Herkku-puhelin
Perheessä
yksi työtön

Vaimoni on lyhyt, 155cm ja vaaleat puolipitkät hiukset pyöreäpeppuinen ja hoikkavartaloinen, oikea panopuu.

Menimme makuuhuoneeseen, jossa hän sitoi minut sänkyyn. Kädet kiinni sängynpäätyyn ja jalat kiinni sängyn jalkoihin. Odotin innolla mitä tuleman pitää... Sitten tuli side silmille. Kuulin kuinka vaimoni lähti makuuhuoneesta ja huusin perään. Kohta hän tuli takaisin ja sanoi... "unohdin laittaa suusi tukkoon!"

Makasin sängyllä odottaen puolituntia ja mietin... Yleensä itse sidoin vaimoni näin ja nuoltuani hetken rupesin panemaan, onkohan tää jotain vittuilua?

Kohta kuulin kuinka hän tuli jonkun kanssa makuuhuoneeseen ja yritin mumista jotakin...

"ai tommonen kaveri täällä on!" sanoi mies-ääni!

"Juu, tuossa tuo makaa... niin kuin kohta minäkin! –vaimo.

Kuulin kuinka housut otettiin pois huoneessa ja kuinka mies alkoi huokailemaan. Toisinaan kuului slurpss-ääni kun vaimoni luultavasti imi tuota miestä!

Mumisin minkä voin ja rimpuilin... turhaan.

"Nyt saat nähdä miten naidaan" -vaimo sanoi minulle ja otti siteen pois silmiltäni. Naapurin Pertti! Katsoin kuinka vaimoni oli polvistuneena Pertin eteen ja imi kaveria... Pertti vain hymyili minulle!

"Et tainnut tietää... että Iina osaa ottaa suihin näin hyvin?" ... ja kuuntelin sitä röhkinää kun Pertti työntyi vaimoni suuhun, pitäen takaraivosta kiinni.

Hetken kuluttua vaimoni nousi sängylle ja otti suurätin pois ja istui naamani päälle... pillu oli ihan märkä! Iina jynssäsi pilluaan naamaani niin että sattui

"Nuole sitä!! Ime ja nuole!!" -Iina huusi ja otti Pertiltä taas suihin. Nuoltuani ikuisuudelta tuntuvan ajan välillä saaden happea, vaimoni nousi pois päältäni ja asettui nelinkontin viereeni.

"Nyt saat työtön katsoa, kuinka työtä tehdään ja työ kiittää tekijäänsä!" Pertti meni Iinan taakse ja asetti terskaansa Iinan pillunreikään. Katselin kuinka kiimaisina he rynkyttivät sänkyä, jossa minä makasin avuttomana. Sitten Pertti tuli polvillaan minua kohti ja asetti kaluaan huulilleni.

"Ime saatana... vaimos saa nähdä miten imet kyrpää joka käy kohta vaimos perseessä!" En ottanut kalua suuhun jolloin Iina alkoi imeä kaluani... kohta pureskellen... " joo... kyllä mä otan... " itkien sanoin ja avasin suutani hivenen.

Pertti työnsi kalunsa niin syvälle että oksensin... ja hän vain pumppasi edestakaisin vaimoni alkaessa nuolemaan Pertin pusseja, mitä kyyneleet silmissä näin.

Kotvan kuluttua Pertti asetti Iinan kontilleen ja työntyi takaapäin vaimoni perseseen. Iina huusi tuskasta ja onnesta ja räki naamaani ja oli Pertin pantavana. Pertti paukutti vaimoani takaluukkuun kunnolla... minun vain katsoessa.... Kunnes hän sai.

"Nyt saat narttu puurot sisääs!!" Pertti huusi.

"Ihanaa... anna tulla... kaikki.... "-vaimoni huohotti.

Heti kun Pertti vetäytyi Vaimostani hän tuli taas kohti minua, kyrpä pystyssä.

"Suu auki!!" -Pertti huusi ja vaimoni valmistautui taas ottamaan kaluani suuhunsa...

Avasin suun ja tunsin kuinka paskalta tuoksuva ja maistuva kyrpä täytti suuni... kurkkuni... ulos ja sisään... ulos ja sisään... en edes enää tiennyt kauanko aikaa meni, tuskin kauaa, mutta joka sekunti tuntui minuutilta. Vaimoni nuoli hellemmin kaluani joka ei seissyt...

Tämän jälkeen kun Pertin kalu oli puhdas, tämä antoi tilaa vaimolleni...

"Nyt saat maistaa kultasi persettä!!" sanoi vaimoni ja nousi istumaan naamani päälle siten, että Pertin spermat tuli suuhuni Iinan puristaessa kaluani todella kovaa, huutaessani tuskasta, tämä pyllisti... suoraan suuhuni... Pertin spermat... kaikkineen päivineen... Iinan alkaessa taas imeä pertin kalua... minä sain nuolla vaimoni persettä... jos halusin saada happea...

Kun viimeinenkin pisara oli aikaa sitten tullut perseestä happea ottaessani... Pertti laski vaimoni suuhun spermat... Vaimoni ryki ja ryki ja nieli mitä tuli... Kuulin selvästi viimeiset korinat vaimoni ja Pertin suusta... pelkäsin, mitä nyt tapahtuu...

Pertti toi taas kalunsa suuhuni ja pumppasi sinne kuin vaimoni perseeseen kunnes hän oli tyytyväinen... Vaimo suuteli vielä Pertin kalua ja saattoi hänet ulos.

Kyyneleet valuivat silmistäni.

"Tietsä... että Pertti tulee tästä lähin meille joka toinen päivä... ja sä alat menee joko töihin tai pysyt siinä!!! Mutta Pertti TULEE!! Tuo on sinun rooli tässä perheessä... sä saat nuolla mun persettä, Pertti saa panna sinne... ja sua, jos sitä huvittaa! Sen enempää sulla ei ole virkaa kuin perseen ja kullin nuolijana!"

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute