Herkku-puhelin
Blondin mieslaulajan backstagella
Sepeteus

Hyvä ystäväni Virpi rakastaa laulamista ja miettii ajoittain voisiko sillä jopa tienata elantonsa. Vielä enemmän hän kuitenkin rakastaa miehen elintä, varsinkin isoa sellaista. Virpi on vasta 35-vuotias, yhden lapsen yh-äiti, jota voisi hyvin luulla kymmenen vuotta nuoremmaksi mahtavien rintojensa ja kiinteän takapuolensa ansiosta. Virpi käykin ahkerasti tanssilavoilla tarkkailemassa miesartistien edesottamuksia ja varsinkin eteenottamuksia.

Pari viikkoa sitten Virpin serkku Pentti, jota kutsutaan myös Penis-Luigiksi, päätti houkutella Virpin mukaansa erään isokokoisen Blondin keikalle. Kyseinen, vuosia lavoja kolunnut Blondi oli kuuluisa monipuolisesta naismaustaan (oli mm. tehnyt värisuoran kuten Magic eli tyydytti blonditytön, bruneten ja romanin yhtä aikaa sängyssä, itsestään puhumattakaan) ja huhun mukaan hän halusi ryöstää joka keikalta naisen backstagelle nussittavaksi. Blondin kalu kuulemma ottaa komeasti eteen vuodesta toiseen, naureskeli Pentti ouzopullonsa takaa serkusten valmistautuessa iltaa varten. Hyvä niin, ajatteli Virpi. Minä voisin ottaa sen taakse! Pentti kaatoi annoksen viiniä Virpin lasiin ja molemmat alkoivat päästä lauantai-illan tunnelmaan. Mmmm-mmm!

Lopulta ravintolaan ehdittyään Pentti ja Virpi vaelsivat lähimmälle baaritiskille ja nielaisivat nopeasti kossubatterit. -Lähdenpä käymään miestenhuoneessa, tokaisi Pentti. Hän käännähti vielä lähtiessään ympäri: Mutta mene sinä ihmeessä katsomaan josko sitä blondia jo näkyisi, sillä lämmittelybändi taitaa lopetella. Nähdään kohta, Virpi! Pentti hävisi nopeasti kulman taakse kättelemään tilapäistyötöntään.

Useampi mies, moni heistä aika kännissä, lähestyi Virpiä tämän astellessa esiintymislavaa kohti. -Hei tyttö, heiluuko hame? Iso mies esiintyy kohta! -Saanko luvan vai tanssitaanko ensin, huudahti toinen typerä virne kasvoillaan. Mies muuten näytti ihan eräältä jääkiekkoilijankaksoisolento-Jussilta, jolle Virpi oli aikoinaan tarjonnut kireää B-porrastaan turkulaisen nukkumalähiön pyörävajassa. Virpi eksyi hetkeksi ajatuksiinsa, mutta palasi nopeasti reaaliaikaan Blondin astellessa taputusten ja hurraahuutojen saattelemana lavalle. Blondi huomasi Virpin toisen biisin C-osassa ja iski silmää. Seuraavien kappaleiden aikana Blondi ei edes huomannut taustalaulajatyttöjään, jotka pyörittivät hanuriaan kiiltävissä puvuissaan. Ei, sillä tänä iltana Blondilla tekikin mieli maturea.

Keikan päätyttyä kolmen encoren jälkeen Virpi puikahti lavan takaosan punaisen verhon taakse. Pentti oli hävinnyt johonkin. Naisen kanssa tietysti, hymähti Virpi itsekseen. Kymmenen metrin päässä näkyi avoin ovi, jota kohti Virpi päätti hiipiä. Äkkiä bändi ja taustalaulajat tulivat ovesta ilmeisesti lähteäkseen kohti hotellihuoneitaan, mutta Virpi ehti väistää varjoihin. Hän ei halunnut, että kukaan häiritsisi häntä Blondinmetsästyksessä. Virpi odotti hetken: nyt ei kuulunut enää muuta kuin Blondin rytmikästä viheltelyä saksalaisen marssin tahtiin.

Moo-i! Seksikäs Virpi nojasi backstagen oveen. -No hei, vastasi Blondi voitonvarma ilme kasvoillaan. Tulithan sinä, ehdin jo hieman odotella sinua. Katsoen Virpiä koko ajan silmiin Blondi avasi niittivyönsä ja tipautti nahkahousunsa polviin. -Come to me my child, and I come on You, sanoi Elvis aikoinaan juodessaan Bahama Mamaa Memphiksessä! Virpi teki työtä käskettyä. Hän polvistui avokauluksisen paitansa kera laulajan eteen, veti "pukumiehen" valkoiset stringit alas ja otti kivikovan patukan käteensä. Kovin kauaa patukka ei ehtinyt kädessä lämmetäkään, kun Virpi jo sujautti sen suuhunsa ja alkoi imeä posket lommolla. Aah, huusi Blondi. Tekeepä hyvää! Noin juuri, terskan alta myös. Ja sitten pallit. Hei odota vähän, multahan tulee kohta, eikä me olla koitettu nussimistakaan vielä. Nouse tuohon peilipöydälle kontallesi. Nostan hamettasi ja otan pikkuhoususi tuulettumaan ihan tuohon tuolinsarjalle, josta kohta ne löydät. Levitä vähän jalkojasi. Oletpa jo tosi kostea. Saanko nuolla sinua ennen kuin ryhdytään nussimaan? Pillusi on kuin karkkia...

Blondi nousi seisomaan, veti pari kertaa esinahkaansa edestakaisin ja asetti kyrvän pillun huulille. Ei mitään kortsua, ajatteli Blondi. Ei todellakaan! Samassa suonikas vehje sujahti vittuun ja armoton jyystäminen alkoi. Virpi huusi melkein armoa. Kymmenen minuutin hikisen rynkytyksen jälkeen Blondi ruiskutti spermansa takaapäin vitun syövereihin. Virpi laskeutui pöydältä ja nuoli kullin puhtaaksi. Hän puristi leikkisästi vehjettä, suuteli Blondia poskelle ja laittoi pikkuhousut jalkaansa. Ovelta Virpi sanoi vielä: -Jos tulen tästä raskaaksi, niin annan lapselle nimeksi Anna Aina Naima Rauha...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute