siis miten sattui. Nyt ei tarvinnut pelätä etä joku kuulisi ja sen mukaan naiset vuorotellen huusivatkin...toisinaan toisiaan suukotellen, tai lähinnä kieletellen. kun tunsin että saan, kysyin kumpi haluaisi saada...

Siinä kävi niin, että koska vaimoni otti aina spermat suuhunsa...annoin ne tulla hänen perseeseensä siten että kun vaimoni oli kontillaan sängyssä kalu perseessä, niin Jaana imi jalkojeni välissä pussejani.

Kun sitten sain kaikki laitettua perseeseen ja vetäessäni kalua pois vaimoni perseestä, syöksähti spermat suoraan Jaanan kasvoille...ja suuhun. Tuosta Jaana ei pitänyt, mutta lipoi kielellään osan suunpielestä suuhunsa niitä maiskutellen.

Sitten rojahdimme sänkyyn.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute