Herkku-puhelin
Syntymäpäivälahja
ilmapallo85

Hymyillen kävelen junalle, tästä alkaa reissuni. Jo junaan astuessa huomaan monet peittelemättömät kasvot, ihastuksesta hymyilevät. Nyt ne eivät kuitenkaan kiinnosta minua, nyt ajattelen vain kahta ihmistä, niitä, joiden luo olen menossa. Puin päälleni sinisen pitsikorsetin ja mustan minihameen, alle polvisukat ja kiiltävät sidottavat rintaliivit ja stringit. Kaulapannassa ja kovissa meikeissä naurahdan. Laitan ystävättärelle viestin: "käyn alkon kautta, tuun sitte"

Kun juna sitten tulee päämääräänsä, kävelen alkoon, haen pari pulloa viiniä. Myyjätär iskee minulle silmää. Nähdessäni seksipuodin, en voi vastustaa kiusausta, käyn ostamassa sormusmallisen klitoriksen kiihottimen ja käsiraudat mukaani.

Tupakan pihalla polttamisen jälkeen lähden kipuamaan rappuset. hiukan pelättyäni pimpotan ovea ja kun avaat, hymyilen. Sinä et aavista mitään, tai ainakin näytät siltä kuin ottaisit minut vastaan ilman mitään odotuksia.

Puhumme tavallisia ja sinä kaadat viiniä. Ihmettelen aikani missä miehesi mahtaa olla, mutta en kuitenkaan kysy. Alkoholin vaikutuksen alkaessa juttumme syvenevät, ja pian huomaan keskustelevani kanssasi todella kiihottavia juttuja.

Kun menet jääkaapille, kävelen perässäsi, painan itseni sinua vasten, otan varovaisesti kiinni rinnoistasi ja suutelen niskaasi. Kun huomaan ettet aja minua pois, käännän sinut, suutelen ja annan käsieni vaeltaa ropallasi. Tunnen myös sinun kätesi rinnoillani. liikumme suudellen kohti sohvaa...

Aukaisen hameeni nopeasti ja tipautan sen päältäni. Samalla huomaan sinun ottaneen paidan päältäsi. Ihailen paikallani hetken, katson sinua lupaa kysyen ja kun luen sen silmistäsi, otan rintasi käsiini, suutelen sinua suulle, siirryn siitä kaulalle ja rinnoillesi. Otan nännisi suuhuni, kiusaan sitä kielelläni. Huomaan nännisi kovettuneen ja tyytyväisenä itseeni käyn toisenkin nännin kimppuun yhtä halukkaana.

Juuri silloin kuulen oven käyvän, miehesi saapuu. Hän huomaa meidät ja "mitäh helvet..." lause jää kesken kun hän huomaa mitä oikeasti tapahtuu. Tajuan virneestäsi ettet ole kertonut minun tulevan juuri nyt.. Lasken sinusta irti, haen viinilasini keittiöstä ja tulen takaisin sohvalle, istun tarkoituksella niin että te edessä suutelevat näette minut vahvuuksieni kanssa. Huomaan molempien katseiden menevän rinnoilleni joten laitan selkäni suoralle. Pian ehdotan että myös miehesi ottaisi lasin viiniä ja istuisi seuraksemme.

Maistelemme lisää viiniä, nautin hyvästä seurasta ja vilkuilen rintojasi koko ajan pitempään. Kun sitten miehesi hakee kameran, uskaltaudun suutelemaan sinua uudestaan, ja entistäkin kiihkeämmin. Huomaan salamavalojen välähtelevän nopeasti mutta en kiinnitä niihin nyt mitään huomiota.

Suutelen sinua joka puolelta, kaulalta, rinnoilta, vatsaltasi. Sidon kätesi kiinni sohvan taakse ja silmäsi huivillani, huokaan kun näen sinut siinä edessäni. Annan miehesi ottaa sinusta pari kuvaa, ja miehesi repii sinulta loputkin vaatteesi päältäsi, hän suukottelee sinua, minä katson vierestä enkä voi olla koskematta itseeni, huomaan jo päältä, kuinka märkä olen. Huokaan kun kosketan klitoristani, mutta toistelen sille: "sinun vuorosi ei ole vielä"

Kun miehesi antaa minulle tilaa, ja menee itse hetkeksi kauemmaksi vähentämään vaatteitaan, minä tulen lähellesi, hyväillen tartun sinuun, suudellen koko ajan alempaa.. suukottelen karvoituksen aluetta, mutta siitä loikkaan reisille, pohkeille, ja takaisin reisille. Suukottelen sisäreisiäsi. Suukottelen häpyhuuliasi ja kosketan kielelläni varovaisesti klitoristasi. Pian suukottelen sitä jo rohkeammin, huomaan taas salamien napsunan mutten anna sen vaikuttaa. Nappaan laukustani pienen leluni, asetan sen klitoriksellesi ja hymyilen maireasti kun huutaen laukeat. Lasken sinut irti sidonnoistani ja hymyilen. Miehesi katsoo meitä kiihkeästi, ja kävelemme toistemme ajatukset lukien sänkyyn.

Nyt sinä otat vallan, käsket miehesi suudella nännejäni, sillä aikaa kun itse otat miehesi kalun suuhusi, herkuttelet sillä kovana seisovalla kalulla. Taas siirrän käteni reisilleni, ja sieltä klitorikselleni, huomaan teidän näkevän ja se vaan innostaa minua jatkamaan. koskettelen itseäni avoimesti.

Lasket irti miehestäsi, otat rintani käsiisi ja suutelet minua, Miehesi innostuu ja yhtyy sinuun takaa. Huomaan ilmeistäsi että halusitkin asian menevän näin. Matelen altasi niin, että saan kieleni takaisin klitoriksellesi, ja kiellän ääneen sinua kieltämästä. annan kieleni elää ja kun laukeat, hymyillen hehkun: "onnea syntymäpäivänäsi"

Tässä tarinassa oli tarkoituksena saada ystävälle nautinto suuri, mutta se mitä sitten tapahtuikaan, mutta se onkin jo toinen tarina...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute