Herkku-puhelin
Minä ja Anoppi
metusa

En osaa selittää mikä minua viehättää tuossa vanhassa jo kuusikymppisessä sairaalloisessa vaatimattomassa anopissani. Kiihottaa.

Lieko se kiihottava juttu kun vaimoni kertoi että hän kymmenvuotiaana heräsi siihen kun naapurin isäntä nussi hänen äitiään hän nukkui äitinsä vieressä isä oli viikot työssä muualla. Lisäksi vaimoni kertoi, hänellä kun oli läheiset välit kunnalliskodissa olevaan isäänsä, ja isä uskoutui että hänen siis vaimoni äiti on aivan kyltymätön. Joka tapauksessa heräsin jo kolmelta siihen kun kyrpä seisoi kun odotin että vaimoni lähtee työhön kello neljäksi.

Heti vaimon lähdettyä riisuin alkkarini en tiedä onko koskaan kyrpä seisonut niin kovana kun hiivin kyrpä pystyssä anopin sänkyyn joka oli meillä yökylässä.

Jotenkin ihmettelin kun anoppi ei mitenkään reagoinut kun tulin hänen viereensä.

Oli jo kauan yrittänyt vastustella himoani mutta nyt annoin himolleni periksi.

Kysyin anopilta kuiskaten, voitaisko me. En mie kun mieskin vielä elää, vastasi hän karjalan murteella siirtolaisia kun oli. En sanonut mitään hain vain käteni hänen käteensä ja kuljetin sen hyväilemään seisovaa kyrpääni, Hän ei vastustellut van hyväili hiljalleen runkaten kyrpääni tunne oli niin kiihottava että pelkäsin sperman lentävän koska hyvänsä. Hetken kulutta pyysinkin häntä riisumaan housunsa hän teki työtä käskettyä, välittömästi nousin hänen päälleen hän ohjasi kyrpäni pilluunsa aloitin rajun nussimisen, vaistoni sanoi että hän nautti kun survoin niin syvään kun mahdollista. Oli mahtava tunne kun kun kyrpä pumppasi spermansa anopin pilluun.

Tämä toistui aina kun hän oli yökylässä meillä Vieläkin minulla seisoo kun muistelen noita aikoja. Lisäksi poikkesin usein anopilla vieraisilla hän kun asui nyt yksin, ujostelematta ilmanesipuheita riisuin housuni oli kiihottavaa katsellessa anopin ilmettä kun hän ihaili pystyssä seisovaa kyrpääni.

Lähestyin hiljalleen anoppia ja polvistuin hänen eteensä ja hätäisesti etsin miten saan hänen hameensa laskettua alas ja samalla alkkarit, Hyväilin hänen reisiään ja pilluaan, nousin ylös hartiosita painoin hänet polvisilleen eteeni ja pakotin hänet ottamaan kyrpäni suuhunsa. Hän ei vastustellut vaikka varmaan häntä ei koskaan ole nussittu suuhun jotenkin tunsin että hän hyväksyi kaiken mitä minä vaadin häneltä mutta osoittautui todeksi appiukon väite anoppi nautti todellakin kun sai kyrpää, vaimoni sen sijaan on hyvin pidättyväinen.

Jatkuu

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute