Herkku-puhelin
Kesäfantasiaa 2
Maria

Kesäpäivät jatkuivat yhtä lämpiminä ja kauniina. Aika ajoin muistikuvissani välähtivät kuvat minusta ja Laurista talomme parvekkeella muiden miesten kannustaessa menoamme parvekkeen alla.

En ollut tämän jälkeen juuri Lauria saatikka muita miehiä nähnyt, enkä vieläkään oikein tiennyt miten asiaan suhtautua. Muistin vain miten mielettömän hyvältä Laurin kanssa oli tuntunut. Mietin, mahtoiko Lauri olla tosissaan pyyntönsä kanssa, että olisin miesten käytettävissä.. Ajatus pelotti, mutta samalla tunsin mukavaa nipistelyä alavatsassani. Kulautin vesipullostani taas jääkylmää vettä suuhuni. Olin maalaamassa kuluneilla puisilla tikapuilla autotallimme räystäslautoja kuumassa iltapäiväauringon poltteessa. Valmista piti tulla, oli kuuma tai ei, muuten jää tekemättä.

Näin ohimennen Laurin auton ohittavan tienpäämme ja käänsin katseeni nopeasti poispäin. En halunnut antaa liikaa Laurille ajateltavaa, kun en itsekään tiennyt, mitä mieltä asiasta olin.

Maalasin tehokkaana tyttönä jo autotallimme toista puolta, kun kuulin auton ajavan pihaan. Sydämeni pomppasi kurkkuun ja vatsaani kuristi. Kuulin useampaan kertaan ovia auottavan ja suljettavan ja sitten kuulin Laurin äänen. - Iltapäivää..! Onko emäntä vielä työn touhussa? Samalla Lauri asteli tikapuitten alle ja tirkisteli käsi silmiensä auringon suojana ylöspäin.

- No iltapäivää, sanoin tuskin kuuluvasti. Nielaisin ja jatkoin hitain vedoin maalaamista. Olin melkein itse enemmän maalissa kuin autotalli.

- Olet sitten laittanut oikein hihat heilumaan näin kuumana päivänä. Lauri yritti kehitellä jotain puheenaihetta.

- No, alta tämä on pois saatava ennen kesäloman loppua, sanoin heikosti, kuin olevinani ajatuksissani. Mitäs on mielessäsi?

- Ei kai sen kummempaa, kunhan vaan piipahdin.. Eikö tässä talossa vieraille tarjota edes kylmää juotavaa?

Huokaisin kuuluvasti, kurkotin lanteellani sidottuna olevaa vesipulloa tarkoituksenani viskata se Laurille, siinä olisi herralle kylmää juotavaa. Tätä yrittäessäni maalista liukkaat sormeni kuitenkin lipesivät puisilta tikkailta ja horjahdin vaarallisesti taaksepäin, jalkani lipesi niinikään tikkaalta ja putosin maalisuteineni päistikkaa alaspäin. Onneksi Lauri oli sen verran sutjakka ja nopea nuorimies, että sai estettyä pahemman tapaturman ja kaappasi minut syliinsä ennen kuin ehdin lyömään päätäni mihinkään. Sen verran tikapuissa kolhiinnuin, että sain pieniä haavoja käsivarsiini ja sääriini, joita hieno hiekka alkoi kirvellä.

- Ohops! Varovasti nyt, emäntä, meinasi sattua pahemman kerran.

Olin selin Lauriin, vielä hänen syleilyssään ja huohotin pelkoani pois.- K-kiitos..

Minun vielä ollessani pyörällä päästäni tunsin Laurin huulten hyväilevän niskaani, hellästi joka puolelta näykkien ja hyväillen. Huomaamattani aloin jälleen huohottaa hyvää oloani. Käsillään hän hyväili olkapäitäni, kaulaani ja selkääni, ja aloin pikkuhiljaa rentoutua. Voi ei, taasko tässä käy näin!

Yhä minua syleilyssään pitäen Lauri kysyi

- Oletko miettinyt tarjoustamme?

- Mmmm, vastasin pienen nyökkäyksen kera. - Tämä tuntuu niin hullulta, ei tällaista voi tehdä..

- Sanoo kuka? Jos me nyt vain kokeiltaisiin, että miltä se maistuu. En vastannut mitään, ja Lauri alkoi kiivaammin suudella niskaani ja samalla hänen kätensä alkoivat vaellella vatsalleni. Minulla oli ylläni lyhyet farkkushortsit ja hihaton toppi ja ne alkoivat tuntua jo aivan liialta. Lauri käänsi minut ympäri, itseensä päin ja suuteli minua ensin pienesti ja hellästi, sitten vaativammin suulle. Ihandin haluavasti samalla kun hänen kätensä alkoivat aukoa farkkujeni nappeja. Taitavasti hän riisui shortsini ja samalla sai toppini lähteä. Toppini alla minulla ei ollut mitään, ja Lauri alkoikin näykkiä nöpöllään olevia nännejäni kiivaasti. Nojauduin tikapuihin ja suljin silmäni. Lauri alkoi riisua stringejäni pois ja lopulta olin jälleen vailla rihmankiertämää. Riisuin Laurilta paidan pois ja hyväilin hänen ruskettunutta ihoaan. Aloin jo olla hyväilystäni niin kiimassa, etten huomannut neljän muun miehen saapumista vierellemme. Lauri nosti minut tikapuiden ylemmälle askelmalle istumaan. Samassa kun Lauri työnsi sormiaan pillulleni, avasin silmäni ja erotin neljä miestä, jotka kaikki olivat kyläläisiäni. Laurin suudellessa minua suulle en saanut suustani sanaakaan vastalauseeksi, mutta Laurin alkaessa rytmikkäästi työnnellä sormiaan pilluuni vastalausetahtoni karisi pieneksi inahteluksi. Miehet alkoivat riisua paitojaan ja farmareitaan ja lopulta heidän kovettuneet elimensä olivat minun nähtävilläni.

Lauri jatkoi pilluni nussimista sormin, ja miesten katselu kiihotti minua siinä määrin, että aloin tuntea orgasmin aaltojen lähestyvän. Laurikin tunsi tämän ja lopetti juuri ennen laukeamistani. hän painoi vielä suudelman huulilleni ja katsoi sitten kysyvästi yhtä miehistä. Kaikki miehet olivat mieleeni, maatilan työt tekevät heistä lihaksikkaita ja sutjakoita, eikä kukaan heistä ollut mitenkään minua inhottava. Orgasmin aallolle jättäminen sai minut kiemurtelemaan tikapuilla ja silmät kiinni vein omat sormeni pillulleni. Nuoleskelin huuliani ja katselin kiimaisesti viitta miestä, joiden silmät olivat nauliintuneet hikiseen ja paikoin valkoisen maalin peittämään vartalooni.

En kuitenkaan päässyt sormityössäni pitkälle, kun tunsin käsiini tartuttavan. Avasin silmäni ja näin Laurin nostavan käsiäni ylös ja tunsin toisen miehen kahlehtivan käteni ylempänä olevaan poikkipuuhun paksulla kettingillä. Tästä hämilläni aloin hengittää kiivaammin ja pyörittelin päätäni nähdäkseni, mihin tämä kaikki johtaa.

Kaksi miestä, molemmat lähinaapureitani, tarttuivat jalkoihini ja reisiini niin, että he pitivät niitä levitetyssä asennossa, peppuni yhä ollessa istuma-asennossa yhdellä tikalla. Samalla Lauri ja kaksi muuta miestä, tuttuja niinikään, alkoivat hieroa vartaloani: he näykkivät rintojani, hieroivat pilluani kuin ohimennen niin, että aloin jo inahdella lujempaa. Välillä Lauri lipsautti sormensa pilluuni, hieroen sitä joka paikasta, ja samassa taas lipsautti ne pois. Tämä sai minut aivan kiimaiseksi ja aloin jo anella Lauria.

- Voi anna, Lauri, nai mua!! Ympärilläni olevat miehet vain naurahtivat ja rintojeni näykintä ja hieronta vaan koventui. Yksi miehistä asettui taakseni ja Laurin yhä hivellessä pilluani laittoi myös sormensa pilluuni ja yhdessä miehet levittivät sitä äärimmilleen. Minun jo ulvoessani kyrpää sisälleni mies vetäisi omat sormensa pois ja kostutti niillä toista reikääni.

- AAAAH! Joo, sinne..! Laita ne sinne! Anelin täydessä kiimassa. Mies kuitenkin alkoi tunkea peppuuni yhtä sormeaan kahden muun miehen levittäessä peppuani entisestään. Lauri ja toinen mies nussivat molempia reikiäni sormillaan koko ajan kovenevaa vauhtia, mutta Lauri vältti koskemasta klitorikseeni toistuvista pyytelyistäni välittämättä.

- Kyllä on emäntä kyrpää vailla, miehet naureskelivat.

Miesten käsien nussiessa rintani pomppivat työntöjen tahdissa lantioni yrittäessä mukautua työntöihin. Kettinki kilisi ranteissani.

Näin Laurin vinkkaavan yhdelle miehistä, joka lähti autotallin toiselle puolelle. Hänen palatessaan kuulin jälleen jotain kilinää: toiset kettingit.

Lauri otti sormensa pois vitustani yhähdysteni saattelemina ja suuteli minua lujasti suulle. Kuulin toisen miehen takanani sanovan.

- Katsotaan nyt mihin Maria-huoran vitusta on. Lauri asettui eteeni ja toinen mies taakseni ja tunsin aukollani jotain kylmää. Lauri alkoi tunkea sisälleni pitkää, paksua kettinkiä. Kylmä metalli tuntui mielettömän hyvältä tulikuumassa pillussani. Huuliltani karkasi pieni huuto tuntiessani kettingin toisen pään peppureiälläni. - Oi, joooooooooH.. Syvemmälle..!!! ulisin. Toinen mies alkoi tunkea saman kettingin toista päätä perseeseeni. Rengas renkaalta miehet upottivat pitkää kettinkiä sisälleni minun huutaessani hyvää oloani jo täyttä kurkkua. Miehet jotka pitelivät reisiäni, levittivät niitä, jos mahdollista, vielä entisestään, että saattoivat nähdä kylmän, kiiltelevän ketingin solahtelevan rengas renkaalta kiiltelevään vittuuni. Lopulta kettinkiä oli reiìssäni niin, että ketju kiristyi reikien välillä.

- Voi taivas, tuntuu niin hyvältä, AAAAAH! huusin miehille, jotka silmät kiiltäen katselivat rietasta asetteluani. Samalla Lauri kiipesi pari puuta ylemmäs, niin että hänen kova kyrpänsä oli suuni kohdalla. - Nyt imet, nainen, tai et muuta vittuusi saakaan kuin kettinkiä! Aloin viekoittelevasti nuoleskella kyrvän sivua niin että Lauri alkoi murahdella. Sitten upotin sen hitaasti syvälle suuhuni, samalla kielellä sitä hyväillen. Lauri alkoi työnnellä kyrpäänsä suuhuni hieman nopeammin. Muut miehet kannustivat nussimistamme vieressä.

- Tämä on sitten vasta alkua, tee työsi hyvin niin saatat saada kyrpää sinäkin. aloin ahnaammin imeä Laurin kyrpää, kunnes hän äkkiä vetäytyi suustani pois. Hän antoi paikan toiselle reittäni pitelevistä miehistä, ja asettui itse levittämään reisiäni. Lutkuttaessani toisen miehen pitkää kyrpää Lauri alkoi liikutella kettinkiä reiìssäni: hän veti muutaman renkaan ulos, ja työnsi ne sitten kiduttavan hitaasti toisen miehen kanssa takaisin sisään. olisin huutanut huomattavasti lujempaa, ellei miehen kova kalu olisi jyystänyt suussani. Näin nuolin jokaisen miehen kyrvän niin että jokainen niistä sojotti tummanpunaisena pystyssä.

- Levittäkääs miehet Marian vittu nyt auki, katsotaan kauanko huora kestää.

Silmiini katsoen, miesten levittäessä jo kivuliaasti reisiäni edelleen auki, Lauri työntyi vittuuni ja samalla pikku hiljaa takanani oleva mies veti kettinkiä vitustani pois.

- Oooooooooooh..! Nyt nussi mua, nussi lujaa! Mun vittuni on tässä auki teitä varten, naikaa mua! huusin täydessä kiihkossa. Miehet naurahtelivat kiimaisena Laurin työntyessä sisääni kiduttavan hitaasti. Toinen kettingin pää tuntui edelleen perseessäni tuottaen ylimaailmallista nautintoa. Takanani oleva mies toi kädet rinnoilleni ja nosti niitä sivuillani olevien miesten näykittäviksi. Tunsin hänen elimensä pepullani, mutta sisääni hän ei aikonut tulla. Huusin ja ulvoin siinä miesten käsittelyssä, enkä huomannut yhtään viimeisen miehistä hakeneen kamerakännykkänsä ja napsien sillä kuvia milloin kauempaa, milloin aivan aukinaisen vittuni äärellä. Tähän havahtuessani kumma kyllä, kiihotuin vieläkin enemmän.Lauri työnteli koko ajan rajummin ja miesten kuumat huulet nänneiläni kruunasivat hyväksikäytetyn oloni. Meitä kuvaava mies alkoi sormillaan näppäillä klitoristani ja tätä käsittelyä en kestänyt enää kauaa vaan laukesin rajusti huutaen Laurin yhä vatkatessa sisälläni. - Voi taivas, aaaaaaah! Voi nussi loppuun saakka!! Miehet näykkivät rajusti nännejäni hampaillaan ja tärisin kahleissani. Viimein myös Laurilta tuli ja hän laukesi suoraan vittuni perukoille lujasti karjahtaen. Voipuneena luulin kaiken olevan kutakuinkin hetkeksi ohi, mutta Lauri vain vaihtoi paikkaa toisen reittäni levittävän miehen kanssa. Orgasmin jälkimainingeissa pitkän kyrvän survaisu vittuni pohjaan jopa sattui ja huusin suoraa huutoa. Kalu kuitenkin samalla hieroi klitoristani kiihottavasti, eikä kipua enää tuntunut. Vittuni supisteli vielä kovasti orgasmin jälkimainingeissa kyrvän ympärillä.

- Älä kuvittelekaan, että tuo jäi ainoaksi! Meitä on tässä viisi, eikä kerta ole meille ennenkään riittänyt.

Jo hieman tainnoksissa liikuttelin kuitenkin lantiotani miehen työntöjen tahdissa. Samalla takanani oleva mies kiipesi tikkailla taas suuni korkeudelle ja aloin imemään häntä. Siinä minä olin, kettingeissä, miesten levittämänä, kyrpä vitussani ja suussani, yhden miehen edelleen ottaessa kuvia. Suussani oleva kyrpä alkoi tuntua siltä, että mieheltä kohta tulisi, ja hän purkautuikin koristen syvälle suuhuni. Spermaa tuli niin paljon, että osa siitä tippui rinnoilleni. Mies kapusi takaisin taakseni ja alkoi työstää kettinkiä perseessäni.

- Miltä nyt narttu tuntuu, saatko tarpeeksi tavaraa reikiisi!

- Voi lisää, antakaa mulle lisää!!! Nussikaa mua kovempaa! kuulin huutavani älyttömässä hurmoksessa.

Toiseltakin mieheltä tuli suoraan pilluuni, ja toinen mies räpsi kuvia aukinussitusta pillustani ja sieltä tulevasta spermavanasta. Lauri hieroi spermaa pilluni joka paikkaan ja teki tilaa jälleen toiselle miehelle.

Näin miehet nussivat minua yksi toisensa jälkeen, vetivät ja työnsivät kettinkiä perseessäni, näykkivät nännejäni ja nussivat vittuani rajuin ottein. Vierellä odottavat miehet kuiskivat rivouksia korviini pilluni märkyydestä ja tiukkuudesta, siitä miten hyvä huora minusta heille tulisi, kun sisäänajo on tehty. Laukesin taas mielettömään orgasmiin ja aloin jo anella pois tikkailta. Sain vain vastaukseksi kyrvän suuhuni ja toisen vittuuni ja nyt myös tutut kettingit myös sisääni. Tunsin repeäväni tuosta tavaramäärästä! Vittuni litisi ja valui spermaa mielestäni jo litratolkulla, mutta miehet jatkoivat nussimistani vuorollaan. Ajantajuni katosi tässä vaiheessa ja olin aivan tainnoksissa miesten lauetessa viimeiset lastinsa: yksi vittuuni ja mut rinnoilleni ja perseelleni.

Silmät kiinni, orgasmejani ynisten, miehet päästivät reisistäni irti niin että jalkoihini sattui äkkinäinen asennonmuutos. Neljä muuta miestä alkoivat pukea vaatteita päälleen.

- Kyllä susta hyvä nussittava tulee, susta riittää kyllä kolmellekin yhdellä kerralla, kun kaikkia reikiä oikein venytetään. Venytetään ens kerralla sun persekin naintikuntoon, sanoi yksi miehistä, keräten kamppeitaan hiekalta, kännykkä mukaan lukien. - Pistän sulle kuvapostia!

Myös Lauri alkoi pukea vaatteitaan. Puettuaan farkkunsa hän pysähtyi eteeni ja kysyi - Miltäs tämä huoran homma alkaa tuntua, kuten huomaat, asiakkaita kyllä riittää.

Silmät kiinni mumisin kaiken olleen täydellistä, totta kai olisin valmis hommaan. - Kiitos, kuiskasi Lauri korvaani, samalla hellästi irrottaen käteni kahleista. Hitaasti hän vaipui polvilleen maahan ja persettäni hyväillen irrotti kiduttavasti kettingin reiästäni minun huutaessani kivunsekaista jälkiorgasmia. Lysähdin voimattomana maahan hiekalle, yltä päältä spermassa, jota avonaisesta vitustani pursusi koko ajan lisää. Lauri nosti minut syliinsä ja kantoi sisälle suihkuun. Hellästi suihkutellen hän saippuoi jokaisen sopukkani ja työnsi vielä kapean suihkun pillunsuulleni ja siitä hitaasti syvälle pillun perukoille. Nojasin suihkun seinään selkä Lauriin päin ja sain vielä kerran kivuliaan orgasmin suihkun hieroessa nussimisenarkaa vittuani. Lauettuani Lauri solautti suihkun pois pillustani, suukotti minua suulle ja sulkien oven perässään lähti pois. Varmasti nukahdin suihkun lattialle veden virratessa pillustani, niin puhkinaitu olo minulla oli. En luonut ajatustakaan jatkolle, nyt halusin vain voipua syvään tokkuraani ja antaa pilluni toipua tuosta mielettömästä naintirääkistä. Vaikka hyvältä se oli tuntunutkin...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute