Herkku-puhelin
Mieheni
veljelle

Olen 37-vuotias vaalea blondi ja ihan topakat rinnat, b-kuppi koko, sekä muodoltani seksikäs. Pituutta minulla on vaivaiset 158 ja painoa 55kg. Olen aina saanut miesten katseet perääni.

Olen naimisissa ja meillä on kaksi lasta ja mieheni ei tiedä tästä mitään.

Tutustuin mieheeni jo vuosia sitten ja asuttuamme yhdessä jonkin aikaa, suunnittelimme lasta perheeseen. Monista yrityksistä huolimatta ei lasta ollut tullakseen ja suhteemme alkoi tuosta hieman kärsiä, milloin epäilimme itseämme, milloin toisiamme kyvyttömyydestä.

Menimme mieheni veljen häihin ja viiniä ja muita juomia juotiin sekä tanssittiin. Tanssilattialla tanssin kaikkien kanssa, mutta kun tanssin mieheni toisen veljen, Martin kanssa, huomasin siinä erotiikkaa ja kopelointia. Martti on miestäni 10 vuotta nuorempi ja isokokoisempi. Minua huvitti Martin kopelointi enkä pitänyt sitä minään. Flirtailin kyllä hänelle.

Juhlien päätyttyä Martti tuli meille yöksi koska asuimme lähellä juhlien pitopaikkaa. Juotuamme kotonamme lisää ja iloisissa merkeissä iltaa vietettyämme alkoi väsymys kaikkia painaa.

Mieheni meni nukkumaan ja minä jäin hetkeksi Martin seuraan. Meniköhän 10min, kun Martti nousi sohvalta eteeni seisomaan ja riisui housunsa nilkkoihin! Hämmästyin ja häkellyin kovasti, olin aikeissa nousta kun Martti tarttui olkapäistäni kiinni ja piti minut sohvalla istumassa ja toi jäykistynyttä siitintään suuhuni. Ähersin vastaan mutta pelonsekaisin ja kuitenkin eroottisin tuntein aloin ottaa häneltä suihin hänen työntäessään päätäni kohti siitintään. Martilla oli paljon isompi siitin kuin miehelläni enkä tuota meinannutkaan saada suuaukostani sisään. Voimalla Martti piti minua otteessaan ja työntyi väkisin suuhuni.

Nielin siitintä minkä pystyin ja pyristelin vastaan tuntiessani tukehtuvani. Tämän jälkeen Martti nosti minut ylös sohvalta ja riisui vaatteeni ja asetti polvilleen eteensä. Tällöin minua ei enää tarvinnut pakottaa suihinottoon vaan halukkaasti nuolin vartta ja imeskelin tuota kalua. Minua halutti suuresti. Olin kiimasta sekaisin kun ajattelin miestäni nukkumassa ja minua imemässä MARTIN KALUA.

Käännyin sohvalle nelinkontin ja Martti sanoi naivansa minua perseeseen. En tehnyt mitään. Martti ujutti kaluansa peräreikääni eikä se tehnyt hyvää. Kun kalu muljahti sisään voihkaisin äänekkäästi sen sattuessa. Hitaasti Martti alkoi liikuttaa kaluaan sisälläni ja yritin nauttia... Kun Martti pääsi pohjaan asti, kipu oli suuri, en voinut liikkua lainkaan ja pysyttelin ihan hiljaa. Martin läiskähdykset kuuluivat aivan liian selvästi. Sitten Martti lopetti ja vei minut keittiön pöydälle makaamaan ja nosti jalkani olkapäilleni käskien minua pitämään jalkojani siinä käsilläni. Martti asettui jalkoväliini ja työntyi taas peräreikääni...näin hänen kalunsa liukuvan sisääni eikä se sattunut enää niin paljoa. Hän vei neitsyyteni perseestä. Martti otti kalunsa pois ja nosti minut lattialle ja PAKOTTI ottamaan kalunsa suuhuni. Hätäisesti pyyhin kalun varta pöytäliinaan Martin työntäessä siitintään suuhuni. Avasin suuni ja annoin Martin tulla suuhuni, kuin naiden perseeseeni. Toivoin jo kaiken päättyvän, kun Martti nosti minut takasin pöydälle samaan asentoon ja työntyi pilluuni.

Tällöin huusin voimakkaasti koska se sattui! Martti piti jalkojani korvieni tasalla ja työntyi sisääni kokonaan...kalu oli totuttua isompi ja se myös tuntui!

Olin kokonaan Martin "lumppuna" ja pidin siitä. Tunsin että saan orgasmin Martin voimakkaiden työntöjen yhä jatkuessa. Suorastaan räjähdin siihen pöydälle ja tällöin Marttikin tuntui saavan spermat sisääni. Martti nyki ja nyki siitintään sisälläni ja lopulta veti sen ulos...tunsin kuinka spermaa valui reisilleni ja olin aivan märkä. Martti nosti minut pöydältä ja laittoi minut taas polvilleen eteensä ja käski minua nuolemaan kalunsa puhtaaksi. Nuolin varren ja pussit, jotka olivat aivan hikiset (Yök!) ja tämän jälkeen Martti meni nukkumaan...sanaakaan sanomatta.

Tästä kului muutama kuukausi, niin huomasin olevani raskaana. Mieheni oli hyvin iloinen asian johdosta, kuin myös. Toinen lapsi on myös Martin. Tämä tuli tehdyksi eräänä kertana kun menin "shoppailemaan" ja näitä "shoppailuja" teen yhä. Martti elelee yhä "yksin" ja minä onnellisena kahden miehen naisena. Toisinaan haaveilen, että voisin saada ne molemmat yhtä aikaa, mutta se ei käy päinsä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute