Herkku-puhelin
Hiihtolomalla 2
Jay Hendriks-65

Avasin silmäni. Olin torkahtanut viereesi. Päivän hiihtolenkki, ruoka ja rakastelu oli vaatinut veronsa.

Takkatuli oli hiipunut hieman, mutta tuotti yhä miellyttävää lämpöä. Katselin paljasta selkääsi ja lantion kaarta. Kuuntelin rauhallista hengitystäsi. Olit myös vaipunut uneen rakastelun jälkeen.

Makasit selin minuun päin peppu hieman tyrkyllä. Minun olisi tehnyt mieli koskettaa ihoasi, antaa käteni sivellä kapeaa vyötäröä ja tunnustella lantionkaarta.

Pakarasi muotoja oli miellyttävää katsella ja painoin hetkeksi pääni tyynylle. Tuijotin lumoutuneena valontanssia pakaroillasi.

Muistelin edellistä rakastelua. Muistelin, kuinka olin himoinnut sinua ja kuinka juuri ennen orgasmia tunsin melkein jotain selittämätöntä.

Katseeni ihaili pakaroiden väliä. Se veti minua magneetin lailla puoleensa. Hymähdin haluilleni ja suutelin toista pakaraa. Hymisit unissasi tai sitten näyttelit taitavasti nukkuvaa.

Kumarruin lähemmäs ja suutelin reisien sisäpuolia. Käsilläni levitin reisiä.

Makasit edelleen mahallasi peppu hieman pystyssä. Painoin kasvoni pakaroiden väliin.

Ynähdit ja tiesin sinun olevan hereillä. Lantiosi liikkui hieman parempaan asentoon, jotta minulla oli esteetön pääsy herkkiin paikkoihisi.

Sait jälleen minut kiihottumaan. Tunsin sydämeni kiihkeän sykkeen ja kieleni tutki innokkaasti haarojen väliäsi.

Hengityksesi kiihtyi ja huomasin, kuinka nopeasti kostuit. Tiesinhän, mistä pienistä asioista pidit.

Lantiosi alkoi tehdä pientä edestakaista liikettä ja nostit peppuasi koholle. Olin kiimasta sekaisin. Kaluni seisoi ylväänä ja valmiina palvelukseen.

Nostin peppuasi ylöspäin ja tulin taaksesi. Painoin kaluni päätä pillusi huulille levittäen kosteutta pitkin pilluasi. Pyysit minua tulemaan jo sisällesi.

Levitin vielä kosteuttasi kalulleni ja painoin hitaasti sitä sisällesi täyttäen sinut kokonaan.

Pillusi puristus sai minut voihkimaan. Kosteus levisi kalun viimein koko varrelle ja pääsimme rytmiin.

Työnsit kiihkeitä vastatyöntöjä päästäen pienen voihkaisun joka työnnön jälkeen. Jo pelkästään äänesi sai melkein orgasmini karkaamaan.

Sitten käänsin sinut selällesi ja nostin jalkojasi olkapäilleni. Ohjasin kaluni uudelleen sisälle ja katselin ihaillen miten himo ja kiima kiilsivät silmissäsi.

Työnsin pitkiä voimakkaita työntöjä ja hetken tuijotimme toisiamme silmiin. Nojauduin eteenpäin suutelemaan rintojasi. Tunsin, kuinka kyntesi painuivat pakaroihini.

Nopeutin tahtia lyhyisiin nopeisiin työntöihin. Suutelimme toisiamme ja hengitimme samaa ilmaa.

Nousin jälleen lähes istuvaan asentoon ja hidastin vauhtia. Sormesi löysi klitoriksen. Vain pieni kosketus ja näit tähtiä.

Mikään ei ollut kiihottavampaa kuin nähdä naisen orgasmi. Silloin mies tunsi itsensä mieheksi.

Vartalosi jännittyi ja pääsi heittelehti puolelta toiselle. Pillun puristus merkitsi myös minulle peruuttamatonta lähtölaskentaa. Työnsin hitaita nautinnollisia työntöjä ja suustani pääsi pitkä voihkaisu. Pakaralihakseni jännittyi ja viime hetkellä vedin kaluni pillustasi.

Ensimmäinen purkaus lensi rinnoillesi ja kaksi seuraavaa ryöppysi vatsallesi. Otit toisella kädellä kalustani kiinni, toisella levitit siemennestettä pitkin vatsaa ja rintoja.

Kehotit työntämään kalun vielä sisällesi. Orgasmi tuotti uusia pieniä huippuja, mutta tulin sisällesi, jossa pillusi puristeli kalusta viimeisiä tippoja.

Painauduimme toisia vasten, sillä halusin olla sisälläsi niin pitkään kuin mahdollista.

Siinä hetkessä oli jotain ajatonta, tarkoituksellista, aitoa - vain yhtä, jolla oli merkitystä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute