Herkku-puhelin
Elokuvissa 2
Kaiser

Oli perjantai ilta. Soitin ystävälleni Annille ja kysyin, josko hän ja hänen poikaystävänsä tulisivat kanssani elokuviin (hänen poikaystävän ollen paras kaverini). Siihen hän vastasi, että Antti (poikaystävä) oli kipeänä, mutta hän itse voisi tulla. No sovimme tapaamisen kinon eteen vähän ennen yhdeksää ja lähdin laittautumaan valmiiksi. Puoli yhdeksän maissa lähdin kävelemään leffateatteriin ja tapasinkin Annin tien kulmassa sadan metrin päässä elokuvateatterista. Kävelimme yhdessä ja valitsimme mieleisemme elokuvan. Kävin ostamassa liput ja menimme istumaan 6. salin ulkopuolelle, jossa elokuvan tuli alkaa kymmenen minuutin kuluttua. Siinä odotellessamme ihailin Annin kauniita rintoja ja sääriä. Hänellä oli päällään punainen toppi ja minihame. Häntä katsellessani kullini kovettui puoliksi, mutta peitin tämän nostamalla jalkaa hieman toisen päälle. Siinä hetken juteltuamme salin ovet avautuivat ja menimme sisään.

Istuinpaikkamme olivat rivillä 8, eli toisiksi korkeimmalla. Hetken istuttuamme mainokset alkoivat ja huomasin, ettei saliin tullut kovin montaa henkeä meidän lisäksi ja he kaikki olivat alemmilla riveillä. Elokuva alkoikin hyvin pian ja keskityimme siihen. Tunnin katselun jälkeen tuli elokuvassa eroottinen panokohtaus ja minulla alkoi tietysti seisoa. Ilmeisesti Annikin oli syttynyt, koska hän kiemurteli hieman penkillään. Kohtaus meni kuitenkin ohitse parin minuutin kuluttua. Katselin elokuvaa hartaasti, kun yhtäkkiä tunsin Annin käden tarttuvan kulliini farkkujen lävitse. Kyrpäni ponnahti kivikovaksi saman tien ja vilkaisin Annia; hänellä oli himokas katse päällään ja hipelöi toisella kädellä jalkoväliään kiimaisen oloisesti. Korvaani kuiskaten hän sanoi "Mua rupes himottamaan hirveesti... voisitko sää auttaa mua mitenkään?" Tähän vastasin tarttumalla hänen C-koon rinnastaan kiinni ja aloin hieromaan sitä. Anni avasi housuni napit hitaasti ja otti kullini esiin. Hetken hän! hieroi sitä käsillään ja otti terskani huulilleen ja pyöritteli sitä siinä. Sitten hän asetti kielensä kiveksilleni ja nuolaisi pitkään varttani pitkin kyrvännuppiin asti ja otti sen suuhunsa. Tätä hetken imettyään painoin hänen päätään alemmas, että hänen oli pakko ottaa se kokonaan suuhunsa. Samassa hän aloitti voimakkaan imemisen ja lutkutti samalla kielellään kulliani. Hän kirjaimellisesti nussi minua suullaan ja autoin painelemalla päätä aina alas. Olin räjähtää tästä ja hieroin hänen ihania terhakoita rintojaan topin läpi. Sanoin hänelle, että olin tulossa, mutta Anni vain innostui tästä ja rupesi kiertämään kieltään kulliani vasten ja imi aina vain lujempaa. Laukesin hänen suuhunsa mahtavalla voimalla ja hän imi jokaisen tipan spermaa ja nuoli kullini puhtaaksi.

Tämän jälkeen Annin kiima oli vain noussut ja tunginkin sormeni hänen minihameen alta pilluun (Annilla ei ollut pikkuhousuja ilmeisesti) ja hieroin klitorista. Hetken tätä tehtyäni kaivoin hieman pillumehuja sormeeni ja otin sormen ulos kiimaisesta ja kireästä vitusta ja nuolin sen puhtaaksi. Otin topin hänen päältään pois ja avasin rintsikat. Alta paljastuivat maailman kauneimmat tissit ja painoinkin kasvoni niihin heti ja aloin nuolemaan nännejä ja niiden ympärystä. Puristelin voimakkaasti Annin rintoja ja ryhdyin suutelemaan häntä suulle. Tutkimme toistemme suut kielilämme ja imimme. Nostin hänen hamettaan ylös ja paljastin kireän, kiimaisen ja posliiniksi ajellun vitun. Painoin kieleni häpyhuulille ja nuolin häpykumpua kiusoitellakseni Annia. Sitten painoin kieleni syvälle vittuun ja nuolin pillumehuja jotka virtasivat leualleni ja suupielilleni. Haistelin tuota ihanaa kiiman hajua ja tunsin olevani taivaassa. En enää jaksanut odottaa ja asetin kullini vitun suulle. Hieroin häpykumpua ja huulia hetken terskallani ja se teki sekä minut että Annin hulluksi. Koitin pistää kullini Annin vittuun, mutta se oli niin kireä että tämän tekeminen oli todella vaikeaa. Liu'utin kuitenkin jotenkin kullini tuohon niin kireään vittuun, että olin jo tulla pelkästään sisällä olemisesta. Aloitin hitaan ees taas vatkaamisen, mutta nopeutin kiimamme lisääntyessä. Kohta pallini jo paukuttivatkin Annin persettä kovaan tahtiin ja olin varma, että joku kuulisi jo pelkästään panemisen äänet, meidän voihkimista ja huutamista lukuun ottamatta.

Muutaman minuutin päästä aloin olla valmis ja samalla tuo kireä vittu alkoi supistella ja Anni oli ilmeisesti saamassa orgasmiaan. Koitin pidätellä omaani, mutta niin kireässä vitussa se oli mahdotonta ja tulimme samaan aikaan ja Annin vittu täyttyi lemmenmehuista. Pidin hetken kulliani hänen sisällä kunnes se veltostui ja otin sen ulos. Ajattelin jo lopettavani ja istuuduin penkilleni, kullini vielä esillä, mutta Anni ilmeisesti ei ollut saanut tarpeeksi parikymmensenttisestä varrestani. Sanaakaan varoittamatta hän otti kullini suuhunsa ja imi sitä niin voimakkaasti, että se oli taas hetkessä kova. Tämän jälkeen Anni istuutui sen päälle selkä minuun päin ja aloitti hurjan ratsastuksen. Otin hänen rinnoistaan kiinni ja puristelin niitä samalla kun kullini oli Annin kiimaisessa rasiassa puristuksissa. Annin vittu oli jo hyvin liukas, joten kestin tätä käsittelyä hieman pidempään, mutta paljon työtä se vaati. Sanoin tulevani kohta ja Anni nousi päältäni pois ja meni polvilleen maahan. Asetin kyrpäni hänen tissien väliin ja aloitin ylös alas liikkeen niiden välissä samalla kun hän puristi niitä yhteen. Tunsin saavani jättimäisen orgasmin ja käskin Annin avata suunsa. Lennätin lastini osittain hänen suuhunsa ja osittain suupielille ja rinnoille sekä vatsalle. Hän hieroi spermojani rintoihinsa, kun vielä kullini pumppasi nesteitään hänen hiuksiin ja naamalleen. Huusin tässä vaiheessa kurkku suorana ja joku mummo katsoikin ylöspäin mutta heilutin hänelle vain kulliani. Anni koitti pukea vaatteensa tahmaiselle iholleen päälle mutta ei siitä mitään tullut, niinpä annoin takkini hänelle. Annin poikaystävä ei taida vieläkään tietää tästä. Kävimme myöhemmin Annin kanssa salaa elokuvissa ja tapasimme muutenkin, mutta ne onkin sitten toinen juttu. Mistä en kuitenkaan ikinä kerro.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute