Herkku-puhelin
Lumottu
Susi

Lysähdin uupuneena sohvalle ja nostin jalkani selkänojalle, että veri kiertäisi välillä yläpäässänikin. Takana oli kiivastahtinen päivä. Minun oli pitänyt hoitaa erilaisia järjestelyjä iltaa varten ja koska halusin sen olevan täydellinen, oli tekemistä tullut lisää sitä mukaa, kun olin edelliset asiat saanut hoidettua. Nyt alkoikin jo tuntua siltä, että saatoin olla tyytyväinen lopputulokseen. Se oli kuin timantti. Pitkän aikaa olin hionut suunnitelmaani ja vihdoinkin olin toteuttanut sen. Jo edellisellä viikolla olin valinnut tämän keskiviikkopäivän kalenterista ja lähinnä ilmoittanut Teemulle osoitteen, minne saapua illalla seitsemän aikaan. Tällä kertaa ei tekosyille jäänyt mitään sijaa.

Pöydällä oli samppanjapullo jäissä, jolla illanvietto oli tarkoitus juhlistaa alkaneeksi. Sen vieressä oli toinen toistaan herkullisempia pikkusuolaisia, joiden nimiä en osannut edes lausua oikein. Olin tilannut ne kaikki suoraan pitopalvelusta, jonka lopputulokseen olin todella tyytyväinen. Varsinkin jälkiruoaksi tarkoitetut mansikat suklaadipillä olivat todella herkullisia. Lemmenjuoma, jonka itse olin valmistanut egyptiläisen reseptin mukaan, kruunaisi tämän kahden hengen illallisen. Ihailin lopputulostani tyytyväisenä sohvalta käsin varmaankin omahyväinen ilme kasvoillani. Hirsimökin tunnelma oli kuin suoraan sisustuslehdestä. Harmaan graniittipintaisen takan lämpö hohti kaikkialle alakertaan, joka koostui aulasta, olohuoneesta ja pienestä keittiöstä. Viininpunaiset raskaat verhot valuivat pitkälle lattialle mustasta takorautaisesta verhotangosta roikkuen. Isoja pehmeitä lattiatyynyjä oli aseteltu huolettomasti takan edustalle kuin odottamaan istujaansa. Tumma parkettilattia ylsi keittiöön asti, jossa se muuttui kiiltäväksi kaakeliksi. Mustat tyylikkäät nahkatuolit ympäröivät vihreäsävyistä lasipöytää kattauksineen. Kaiken kruunasi kuitenkin kymmenet, jollei jopa yli sata valkoista erikokoista kynttilää, joiden tuoma valaistus oli sanoinkuvaamaton. Yksistään se veisi seuralaiseni jalat alta.

Parasta kaikessa oli kuitenkin yläkerta, jonne tummat kierreportaat veivät kuin salaa takan takaa. Puolessa välissä portaita ei vielä kunnolla nähnyt, minne oli astumassa, kunnes rappusten yläpäässä koko yläkerran karu kauneus melkein salpasi hengityksen. Koko tilaa hallitsi iso ja valkoinen sänky, joka näytti hohkaavan sähkönsinistä kylmää, mutta silti katsoja tiesi sen olevan lämpimämpi kuin mikä tahansa muu sänky. Sänky oli nimittäin verhoiltu valkoisella karvaisella peitteellä, joka oli valmistettu minkistä. Peite valui lattialle, missä sama lumivalkoinen illuusio jatkui mattoina, jotka houkuttelivat paljaita varpaita painumaan syvälle lämpimään syleilyynsä. Sängynpääty harmaanvalkoisine koukeroineen näytti syntiseltä varsinkin, kun siihen yhdisti katon, joka oli täysin peilipintaa. Tila oli kerrassaan lumoava. Kuin kaksi ulottuvuutta.

Kello oli jo melkein seitsemän, kun tajusin, että vieraani saapuisi kohta enkä ollut vielä ehtinyt käymään suihkussa. Harmaansävyisessä pesutiloissa oli luksuksena poreamme, johon en valitettavasti ehtisi nyt pulahtamaan. Pujahdin suihkukoppiin, jonka höyryefektit lämmittivät kipeytyneitä lihaksiani. Pesin itseni vaniljaisella pesuaineella, jonka olin joskus matkoiltani ostanut Aasiassa käydessäni. Kuivasin nopeasti itseni, kun kuulin jo ovelta koputusta. Vedin pehmeän satiinisen vaaleanharmaan puvun ylleni, jonka olin teettänyt varta vasten tähän tilaisuuteen. Puvun helmat laskeutuivat veistosmaisesti ja ohuenohuet nauhat pitivät puvun kevyesti ylläni syvään uurretun leikkauksen jätettyä selkäni paljaaksi.

Astelin varpaillani ovelle ja avasin sen varovasti. Kynttilät alkoivat lepattaa samaan tahtiin kuin sydämeni, kun Teemu astui ovesta sisään. Kuten arvasinkin, hän oli hetken ihan sanaton. Suutelin häntä pikaisesti huulille, mutta vetäydyin hakemaan samppanjalaseja ennen kuin hänen kätensä tuskin koskettivat paljasta selkääni. Sillä aikaa, kun hän riisui takkinsa, laskin lasit pöydälle ja pyysin Teemua avaamaan samppanjapullon. Korkin poksahdettua kuohuvaa alkoi valua pitkin pullon reunaa ja minun olisi niin kovasti tehnyt mieli nuolla sitä Teemun käsiltä. Hillitsin kuitenkin itseni niin kuin hänkin jälleen teki. Olinkin aina ihmetellyt hänen tyyneyttään tai sitä, miten hän peitti kiihkonsa.

- Ihanaiselle naiselle, Teemu kohotti lasinsa ja katsoi minua syvälle silmiin ruskeilla nappisilmillään.

- Ja illalle, jota et koskaan tule unohtamaan, jatkoin salaperäisesti. Tiedätkö. Meillä on kerrankin koko yö aikaa toisillemme ja tulen ottamaan siitä kaiken ilon irti. Ohjasin seuralaiseni pöytään istumaan samalla, kun hän ihasteli mökkiin luomaani tunnelmaa. – Olet nähnyt todella vaivaa kaiken tämän eteen, hän sanoi. – Sinun eteesi sitä kannattaa nähdäkin niin makealta kuin se kuulostaakin. Teemu auttoi tuolin alleni ja suuteli minua paljaalle olkapäälleni. Häntä taisi jo kovasti tehdä mieli jälkiruokaa. – Bon appetit, hänen oli vielä pakko sanoa ennen kuin aloimme napostella pöydän ihania antimia rauhallisen musiikin soidessa taustalla. – Mitenkäs talvilomasi meni? Ainakin näytät saaneen kauniin rusketuksen matkamuistoksi, Teemu kyseli. – Ihan kivasti. Harmittaa tulla takaisin tänne kylmään Suomeen, mutta toisaalta taas odotin pian pääseväni esittelemään matkamuistoani sinulle.

Jalkamme hivelivät toistemme sääriä samalla, kun keskustelimme niitä näitä illallisen ääressä. – Mmm.. Onpas namin näköisiä mansikoita. Saisiko neidille olla mansikkaa suklaakastikkeella? Teemu uteli iso mansikka hyppysissään. Nyökkäisin myöntymisen merkiksi, kävelin hänen luokseen ja istuin hänen syliinsä puku reisilleni rullautuneena. Huomasin Teemulla olevan jo vaikeuksia pitää itseään viilipyttynä. Kerrankin. Hän kastoi mansikan kastikkeessa ja toi sen huulilleni, joita olin hieman raottanut. Hän laski itseään tuolilla alaspäin ja pystyin nyt tuntemaan paremmin hänen kovan kalunsa häpyäni vasten. Tunsin nipistelyä kaulallani. Puraisin suklaisesta mansikasta palasen hitaasti ja nautinnollisesti punaisten huulien uppotuen kastikkeeseen. En nuolaissut huuliani, sillä tiesin, että Teemu halusi tehdä sen itse. Teemu söi lopun mansikasta, jossa tuskin enää kastiketta olikaan. Hän toi huulensa lähelle omiani ja alkoi kiusallisen hitaasti suutelemaan kastiketta pois huuliltani. Nyt minulla oli vaikeuksia pysyä kuosissani. Olisin halunnut naida häntä heti, tässä ja nyt. Suudelmat syvenivät hiljalleen ja melkein hengittämättä ahmimme toisiamme hetken. Ei. Ei vielä. Nousin Teemun sylistä ja vedin hänet perässäni olohuoneeseen.

Joimme kulauksen samppanjaa suklaamansikan päälle ja vieraani ehdotti tanssimista ennen kuin itse ehdin sitä tehdä. Vanha hypnoottinen kappale 7 seconds täytti huoneen säveleillään. Olimme aivan liki toisiamme emmekä tuskin liikkuneetkaan musiikin tahdissa. Teemun kädet vaeltelivat vartalollani, joka hehkui kuumana viileän puvun alla. – Seksikäs asu sinulla, hän kuiskasi korvaani. Niin matala ääni suorastaan kutitti hermojani ja ojensin kaulaani pidemmäksi kuin tarjolle lisäsuudelmille. – Suunnittelin sen itse, virnuilin omahyväisesti. Tätä tilaisuutta varten… Haluan, että opit tuntemaan minua paremmin ja nyt ainakin tiedät, että olen aika taiteellinen persoona. – Kyllähän minä sinua jo jonkin verran tunnen, Teemu vastasi. Tiedän, että pidät tästä (hän näykkäisi kaulastani) ja tästä (hän kuljetti huulensa käsivarsiani pitkin ranteilleni ja suuteli niitä) ja tästä (Teemu otti sormeni suuhunsa ja imi sitä rivosti). Tuijotin Teemua silmät ohuiden kalvojen peittäminä. Eläin minussa oli herännyt.

- Kuules.. Meiltä jäi yksi jälkkäri syömättä tai paremminkin juomatta. Kipaisin hakemassa kaksi keltaisella juomalla täytettyä pitkää lasia keittiöstä. – Tässä ole hyvä. Ojensin juoman Teemulle, joka otti sen epäröiden vastaan. – Aiotko sinä nyt myrkyttää minut vai? Hän kyseli muka peloissaan. – En, mutta mahdollisesti tämä juoma huumaa sinut pariksi tunniksi. Sain nimittäin reseptin lomamatkallani eräältä paikalliselta shamaanilta, joka vannotti minua käyttämästä tämän juoman aiheuttamaa tilaa väärin. Minä tietysti lupasi – sormet ristissä. No maista nyt edes! Teemu nosti lasin huulilleen ja joi pari kulausta ilmettään väräyttämättä. –Hyvää. Eikä ainakaan vielä tunnu missään, Teemu sanoi juotuaan lasin tyhjäksi. – Ei sen vielä pidäkään tuntua, mutta odotas vaan, kun päästään itse asiaan, virnuilin kaikkitietävänä. Teemu näytti siltä, ettei uskonut sanaakaan, mitä hänelle tarinoin. No hän tulisi vielä huomaamaan, etten todellakaan laskenut leikkiä. Join myös oman lasini tyhjäksi, sillä niin kauan kuin Teemulla ei ollut hajuakaan, miten juoman vaikutus saadaan aktivoitua, minulla ei ollut mitään hätää.

Tuo tummiin pukeutunut mies veikeine ilmeineen köllötteli rentona takan edessä selvästi tiedostaen, kuinka hyvältä hän näytti. Hän katseli minua omahyväisenä, kun kävelin hänen ympäri tutkiskellen ja ahmien häntä katseellani. Takkapuiden napsahtelu hiljaa takassa ja kynttilöiden lempeä valo yhdessä tekivät tunnelmasta melkein aavemaisen. Aivan, kun tässä maailmassa ei olisi ollut ketään muita kuin me kaksi. Laskeuduin Teemun viereen mustalle taljalle, jonka karvat kutittivat paljaita jalkapohjiani. Nostin ne vierelleni Teemun kylkeen kiinni. Aristelin katsoa häntä suoraan silmiin, sillä mustaa taljaa vasten Teemun ruskeat silmät olivat niin syvän tummat, että pelkäsin hukkuvani niihin. Niinpä tuijotin vain hänen rintaansa samalla, kun aloin aukomaan hänen paitansa nappeja hyvin hitaasti. Muutenkin kaikki liikkeet, mitä teimme, tuntuivat melkein pysähtyvän paikoilleen.

Kellon viisaritkaan eivät liikkuneet eikä kuu kulkenut taivaanrantaa pitkin. Suutelin tuota jumalaista miestä rintaan. Kuljetin kieltäni hänen vatsalleen ja sieltä kyljelle, jota eläimenvaistoni käskivät nykertämään. Heitin hänen paitansa sohvalle ja käännyin jälleen tutkiskelemaan hänen komeaa vartaloaan. Riisuin Teemulta kaikki vaatteet pois jättäen ainoastaan pikkarit jalkaan. Suutelin vielä hiljalleen hänen otsaansa, silmiänsä, nenäänsä, poskiansa ja viimeksi hänen täydellisen ihanan pehmeitä huuliaansa. Samalla Teemun kädet tekivät tutkimusmatkaansa ihollani viileän kankaan läpi. Hänen oli vaikea tai melkein mahdoton saada minusta otetta liukkaan kankaan takia. Lopulta hän sai vietyä kätensä säärtäni pitkin reidelleni ja sieltä hävylleni. Olin juuri maistelemassa Teemun huulia, kun hän työnsi sormensa sisälleni. Oih, kuinka hyvältä se tuntuikaan. Seuralaiseni jatkoi hyväilyäni, kunnes minun oli pakonomaisesti irrottauduttava hänen otteestaan. Pää pyörällä yritin keskittää ajatukseni seuraavaan siirtooni.

- Tule. Näytän sinulle loputkin huoneet, kuiskasin melkein kuulumattomasti. Kävelimme käsi kädessä kierreportaille, jotka madonreiän tavalla johdattivat meidän toiseen ulottuvuuteen. – Onpas upea näky. Teemu katseli ympärilleen ällistyneenä. – Laittaisitko tämän yllesi, vaikka tuossa viereisessä kylppärissä, sanoin ojentaen valkoisen samaa materiaalia olevan toogan kuin omakin pukuni oli. Teemu meni kylppäriin ja minä sain hieman aikaa ottaa yöpöydän laatikosta pisaran muotoisen pullon pöydälle sekä paksua, mustaa satiininauhaa. Teemu näytti aivan muinaisten aikojen kuninkaalta astellessaan pesuhuoneesta hohtavan valkoinen tooga yllään. – Tuohan pukee sinua, sanoin kävellessäni Teemun luo. Olimme aivan kiinni toisissamme ja tunsin taas, kuinka hengityksemme kävivät raskaiksi. Suutelimme taas pari epämääräistä suudelmaa, jonka aikana aloin hivuttautua sänkyä kohden. – Mitäs sanoisit, jos sitoisin vuorostani sinut nyt kiinni? Teemu ojensi ranteensa sen merkiksi, että hänelle sai tehdä ihan mitä vain. Oikeastaan sitoisin hänet kiinni itseni takia, sillä en ollut ihan varma, miten lemmenjuoma ja loitsu oikein toimivat yhteen.

Kiedoin satiininauhat hellävaroin Teemun käsien ympärille ja sidoin vielä varmuuden vuoksi jalatkin kiinni sängynpäätyyn. Teemu hymyili vielä nautiskelevan näköisenä, kun itse aloin olla jo vähän epävarma tekemisistäni. Otin pisaran muotoisen lasipullon käteeni, avasin korkin ja tipautin pari pisaraa kämmenelleni. Hieroin pisarat ensimmäiseksi hänen oikeaan jalkapohjaansa ja lausuin ensimmäisen loitsusanan ”Eloaiaoe”. Se taisi vielä kutittaa Teemua, mutta näin, kuinka hänen ilmeensä vakavoitui, kun toiset pisarat hieroin oikeaan jalkapohjaan sanoen ”Elo”. Seuraavat pisarat menivätkin jo sitten Teemun vasemmalle olkapäälle ”Melchiou melchiedia” ja oikealle ”Choboue”. Tipautin pisaroita myös hänen käsivarsilleen. Ensin vasemmalle ja sitten oikealle. ”Ene psa enesgaph” ja ”Adeta merou”. Teemu oli sulkenut silmänsä ja hengitti nyt todella syvään ja hitaasti.

Sipaisin hänen otsaansakin pari pisaraa nestettä ja lausuin ”Isee iao ithi oune brido lothion neboutsoualeth” ja yhtäkkiä hän räväyttikin silmänsä auki. Olin varma, että näin sysimustien silmien keskellä palavat liekit. Hieman pelokkaana jatkoin kuitenkin loitsuamista, koska olinhan jo tännekin asti päässyt. Kuiskasin ”Ouer mechan” oikeaan korvaan ja ”Libaba oimathotho” vasempaan. Pian nähtäisiin lopputulos, sillä minulla oli enää kaksi loitsua jäljellä. Laskeuduin hänen nytkähtelevän kalunsa luo ja laskin sille viimeiset pisarat lausuen ”Blichianeoi ouoia” ja heti sen sanottuani, hän jännitti koko vartalonsa kaarelle. Saatoin nähdä hänen joka lihaksensa jännittyneen enkä koskaan ollut nähnyt mahtavampaa stondista kuin silloin näin. Asetuin varovasti kahareisin Teemu kalun päälle, laitoin molemmat käteni ristikkäin hänen rinnalleen ja ilman tehotippoja lausuin ”Balamin thoouth” samalla, kun laskeuduin istumaan pitkin hänen kuumana sykkivää varttaan. Teemu riuhtoi itseään puolelta toiselle, mutta onnistuin pitämään itseni reisillä tiukasti kiinni hänessä. Hän alkoi puhua jotain ihme kieltä, joka kuulosti erehdyttävästi arabialle.

Jos olin luullut pystyväni käyttämään Teemua tällä tavalla hyväksi, niin se luulo osoittautui vääräksi viimeistään silloin, kun riuhtoi itsensä vapaaksi siteistään. Hän oli kuin toinen mies. Kevyesti Teemu kiepautti minut mahalleni ja asettui itse taakseni polvilleen. – Teemu ei ehkä tekisi tätä sinulle näin, mutta minä en olekaan Teemu. Hän kaivoi sanojensa vastineeksi yöpöydän laatikosta muutaman kumin, liukastetta ja löysipä sieltä vielä tuomani serpentiinidildon. Vedettyään pieneltä tuntuvan kumin keppinsä suojaksi, Teemu sipaisi kylmää geeliä pilluuni ja pepunreikääni. Hän toi ensin varovasti sauvansa pepulleni ja alkoi hitaasti työntää sitä sisälleni. Yritin pysyä mahdollisen rentona, mutta silti tuntui kuin se halkaisisi minut kahtia. Toisaalta se tuntui aivan uskomattoman hyvältä ja rivolta. Parempaa oli silti luvassa, sillä Teemu työnsi vielä serpentiininkin vakooni, jolloin alapääni oli kirjaimellisesti täyteen buukattu. Huusin ja voihkin, mutta en kyennyt laisinkaan liikkumaan. Ympärillämme olevista peileistä näin Teemun leiskuvat silmät, kun hän pani minua perseeseen. Saatoin haistaa huoneessa leijuvan kiimaisen tuoksun, joka hiljalleen lamautti minut toimintakyvyttömäksi. Teemu käsi puristi hartiaani. Se suorastaan painoi minua alaspäin. Huusin kuin minulta olisi viety henkeä, kun supistelin Teemun spermat pepunreiästä pitkin reisiäni alas valuen. Hetkeen en tajunnut mistään mitään. En varmasti olisi tiennyt kertoa edes omaa nimeäni.

- Voi pientä. Oletko kunnossa? Kuulin Teemun tutun äänen kysyvän. Sain hädin tuskin räpäytettyä silmiäni sen merkiksi, että hengissä ollaan. Hän nosti minut käsivarsilleen ja kantoi hervottoman ruumiini kylpyhuoneeseen, joka oli täynnä eukalyptusta höyryä. Ilmeisesti Teemu oli laittanut veden laskemaan samalla, kun oli käynyt vetämässä toogan ylleen. Olimme molemmat täysin huumautuneita toisistamme ja kaikki muu oli menettänyt merkityksensä. Poreileva vesi kovetti pian nännini ja tarjosin niitä Teemulle imeskeltäväksi. Teemu noukki marjan suuhunsa ja katsoi minua alta kulmain samalla, kun maisteli ja lipoi nänniäni mielettömän ihanalla kielellään. Sitten hän yhtäkkiä painui veden alle ja sukelsi levitettyjen reisieni väliin.

Hän siirsi minut istumaan hierovan vesipisteen päälle ja alkoi houkutella hieman rauhoittunutta klitoristani taas esille. Teemu työnsi vielä kaksi sormeaan sisälleni ja pian taas haukoin henkeäni kielen lipsuttaessa klittaani ja sormien liikkuessa rytmikkäästi sisään ja ulos. Ensimmäinen kertani vedessä oli upea kokemus ja kun Teemu nosti taas päänsä veden pintaan, suutelin häntä kuin tekohengitystä antaen. Lämmin vesi kupli ympärillämme pimeässä huoneessa, jonka ainut valaistus oli ammeen pohjassa olevat valopisteet. Halusin antaa myös Teemulle toisen täyttymyksen, joten aloin ratsastaa hänen taas jäykistyneellä kullillaan räväkkää ravia. Kuiskin samalla hänen korvaansa märkiä sanoja enkä antanut hänen keskeyttää ratsastustani ennen kuin hän laukesi sisälleni nautinnollisesti irvistäen.

Pesimme vielä toisemme hellästi ennen kuin käperryimme minkkitäkin alle makoilemaan. Varmaan heräisimme vielä tästä unesta moneen kertaan seuraavan yön aikana, mutta se uni ei kuitenkaan loppuisi ennen kuin itse niin päättäisimme.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute