Herkku-puhelin
Ostarilla, osa II
lukiotyttö

Mies istu sohvalla yllään puvun housut ja kauluspaita. Tuntia aikaisemmin tämä tyylikäs minua 20 vuotta vanhempi herrasmies oli tullut juttelemaan kanssani ostarilla ja pyytänyt minulta apua ostaessaan kummitytölleen synttäri lahjoja. Olimme löytäneet yhdessä kivan korun ja jakkupuvun. Sitten hän heitti minut kotiini ja kun muut olivat lomilla hän tuli sisälle juomaan. Olin juuri vaihtanut kaupasta ostetun jakkupuvun ylleni ja seison hänen edessään esitellen sitä hänelle.

Mies sanoi että jakkupuku sopi minulle oikein hyvin. Hän nosti sitten kätensä ja laski ne reisilleni alkaen sivellä reisiäni. Pelästyin ja kysyin mitä hän nyt. Hän katsoi minua ja sanoi että tutkii pikkuisen millainen ostos oikein olikaan. Hän pyysi minua kääntymään ja minä tottelin käännyin. Hän nosti käsiään ylemmäs ja vei ne jakkupuvun helman alle. Olin pikkuisen peloissani ja olin juuri kysymässä että mitä hän tekee kun hän pyysi minua taivuttamaan selkääni ja kumartumaan alaspäin. Tottelin automaattisesti ja niin siinä sitten huomasin pyllistäväni hänelle todella seksikkäästi hänen nostaessaan saman tien hameeni helman pakaroitteni ylitse vyötärölleni. Mies siveli paljaita pakaroitani ja kehui peppuani upeaksi. En saanut sanaa suustani sillä vaikka minua pelotti miehen kädet tuntuivat hyvälle. Sitten mies vei kätensä reisien väliin. Voihkaisin kun tunsin sormet stringien läpi hävylläni. Miehen sivellessä häpyäni tajusin mitä hän minusta halusi. Mies oli jo ostarilla tullessaan juttelemaan miettinyt vain miten pääsisi nussimaan minua. Ja minä olin ollut täysin sokea tähän asti. Ja nyt mies jo siveli häpyäni niin ihanasti.

Sitten siirsi kätensä sivulle ja riisui stringit jaloistani. Mies pyysi minut kontalleen lattialle ja tottelin. Mies riisui itseään ja tuli polvilleen taakseni. Hän siveli pakaroitani hellästi ja kehui kuinka seksy olinkaan. Minua pelotti mutta olin hiljaa ja suljin silmäni sillä en uskaltanut vastuusta tätä isoa, itse varmaa ja samalla niin tyylikkään komeaa miestä. Mies vei kätensä uudestaan reisieni väliin ja siveli häpyäni. Voihkaisin hiljaa, en voinut sille mitään. Mies nauroi ja kysyi tykkäsinkö ja vastasin hiljaa että tuntuu kivalle. Mies hieroi häpyäni lisää ja tunsin miten kiihotuin vaikka en sitä halunnutkaan. Tunsin miten

kostuin miehen sormen pyöriessä pian klittani kimpussa. Voihkaisin uudestaan kun hän painoi sormensa vasten märkää aukkoani ja hieroi sitä. Mies hymähti ja painoi sormensa sisälleni voimalla. Voihkaisin lujempaa ja mies nauroi ivallisesti kysyen olinko näin puutteessa. Hiljaa vastasin hänen olevan ensimmäinen mies häpyni kimpussa. Mies sanoi että sitten hän tarjoaakin minulle kunnon käsittelyn ja alkoi hieroa sormellaan märkää pilluani ja toisella sormellaan kiimasta klittaani. Voihkin siinä aikana

miehen käsittelyssä kunnes mies lopetti.

Kun hengitykseni oli tasaantunut huomasin miehen siirtyvän lähemmäs minua ohjaten isoa kovaa kulliaan reisieni väliin. miten minulla tekikään jo mieli sitä tiukkaan märkään pilluuni. Suljin silmäni ja odotin miehestä. Pian tunsin terskan vasten häpyäni miehen hieroessa sillä ensin turvonnutta häpyäni. Voihkin ja pyöritin hiukan pyllyäni niin hyvälle se tuntui. Mies kysyi halusiko narttu jo kullia johon vastasin hiljaa että haluaa jolloin itsekin tajusin olevani kuin mikäkin narttu jakaessani neitsyt pilluani tuntemattomalle vanhemmalle miehelle. Mutta silti levitin reisiäni ja painoin peppuani ylemmäs miehen työntyessä sisääni. Voihkaisin kun iso kulli täytti minut kokonaan. Uuh miten hyvälle se tuntuikaan tiukassa pillussani. Tätä olin odottanut jo muutaman vuoden ja nyt viimein sain kullia ja jotenkin minusta tuntui että tulisin saaman vieläpä kunnolla siltä miehen otteet tuntuivat vaikka en siis voinutkaan olla mikään asiantuntija mutta jotenkin sen vaan huomaa ja tietenkin vertasin myös kokemaani kavereiden kertomuksiin. Pian mies alkoi naida minua siinä pitkin kovin vedoin ja tunsin kiimani nousevan ja ei mennyt kuin hetki niin laukesin ekan kertani lujaa huutaen. Mies lisäsi vauhtia pian hän alkoi sykkiä ja tunsin miten kuuma iso lasti spermaa täytti pilluni, voihkaisin ja tulin uudestaan hänen hieroessa samalla klittaani ja toista kovaa nänniäni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute