Herkku-puhelin
Naapurin rouva 1
nuorimies

Taas on aika muistella menneitä mukavia tapaamisia vanhempien rouvien kanssa.

Tämä tapahtui joitakin vuosia sitten kun olin palannut kotikaupunkiini opiskelujen jälkeen. Olin hankkinut kerrostaloasunnon, jossa tein vähän remonttia ennen muuttoa.

Talo oli hyvältä paikalta ja siinä asui melko hyvätasoista väkeä.

Talossa asui muutamia yksinäisiä naisia, muutama leski ja eronnut rouva.

Eräs eronneista rouvista oli vanha tuttuni perheemme veneilyharrastuksen parista. Kyseessä oleva pariskunta oli aikanaan ollut puheenjohtajana seurassamme ja vanhempieni mukana olin ollut paljon mukana erilaisissa jutuissa seuran puitteissa. Sitten jostain syystä heille tuli ero ja nyt rouva asusti samassa talossa, johon minä olin muuttanut.

Olin aina ollut kiinnostunut tuosta rouvasta, joka oli nyt jo lähempänä kuuttakymppiä. Hän oli varsin näyttävä nainen, melko pyylevä, suoraryhtinen ja kantoi ylväästi uhkeaa rintavarustustaan. Hän oli selvästi ylipainoinen, muttei häiritsevästi. Hän oli runsaan rehevä ja houkutteleva.

Jonkin aikaa asuttuani tuli kutsu yhtiökokoukseen, johon osallistuin. Kokous järjestettiin yläkerran saunatiloissa, joista aukeaa upeat merimaisemat. Kun tilinpäätös asiat oli käsitelty ja oli muiden asioiden aika, otin esiin huoneistossa esiintyvän vedon. Olin itse tutkinut ja tiivistänyt ikkunoiden ja seinän välisen tilan jolloin veto oli päättynyt. Ikkunat oli uusittu muutama vuosi aiemmin ja asennustyö oli tehty hutiloiden. Muut eivät oikein asialle tuntuneet lämpenevän. No, kokous päättyi ja ihmiset alkoivat poistua koteihinsa. Juttelin siinä joidenkin asukkaiden kanssa ja läksin pikkuhiljaa alaspäin. Kuinkas sattuikaan tämä rouva lähti samaa matkaa, koska olimme vanhoja tuttuja. Rouvan nimi oli Ritva. Hän kysyi minulta mistä se veto oikein oli johtunut ja kerroin sitten asiasta hänelle. Kun tulimme hänen kerrokseensa hän sanoi voinko tulla näyttämään mikä se ongelma ja vetoinen kohta oli. Menimme hänen asuntoonsa, joka oli sadan neliön hienosti sisustettu asunto. Näytin olohuoneen ja keittiön ikkunoista pahimmat kohdat ja huomasin saman vedon myös niissä. Ritva kysyi mitä asialle pitää tehdä ja kerroin, että listat vain pois ja uretaania rakoon. Pikku homma, mutta varovaisuus tarpeen ettei suttaa.

Meni pari päivää kun taas sattumalta alaovella törmäsin Ritvaan. Pari sanaa vaihdoimme ja sitten hän otti esiin sen ikkunantiivistys asian ja kysyi, että voisinko minä tehdä sen hänen asuntoonsa, kyllä hän työn korvaisi. Totesin, että mikä ettei, mutta vasta seuraavalla viikolla sopisi. Sovimme, että homma tehtäisiin ensi viikon torstaina ja perjantaina. Koitti sitten tuo torstai-ilta ja olin laittanut päälle kevyet haalarit ja mukana tarvittavat työkalut ja aineet. Irrotin listat ja pikkuhiljaa ruiskutin rakoja täyteen uretaanilla. Yläreunoja laittaessani jouduin nousemaan keittiötikkaille ja sieltäpä sitten aukesi mukavat näkymät Ritvan kaula-aukkoon, kun hän avusti tai pääasiassa katseli vierellä. Hänen paitansa ei ollut erityisen avara, mutta siinä kurkotellessa kuitenkin näin aina silloin tällöin mahtavien rintojen vakoon tosi syvälle. Jopa niin, että tuntui pikkuvelikin heräilevän housuissa. Uretaanit sain ekana iltana ruiskutettua ja seuraavana päivänä oli tarkoitus suorittaa viimeistely. Perjantai-iltana olin siis taas siellä ja leikkasin ylipursuavat aineet, naputtelin listat paikoilleen. Huomasin rouvan vaihtaneen nyt selvästi rohkeampaan asuun ja minulla oli suorastaan pieniä vaikeuksia olla tuijottamatta hänen F tai G-kuppejaan. Rouvalla oli päällään lyhythihainen trikoo, jossa oli tosi avara kaula-aukko.

Voisin vaikka vannoa, että erotin myös nöpöttävät nännit. Homma oli melkein valmis, imuroin roskia, kun hän kysyi, että menenkö saunaan tänään ja totesin saunavuoroni menneen ohitse. Hän sanoi sitten, että hänen oman asuntonsa sauna oli lämpimänä ja voisin kylpeä siellä urakan pölyt pois. Hän haki saman tien pyyhkeen ja näytti missä sauna on.

En ollut oikeastaan lainkaan ehtinyt reagoida tilanteeseen, kun totesin olevani yksin pikku pukuhuoneessa. Päätin sitten kylpeä, kun tilanne oli mikä oli. Riisuin haalarit ja alla oli vain bokserit, jotka olivat olleet välillä aika koetuksella kun kalu oli alkanut seisoa avarista näkymistä johtuen. Täysi työ oli ollut peitellä näkymää rouvalta.

Menin suihkun kautta lauteille ja pikkuhiljaa löylyttelin siellä. Sitten kuulin pukuhuoneesta ääntä ja saunan ovi aukesi. Ritva työnsi päänsä siitä ja kysyi:

- Tarvitsetko selän pesua?

Sitten ovi sulkeutui ja kuulin suihkun kohinaa. Mitä ihmettä, ajattelin itsekseni, tuleeko hän kanssani saunaan? Sitten suihku sammui ja ovi aukesi ja siinä naapurin rehevä rouva oli alastomana tulossa kanssani pieneen saunaan. Siirryin reunemmaksi, jotta hän mahtuisi viereeni. En kehdannut katsoa päin ja pelkäsin, että kalu alkaisi taas seisoa.

Siinä hän muina naisina heitteli löylyä isot tissit hölskyen ja jutteli niitä näitä. Sitten hän sanoi menevänsä pesulle ja kutsuvansa minut hetken kuluttua niin hän pesisi sitten minut.

Muutaman minuutin kuluttua hän sitten huikkasi ovesta, että tulepas sitten niin täti pesee sinut. Olin taistellut kaluni kanssa ja se oli kohtuullisessa levossa, mutta kuitenkin selvästi turvonnut kun astelin suihkun alle. Saman tien Ritva asetti minut selin itseensä ja alkoi sienellä pestä selkääni. Hän pesi ensin selän, sitten kädet ja laskeutui myös pesemään jalat. Kaikki siis tapahtui takanani. Kun hän pesi kankkuni ja reiteni tunsin hänen pehmeät kätensä ihollani ja se oli kuin sähköisku. Kaluni oli aivan pystyssä, koko 20 sentin komeudessaan. Sitten Ritva nousi ja sanoi:

- Sitten on etupuolen vuoro, käännyppäs ympäri

Ääni oli lähes komentava ja niinpä hitaasti käännyin ympäri niin, että seisova kaluni värisi välissämme.

- Oh-hoh, mikäs se siellä oikein on. Mitäs sulla oikein on mielessä. Ei kai tällainen vanha täti tuollaista saa aikaan? Ritva hymyili silmät kirkkaina.

Sitten hän tarttui kaluuni saippuaisin sormin ja tottuneesti pesi sen. Minä olin siinä vaiheessa laukeamaisillani, mutta sitten hän puristi kovaa kalustani ja tilanne rauhoittui.

- Nyt on sitten veitikkakin puhdas. Huomasin kyllä, että tirkistelit rintojani, tykkäätkö niistä. Katso nyt oikein kunnolla, kun kerrankin saat.

Sitten hän tarttui rintoihinsa ja nosti niitä minua kohti. Hän heilutteli ja rutisteli niitä edessäni. Olin jo aikeissa tarttua niihin, mutten uskaltanut.

- Nyt saatkin sitten oikein kunnon tissihoitoa.

Ritva kumartui niin, että kaluni osui hänen rintojensa väliin ja samalla hän rutisti rinnat yhteen. Siellä kaluni nyt oli noiden mahtitissien välissä. Se mistä olin aina unelmoinut oli nyt käynyt toteen. Ritva alkoi naida tisseillään kaluani. Kalun pää pilkahti tasaisin välein tissien välistä näkyviin. Sitten hän lopetti sen, irrotti otteensa rinnoista, jolloin ne valahtivat reilusti alaspäin. Hän otti molemmin käsin kiinni kalustani ja saman tien imaisin koko kaluni suuhunsa. Ritva imutti minua oikein kunnolla ja selvästi kokeneesti. Olin jo aivan valmiina ja sanoinkin, että nyt tulee. Ritva vain kiihdytti vauhtiaan ja minäkin tartuin hänen päähänsä ja sitten tunsin kuinka lasti lähtee. Se tuntui päästä varpaisiin. Ritva nieli kaiken minkä ruiskutin hänen nieluunsa. Hän pumppasi käsin loputkin spermat suuhunsa. Sitten hän nousi hymyillen ylös.

- Siinä oli oikeaa elämäneliksiiriä. Pestään nyt niin sitten saat hoidella minutkin.

Suihkutimme ja kuivasimme ja sitten Ritva tarttui puolijäykkään kaluuni ja siitä kiinni pitäen veti minut perässään makuuhuoneeseen.

Hän asettui leveään sänkyyn selälleen ja levitti jalkansa. Näin silloin ensimmäistä kertaa kunnolla hänen pillunsa, joka olikin posliini.

- Nyt saat poika nuolla ja naida minulta tajun kankaalle!

Minua ei tarvinnut kahdesti kehottaa, vaan saman tien kävin kiinni kypsään tätiin…

Haluatko kuulla jatkon?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute