Herkku-puhelin
Rikun kanssa kahden
Sex

-”Hei, täällä Riku”, kuului puhelimesta.

Nieleskelin. Riku, se Riku, joka aina tuijotti minua.

- ”Ai moi”, sanoin ja teeskentelin välinpitämätöntä,

- ”Oliko asiaakin?”

- ”No tuota... haluaisitko tulla meille, on niin yksinäistä.”, Riku kysyi hiukan hermostuneesti.

Mietin hetken. Olisikohan se viisasta? Päätin kuitenkin suostua.

- ”Hyvä on, mihin aikaan?”, kysyin.

- ”Tule nyt heti.”

- ”Selvä.”

Suljin kuulokkeen. Juoksin portaat alas ja lähdin ajamaan pyörälläni kohti Rikun kotia.

Soitin ovikelloa. Kukaan ei avannut. Soitin uudestaan, ja tällä kertaa Riku tuli avaamaan.

- ”Moi, olinkin odottanut sinua!”, hän sanoi iloisesti.

Hän kutsui minut sisään, ja riisuin päällystakkini.

- ”Tule tänne minun huoneeseeni”, Riku pyysi.

Tein työtä käskettyä ja menin Rikun perässä hänen huoneeseensa. Ihmettelin hiukan miksi hän puuhasteli vielä ovella. Kun hän tuli luokseni, huomasin että hän oli laittanut oven lukkoon enkä nähnyt avainta missään. Katsoin häneen kysyvästi, mutta hän ei huomannut sitä, sillä oli selin minuun.

Kun hän kääntyi, olin kysymässä häneltä lukosta mutta en ehtinyt sanoa mitään kun jo tunsin hänen huulensa vasten omiani. Suutelimme melko pitkään, ja suudellessamme hän alkoi hitaasti vetää toppini olkainta alemmas. Vedin itseni irti hänestä mutta se taisi olla virhe sillä hän sai nyt tilaisuuden laskea toppini toisenkin olkaimen. Koska toppi oli minulle liian iso ja olen melko laiha, toppi valahti päältä. Minulla oli enää rintaliivini. Hitaasti hän alkoi hyväillä rintojani ja minäkin aloin vähitellen rentoutua. Hän suuteli minua taas, ja alkoi sitten liikkua alemmas kehollani. Napani kohdalla hän pysähtyi. Hän veti löysät verkkarini pois, joten nyt olin enää alusvaatteissa. Hän hyväili vittuani alushousujeni läpi, ja minä voihkin kiimasta. Sitten hän nousi ja otti paitansa ja housunsa pois. Hänellä oli jalassa nyt vain boxerit, joiden etumus pullotti melkoisesti. Hän kumartui taas suutelemaan minua ja hivuttautui kaulani kohdalle. Tässä vaiheessa hän avasi rintaliivieni soljen ja liivien alta paljastuivat mahtavat rintani. Hän hyväili ja nuoli nännejäni, mikä sai minut kiihottumaan. Sitten hän otti pois alushousuni ja hyväili vittuani.

Sitten hän komensi minut sängylleen selälleni. Tottelin häntä kiltisti. Hän kaivoi sänkynsä alta kahdet käsiraudat, joista toisilla hän laittoi molemmat käteni kiinni sänkynsä päähän ja toisilla hän laittoi toisen jalkani kiinni sängyn jalkopäähän. Sitten hän otti boxerinsa pois ja melko pitkä kyrpä pomppasi pystyyn kuin ammuttu. Hän komensi minua alkamaan runkata kyrpäänsä ja minä tein niin kuin hän käski. Otin hänen kyrpänsä suuhuni ja aloin runkata. Kun hän oli orgasmin partaalla, lopetin. Hän suuttui ja lupasi rankaista minua. Aloin taas runkata, aina vain tahtia kiihdyttäen. Hän voihki ja hipelöi karvoitustani saaden minut entistäkin kiimaisemmaksi. Sitten häneltä tuli. Hän karjui orgasmin vallassa ja hänen spermansa tuli suuhuni nopeasti, nielin kiltisti kaiken. Sitten hän otti kyrvän pois suustani ja veti kiinnittämättömän jalkani sivulle. Sitten hän työnsi päänsä jalkoväliini ja alkoi nuolla. Voihkin kiimassa ja kiemurtelin nautinnosta. Sitten hän lopetti.

- ”Tuu mun sisään, mä haluun sua, mä haluun et sä nussit mua!”, huusin kiimassa.

Hän ohjasi kyrpänsä vitulleni, ja aloitti työnnöt. Minä huusin ja kiljuin nautinnosta. Sain valtavan orgasmin ja huusin suoraa huutoa ainakin puoli minuuttia. Sitten Riku purkautui sisääni ja veti kyrpänsä ulos. Olin aivan loppuun ajettu. Hän tuli makaamaan viereeni ja suutelimme pitkään. Neitsyyteni oli tiessään.

- ”Kuule, tule joskus muulloinkin käymään”, Riku pyysi.

Nyökkäsin hiljaa ja painauduin hänen rintaansa vasten.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute